Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 969
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Kак се казваше лекарството за зъбките Дентинокид ли беше да бягам да го купувам.
Така не съм си виждала детенцето такива болки да изпитва ,какъв зъб конски ли ще му излиза незнам обаче изкам да му помогна да го облекча поне малко че сърцето ми се къса.

Дентокинд са хапченцата. Има гел Дентинокс. Ако можеш да си поръчаш Инфакол отнякъде помага и при никнене на зъби - поне при нас де.

bigdance2 Честит рожден ден на Радост, Ангел и Стефан!

Писах много и всичко затрих - в общи линии исках да кажа, че са идиоти тия дето си прибират на дяцата вещите; че с вит.Ц можем малко да помогнем на имунитета - но не повече от 3-4 дни да се приема  и че всички хлапета са мноооого сладки. И че благородно завидях на двора на Павлинка - мечта ми е това да си имам къща с дворче и....пълно с дечурлига (не всичката моя де)

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 10:29 от pollinna

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСТ, СТЕФАН И АНГЕЛ

ЧЕСТИТИ ПОСЛЕДНИ МЕСЕЧИНКИ
 Hug Hug Hug

# 122
Честит Рожден Ден на днешните порастнали дечица!!!

Дентокинд са хапчетата,да! Peace
Аз давам на Лизи само вечер по 2.
Ние трябваше да даваме кръв и урина за изследвания,но Лизи 40 минути не се изпишка-нито в гърнето,нито с колектора,а след като й сложих пампа го напълни! Close Много ме ядоса,а като взе да реве,щото не й давам да си махне колектора...  ooooh!Ама 10 минути рева като луда! #CrazyЕ,отложихме го за утре!Ще гледам веднага като се събуди да я изпишкам.Стискайте палци! Praynig

Елс,за сега временно спряха шумовете,но е временно!Те правят една стая от март месец и сега са до паркета. ooooh! Та ще има още,но да видим кога ще е.Сега са малко гузни,щото аз изобщо не говоря с тях.Все едно не ги забелязвам.Така реших,че ще е по-добре,от колкото да правя скандали. PeaceТа така.  Hug

Еск,малката така е изхвърлила една играчка от МакДоналдс и аз не съм видяла. Sad  А и беше много любима...Етърва ми каза,че видяла същата играчка в друга количка. Rolling Eyes А това е станало пред магазина до нас,през 2 къщи!можели са да я дадът в магазина,но са си я прибрали... Confused

Вчера ни се отложи зоопарка,но сега мислим да ходим. Party
До скоро!!! Hug

# 123
Как се дават хапченцата по колко и на колко време.
Не съм вземала още че моя мъж ходил само до една аптека и там нямало но като слизам за храната ще намеря но иначе е вземал Дентинокс тои като Калгела ли се използва или по различно?
Благодаря предварително за инфото момичета
Преди малко голям рев рева малкия дано поне на всичките мъки избие този зъб че голямо трошене на нерви ще падне.  bouquet

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ...... newsm59 nbirthday  bigdance2
При нас ноща мина що годе спокойно,но тази сутрин пак не ще да яде и това е Sick.....мале направо ще ми се стопи детенцето.....Колко дни стана нищо не яде Cry Cry Cry.....Добре че има малко запаси има иначе просто не знам,но много се притеснявам докога ще продължи това и как ще издържи това дете така на глад...... newsm78

# 125
  • София
Влизам само за малко, че нямам много време в момента, а и не съм чела повечето неща от вчера.

Ерика, Дентокинд се дава по едно хапченце (разтворено във водичка) 30 мин. преди хранене или два часа след ядене, като не трябва да се дава повече от 5 пъти на ден.

Честит 1-ви рожден ден на Ачо, Радостчето и Стефан  Hug !!!

Следобед ще се включа за повечко!

# 126
Как се дават хапченцата по колко и на колко време.
Не съм вземала още че моя мъж ходил само до една аптека и там нямало но като слизам за храната ще намеря но иначе е вземал Дентинокс тои като Калгела ли се използва или по различно?
Благодаря предварително за инфото момичета
Преди малко голям рев рева малкия дано поне на всичките мъки избие този зъб че голямо трошене на нерви ще падне.  bouquet

ХАпчетата се дават или 20 мин преди хранене или 2 часа след хранене. Стига се до 6 максимум ЗА  ДЕН. Дентинкос-ът е гелче - след хранене - мисля, че беше 3-4 пъти на ден

# 127
  • Бургас
Привет и от нас,
искам да Ви кажа, че направо нямам думи. Цяла нощ не е спал. В 4.55 се събуди окончателно. В 9 дремна 20 мин и досега само реве, и хленчи. Дано поне на обяд спи, че аз съм парцал. Всичко ме боли. Май ще се разболявам от летния грип.
Честит първи рожден ден на Ачо, Радост и Стефан! Да са здрави и безгрижни деца и много да радват родителите си!

# 128

Честит 1-ви рожден ден на Ачо, Радостчето и Стефан 

# 129
Пък аз днес останах сама с Ади. До преди малко всичко беше ок, ама после като почна един рев без причина, направо луда ме направи. Час и половина се приспивахме та сега ще бягам да гладя и ако остане време да полегна.
Честито на празнуващите мъници днес  bouquet...

# 130
Ааааа ама какво им става на всички деца бе smile3506 smile3516.......Ревът, не ядът,болни smile3511.......Колкото приятелки имам всички от едно и също се оплакват...... smile3555

# 131
Честит първи рожден ден на Ачо, Радост и Стефан! От нас прегръдки и целувки!   bouquet

Полина, твоят Дани е станал хубавец!

