Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 850
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
ехооо, Привет- мривет, малко се позагубих от форума, но с упорто четене няколко дена наваксах Mr. Green
Да честитя първо на големите ни вече дечица - да са много здравички и щастливи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Болните бързо бързо да оздравяват, за да са във форма за първия си Рожден Ден.
Аз пък изобщо не съм започнала организация за празненството - има точно месец та съм спокойна....засега Crazy

Дани е добре - отвреме - навреме хреми разни се появяват и кашлици също, гледам да не се втелявам много много и  да го водя веднага на преглед, че изобщо не се замислят лекарите и вече сума ти лекарства е изгълтало това дете. Още не ходи стабилно, за пускане дума не може да става- все гледа да поседне Mr. Green Иначе бърбори и е много музикален - танцува и пее на всякакви мелодии Оня ден чак хвана една дрънкалка и взе да я бие като дайре - на мама цигането то.

Режимът на хранене- 8 часа - попара с 3 сухара , 10 часа -малко плодово пюренце 13 часа- месно или зеленчуково пюре - аз му готвя - ако нямам време - взимам на Семпер пюретата за над 1 година и му ги пасирам леко - другите вече хич ги не ще - буламачи вече не мога да го накарам да преглътне.. 17 часа - дует някакъв  или кисело мляко с бисквитка и 20 часа- или супа или AM с каша Лека нощ - разни там Слънчо и бисквитки - в ограничени количества и само на разходка. Айде стига толкова, че се изморих от цялото това писане Mr. Green

P.S Малко снимки:

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 17:26 от pollinna

# 106
Елси, браво и на твоята умница  Hug Просто й се възхитих като прочетох колко е напред в комуникациите и особено това за гърнето  Grinning А за манджата, пак браво - 8 кърмения на ден не съм правила даже в началото  Hug

Аз да се оплача, че днес успяхме да си изгубим книжката, която купих вчера на Деси, с тези толкова хубави животни Sad Много ме е яд. Бяхме си в нашия квартал сутринта. От момента, в който станахме от кафенето и й я дадох да стои при нея до вкъщи не сме изминали и 500 метра. Връщах се следобед да я търся по същия маршрут, но я нямаше.  Confused

Полинче
, много сте пораснали и сте големи сладури  Hug

# 107
  • ВИДИН, 10 км след края на света
здравейте, днес си прибрах сестрата от летището, малко да ни погостува за РД на дребчо. не го е виждала от февруари, а той толкова много е порастнал... веднага се сприятелиха пак  Hug
а как гръмнахме гума точно в циганската махала, добре че мъжо това му е работата, за 3 мин. я смени  Heart Eyes
лека вечер  Hug

# 108
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА И ЕДУАРД! bdbaloni
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
newsm67

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСИ! newsm59
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЕМ САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ, ДА ОБИЧАШ И ДА БЪДЕШ ОБИЧАНА!
newsm67

И на мен нещо не ми се пише.
Обещах снимки от гостуването ни на Павлинка и Данчо.
Ето ги /на който му се гледа, разбира се/:
http://liudmila73.multiply.com/photos/album/5/5

Спокойна нощ на всички! Hug

# 109
Еее,ама какви са тия приказки :Не ми се пише!?  Crossing Arms
Нали сме тука,за да се разтоварваме. Hug Ако имате нещо на душата,което ви тежи-излейте го тука!Всички вече знаем как олеква! Hug  bouquet Hug

Мунка,Люси, Hug Hug Hug

Беринче,Ерика,дано вече са по-добре малките и да минава всичко!!! Praynig Praynig Praynig

Елс,представям си каква сладка картинка сте с малката!А за гърнето-нямам думи!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Куши,честити първи стъпки! Hug

pollinna,страхотен е станал Дани! Heart Eyes Много е лъчезарен! Hug

Еск,сори за книжката! Confused Как не сте си я намерили... Sad Точно вчера си говорехме с етърва ми как подритват хората нещо,което видят на земята (обувчица,шапка),вместо да го оставят някъде на видно място. Close Ние с една позната майка търсихме една тяхна бибка,щото детето не можело без нея.Намерихме я-цялата ожулена и гадна от ритане. Confused

Сега отивам да гледам снимките на Люската! Heart Eyes
ДО после!!! Hug

# 110
Първо да честитя поървите годинки ( и месечинките ) на всичките малки сладкиши които съм изтървала нека са все така усмихнати и послушни дечица  bouquet.
Честито и на Краси - да си изкарате весело вечерта  bouquet, както и на всички други празнували тези дни.
Ескаринка прочетох и за теб, гушам те  Hug.

