Нека ДА ВИ СПОДЕЛЯ:
На 4 месеца и 14 дни, в момента 6 кг. Последните 2 месеца наддаваме с по 600 гр на месец. Разбира се педито каза че е малко. Дори се притесни. Каза, че трябвало да се замисля за доброто на детето и да почна да давам каши. Попита ме сигурна ли съм че кармата ми е добра, хранителна. Не прие моята позиция и отношението ми за захранване от 6я месец.
Дори, ходила да се оплаква от мен на личната ми лекарка, да ме накарала да почна вече да храня детето. Била, видимо, силно притеснена, по думите 'и.
От разправиите тези 2 месеца по темата имам чудене.. Понеже все ме питат как я храня и аз им обяснявам, казват че не е правилно.
Кърмя на повикване, като тя си суче колкото иска. Ако иска по-често е така, понякога не суче често а с по-големи интервали. И понеже е много добре- спи, пишка, ака, щастлива е. Изобщо не съм се замисляла как се кърмим, дори не съм броила по колко пъти суче на ден. За мен се кърмим ефективно и дори съм горда с това.
Лекарите казаха, че за доброто наддаване било важно. Защото, може би, моя грешка в кърменето е причина тя да надава по-малко / тук да кажа, че , разбира се, ни сравняват с бебета на АМ и захранени вече/...Според тях честите кърменията са вредни за килограмите и не са препоръчителни, защото така бебето не се хранело, а само се залъгвало

Възможно ли е това залъгване в което ме обвиняват? Може ли бебето да се заблуждава, че с малко кърма е сито, а да не е