Пебси, не знам какво ми тежeше вчера, нямах никви сили, даже пуснах детето да лази по мръсно. Но днес мога да ти разкажа поредната идиотщина, то е нещо като при вас с ремонтите.
Днес в 10 влизам в банята тъкмо излизаме с малкия и си мия зъбите, мия си ръцете и чувам че се крещи в съседната баня (долу или горе) и тъкмо си мисля "тия пък кво крещят не знаят ли че се чува" и в следващия момент се усещам че крещят на мене - всеки път като пусна водата се реве "не пускай водата!" и се чува и няква машина бръмчи. И аз викам - как да не пускам водата тука имам бебе, то се предупреждава - И оня като ми кресна такава уста отвори не мога да ви опиша и стана разправията, изтрих подробностите щото няма смисъл.

Люска, добре сте си изкарали, благородно ви завидях да знаеш. А Мимо на люлката (първата) e страшен сладур и Валя ти е красавица!

Павлинадидко, видях как го оставяш Дани (моят така не може защото все ще я дърпа с ръцете Simple Smile), може да се е одраскал някъде, заведи го на док и дано му мине бързо!

Ескарина, понякога си мисля, че някои хора ходят след нас само за да събират. Ако е нещо леко (като нашата обувка) може да го ритнеш без да искаш и да се завре някъде, ама такива неща книжки, играчки, шапки... Не са майки с деца и събират неща които наистина не им трябват.

Бяхме на ДК, ние пък сме качили 600 за месец и половина, но тя пък вместо на 11 месеца ни попълни данните за 10!?! куку Simple Smile

Ками радвам се че Косето се е оправил, не се притеснявай ще навакса, и ние свалихме с разстройството.

Ерика, нашата педка препоръчва Генгигел или нещо такова беше.

На болничките бързо оздарвяване!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 16:25 от Мунка

# 132
  • гр.Варна
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА РАДОСТ,АЧО И СТЕФАН!  bdbaloni
ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ, МИЛИ ДЕЧИЦА!
  newsm67
Благодаря за милите думи, момичета!  bouquet
Наистина си изкарахме страхотно на гости у Павлинка, особено по-големите дечица. ooooh! 
И да ви кажа честно ,моето момченце е направо бебе спрямо Дани. Малкият сладур ходи, изправя се, лази, а нашият кротушко спокойно наблюдаваше всичко от количката или седнал на земята.  Heart Eyes Не, че съм се разбързала за някъде, ама.... newsm78

Пебсче, благодаря ти за загрижетостта.  bouquet Аз просто бях много уморена и затова не ми се пишеше. Виж неволите на Мунка са направо невероятни! #Crazy
Наистина ти съчувствам, мила Мунка! Не е лесно да живееш заедно с такива кретени като твоите съседи! (извинявам се за израза) Mr. Green

Беринка, Мимо и той бойкотира храненията, особено сутрин! Thinking Хапва едва ,едва, колкото да сложи нещо в стомахчето си. Но и ние си имаме запаси, а и все още сучи поне по 4 пъти на ден и затова не се притеснявам. Дано Ерчо скоро дойде пак на себе си! Praynig
Бързо възстановяване и на Емилио! Дано да му помогнат хапченцата или гелчето,че да не се мъчи милото дете! Praynig

Ескаринче, съжалявам за загубата ви! Sad 
Силно ви прегръщаме всички! Hug Hug Hug
А Деси е голяма умница! Искрени поздравления за нея! smile3501

Разгледах много снимки и всички са страхотни-на Влади, на Алекс, на Дани (на Полинка) имаше и още ... големи съкровища са тези септемврийчета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано днес денят бъде по добър за Алекс на Лекси и Ади на Бебе-то! Praynig Да са по-спокойни мъничетата! Praynig

А сега да полегна ,докато не се е събудил Мимо. Hug

# 133
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ НИ БОНБОНЧЕТА

Охх,момичета писна ми от притеснения вече  Tired преди малко като приспивах Анито забелязах,че 2та й горни зъба-вече почти излезнали целите са с бели петна  Shocked направо ми призля като видях.Чувала съм за "флуороза",нооооо аз никога не съм й давала флуорни таблетки,аз никога не съм приемала като бременна такива и водатакоято пие е или преварена или изворна  Rolling Eyes Какво може да е това чудо,какви са тия петна пък сега? Направо вече ми писна от едното на другото,не мога да се нарадвам на спокойствие на поводите около нас,все има нещо,или пък се шашкам прекалено,незнам вече  Rolling Eyes но какви са тия петнаааааааааааааааааа

Сега ми се налага да излезна,приспах си детето,баба му ще го гледа,а аз имам малко работа   bouquet

# 134
Водих малкия на доктор да видим защо се получи този обрив от кръста на долу.
Не било от АБ ами от инфекцията на гърлото  newsm78 изписаха ни калциев глюконат и продължаваме и с АБ-то.
Обаче този глюконат се опитах да му дам на малкия ми тои горкия каква Гарга вдигна голям рев
някои които го е давал да сподели моля как е процедирал.
Другото което от вчера вечерта има няма да е пишкал 2-3 пъти и това го споделих с док ,
каза да му давам насила вода,е то няма смисъл насила щото детето си изка водата да я пие но като си я допре до венеца и писва да реве.
И му обеснявам на Док какво става и тои,ми да нормално е то детето го боли гърлото затова не може да пие в което не съм чак толкова убедена защото преди малко си изяде цялото основно е пореваваше от време на време но си го изяде.
И си викам как Аджаба вода няма да може да пие с болно гърло а ще яде пюрето.

Та така вземах и дентокид и мисля да му дам довечера или когато усетя че го боли,
Температурата си подържаме още от37 до 38 и обратно Док ме успокои че още един ден ще е така и после трябвало да спадне траино. newsm17

Оооооох оплаках сЪ

Общи условия

Активация на акаунт