Ади също не беше качил на килограми последния месец, но сме + 2 см. Казаха ни че е нормално щом сега щъка повече. Вече ходи много стабилно като го държиш за 1 ръка или подпирайки се на нещо. Сам се пусна веднъж за 2-3 крачки и това беше.
Каишки съм взела на чико идват му една идеика по големки, но си ходи и с тях.
За торта ще гледаме и ние тез дни, ама ще я взема оформена като за Адко но ние големите ще си я хапваме. Той ще е на плодчета и евентуално само да я опита.
За храненето сутрин към 7 - 8 яде 3 бисквити закуска със мляко АМ
Към 12 - 1 хапва манджа ако е рядка и надробявам малко хляб към 250 гр е като количество
4-5 или повечко плодчета ( примерно половин банан с една праскова ) или сини сливи, грозде, малинки...
вечер като ляга 8:30 - 9 хапва 180 мл АМ
между порциите му давам плодове понякога и бисквитка. Според мен си е добре въпреки че пра баба му постоянно ми разправя че е заслабнал.
Ние смъкнахме температурите пъпчиците ни позавяхнаха, ама беше почнал да кашля и да ми се сополиви много. Сега след сиропите и капките май сме по добре.
Ще бягам да погледам малко снимчици.
Болничките да се оправят бързо за да ви е спокойно и на вас. Лека вечер на всички  Hug...

# 111
  • Бургас
Привет,
Бебе, радвам се че Ади е по-добре. Аман от тия зъби значи, да вземат да измислят нещо да засилва имунитета по време на растежа на зъбите, щото много дечица боледуват.
Люска, ама Мимо много е пораснал, откога не сме го виждали. Супер са с Валя.
И Данчо много е пораснал. Явно гостито е било много весело.
Беринче, Ерика да оздравяват и вашите момчета!
Поли, добре завърнала се. По често показвай снимчици на Дани, много е сладък!
Аз вече не знам кво да правя. Навсякъде съм сложила барикади, но Алекс ги преодолявя. Дърпа всички кабели, бърка във всички саксии, отваря шкафовете въпреки обезопасителите, всички СД-та хвърля на земята. Абе по цял ден се гоним да го ограничавам. Направо ако бях майка на себе си направо не знам. Дано скоро да почне да слуша, щото съм като латерна, само повтарям не.
Иначе, откъм умения си познава играчките и носи каквото му поискаш, като види котка казава ка, и къде е тати, сочи татко си.Но къде е мама, нищо не му говори.
Хайде лека

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА И ЕДУАРД! bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСИ! : baloni baloni baloni

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА И ЕДУАРД newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ

Извенете ме но нещо нямам настроение за писане,днес моя близка приятелка ми каза че е бременна в 11гес.седмица,много се зарадвах,да ама тя не ,момчето от което е бременна май не го иска детето по добре щяло да бъде ако го махне Sad Дано да вземат правилното решение Praynig
Лека и спокойна вечер на всички , всички болнички да оздравяват
Куши,честити първи стъпки!

# 114
Кали, партих ти мейл, ако не го получиш пак, не знам. Може на лични да ти пратя линка към рамката и към снимката, ако става де. Засега няма да бързам да не ти пълня кутията. Лека вечер, мами.

# 115
Полина, Люси големи сладури си имате и снимките са страхотни!
Бебето, много се радвам, че Ади се оправил и дано кашлицата бързо да отмине  Praynig
Лекси, не знам какво да те посъветвам Sad Ние сме опразнили стаите максимално така, че да не  може да събаря и вади всичко, че иначе луда ще стана да търча непрекъснато след нея  ooooh! Но ние живеем в къща и има свободни пространства, а в апартаментите не е така за съжаление Sad А като гледам няколко деца около нас - май и като пораснат децата ни няма да слушат много Sad Ама да са живи и здрави, а другото ще го оправяме  Hug
ПебсHug Приключиха ли ремонтите край вас или още те подлудяват?
ЕскаринаHug Дреболина е пристрастена към кърменето  Sunglasses Може да е хапнала и пила вода, но пак държи да цокне  Grinning И аз съм много доволна, че кърменето ни върви  Party Жалко за книжката  Sad Чудя се защо хората като намерят нещо детско просто не го оставят на видно място или въобще да не го пипат! Не се ли замислят, че майката не може да има повече от две очи и като установи липсата ще се върне да го търси!
Ваня, дано приятелката ти и приятелят й вземат най-доброто за тях решение  Praynig

# 116
пебс, бебе  Hug Hug Hug

Люси, много приятни снимки, направо са страхотни  Heart Eyes А и обстановката е била супер, прекрасна градинка със зелена тревичка и цветенца - идеално!  Grinning Grinning И Мимо и Дани...  Heart Eyes

лекси, ми как да знае къде е мама, като мама е все около него. Все едно да го питаш къде е той самият  Joy Mr. Green Така е то и на мама не се радват толкова по същата причина + това, че все тя е тази, която казва "Не" поне 100 пъти на ден. Само при по-дълга раздяла май усещат липсата ни. Да видим Деси как и дали ще се зарадва на татко си, като се прибере. Досега винаги след разходка, когато мъжът ми слезе да ни прибере, тя като го види и все едно вижда най-голямата си мечта сбъдната, то не е искрена радост и любов... ех, да са ми живи и здрави и двамата!  Praynig  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много е неприятно това с изгубените вещи и играчки. А най-тъпото е, че от тях биха се заинтересували само деца или майките им!!! Че коя майка ще иска да е гадно на друга майка, като знае, че същото може да се случи на нея?! Има един виц: един си карал по магистралата и слушал радио. По едно време в специална емисия по радиото съобщили "Внимание, по магистралата кара в насрещното опасно луд". Човечецът се огледал през прозореца и си казал "Хм, не е само един?!" Та, честно ви казвам, много са в насрещното. ooooh!

# 117
Има един виц: един си карал по магистралата и слушал радио. По едно време в специална емисия по радиото съобщили "Внимание, по магистралата кара в насрещното опасно луд". Човечецът се огледал през прозореца и си казал "Хм, не е само един?!" Та, честно ви казвам, много са в насрещното. ooooh!

hahaha Joy Joy Joy Как ме развесели вица преди лягане! А за реалната ситуация - да се чуди човек дали да плаче или да се смее  Thinking
Лека нощ на всички и дано мъниците да са спокойни  Praynig

# 118
Добро утро-Люси много хубави снимки,Мимо е станал страшен сладур HugАма колко деца сте насъбрали,добре са се забавлявали.Данчо какви руси коси е направил Mr. Green

Вече не сме с 2 зъба,както през последните 6 месеца.Горните 2 избиха с пълна сила.

Косето пък явно толкова пъти ни е виждал да пъхаме щепсел в контакт,като види щепсел и го мъкне със все уред към контакта Crazy
Вечв стои прав без да се опира за по 2 минути,става от земята много оригинално като повдига тялото от кръста нагоре без да се опира.Остава само да се пусне и да тръгне,но има време Mr. Green

Вече е добре детето,дори апетита му се върна с пълна сила и много се радва на стаите на играчките си,ще е домошар,у дома най-си му е хубаво.Но от вчерашната консултация се оказа,че е върнал доста.На предната беше 9100,скоро го теглихме беше 9500,сега е 8900 и 75цм,но ще навакса сигурна съм.

# 119
Kак се казваше лекарството за зъбките Дентинокид ли беше да бягам да го купувам.
Така не съм си виждала детенцето такива болки да изпитва ,какъв зъб конски ли ще му излиза незнам обаче изкам да му помогна да го облекча поне малко че сърцето ми се къса.

Общи условия

Активация на акаунт