Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 936
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!

Честито на всички, които имат повод!

Краси, не се притеснявай!  Stop
Това не е флуороза. Ако имахте такъв проблем щяха да са засегнати и другите зъбки, не само горните. А и самата ти пишеш, че няма как да сте прекалили с Флуора! Най-вероятно това са местенца с по-ниска минерализация на емайла ( и е нормално така да изникват някои зъби), които под действието на слюнката ще се минерализират и цвета ще се изравни.
Другият вариант е да са т. нар. дисплазии (малко вероятно) - това са дефекти в зъбната структура - нищо страшно, нищо непоправимо. А става дума и за временни зъби, така че СПОКОЙНО!

Ерика, понякога като никнат зъбите венеца се възпалява много сериозно и болезнено. За това е хубаво да се маже с някакво гелче, за да се намали малко болката,а и за дезинфекция на мястото. Добра работа ще ти свършат Gengigel Baby или Pansoral. Освен това не е необходимо да чакаш признаци на сериозна болка, за да дадеш Дентокинда. Така както описваш нещата при вас нещата са доста сериозни, така яе действай. Освен всияко друго Дентокиндът има съставки, понижаващи температурата. А в най-критичните моменти давай и Панадол или Ефералган или Нурофен.

Надявам се да съм ви помогнала! Hug

# 136
Краси нашите пък бяха кафяви. А сега остана 1 петно. И аз не съм пила флуор  newsm78

Забравих да поясня че това е детайл от известната картина на Ван Гог Селяни ядат картофи:
http://media.snimka.bg/0479/007213154.jpg

Риши мерси че обясни!

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 16:30 от Мунка

# 137
Ri6i Мерси много дадох му веднага надявам се да се успокои защото не реве единствено като спи през другото време постоянно хленчи за наи малкото нещо започва да се дере.а лигите му текът от устата като от чешма тои не ги гълта ваобще.

# 138
Аааа, не може така Naughty
Бързо оздравяване на всички септемврийски сладури и сладурки Hug  bouquet - мъчно ми става за дечицата Sad Дано се оправят бързо Praynig
А моята сладкишка нещо се е залепила за крачола ми и иска все да я нося и все да се гушкаме- ако я оставя за секунда или отида до друга стая, дори да ме чува като и говоря голям рев пада #Crazy - направо откачам ooooh! Не може така да сме като скачени съдове Sick Crossing Arms

# 139
  • София
Ерика, дечицата на тази възраст много бързо могат да се обезводнят и това че не пишка Емилио мен лично би ме притеснило много. Възможно е да отказва шишето именно заради зъбките и болката, която усеща на венците си. При нас зъбните кризи са меко казано ад и когато имахме период на повръщане от една седмица (не му понесе киселото мляко), съм му давала вода със спринцовката от Панадола, не я допирах до венците и Тони си пийваше водичка без проблем.
Ние освен Дентокинд, ползваме гелчето Пансорал - то е единственото, което няма ограничение в приложението, т.е. мажеш по колкото пъти на ден е необходимо. Калгел и Генгигел не трябваше, мисля, да се прилагат повече от 5 пъти на ден.

Всички болни мъничета бързичко да се оправят  Praynig !

Павлинко, получих ти Е-мейла, но в него няма снимка на Дани. Ако искаш, дай ми линк към някоя в Мултиплай и ще си я сваля оттам  Peace !

Мимо и Дани са сладури и половина  Heart Eyes ! Колко са порастнали и двамата  Hug !

Мунка, снимката с картофите ме сбърка  Joy !

Риши  Hug ! И аз благодаря за инфото! Винаги си била полезна със съветите си   bouquet !!!

# 140
Честито на всички бебоци, който имат Рожден ден. На всички болни да оздравяват ,че е кошмар да са ни болни душичките.Самуил тая сутрин от 4 до 6.30 е реваллллл ужас и видях че имаме 5 зъбче направо никнат като гъби ,но определено много ми помагаgengigel baby

# 141
Мен също ме притеснява това е не пишка,даваме му вода с чашка или стискаме от шишето за сега успешно .Но тоя рев просто незнам как ще го овладеем .
Вече отказва и да яде.

# 142
Ето ме и мен- използвам, че малкия спи, а баща му излезе, че иначе все не ми стига времето да се оправя и ми е неудобно да седна пред компа. И аз да благодаря за милите думи на мамите.
На всичките ни рожденици- да са ни живи, здрави много да радват всички около себе си.
Кали, тази снимка се пробвах да пратя, ама какво стана не знам, досега не ми се е случвало така да се дъня.А най-странното е, че и предния мейл в пощата ми е като успешно изпратен, но както и да е. Това е линкчето:
http://images.pdvicheva.multiply.com/image/2/photos/17/600x600/1 … mp;nmid=112581660
На всички болнички пожелавам бързо да оздравяват и да оставят майките си на спокойствие да им организират рождените дни.
А пък на Дани обривите май се оказа, че се влошиха от крема с невен- бил силен алерген и сигурно направи реакция- на това дете и чай вече не смея да сваря. Сега го мажа с бочко и ме доста по-добре. Хайде, изчезвам.

# 143
  • София
Благодаря ви за пожеланията!  Hug

Да почерпя и аз на патерица за нашата 1 годинка

Прекарахме страхотно рожденият ден. Много емоции и голяма веселба! Благодаря на гостите за веселото настроение.

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА РАДОСТ,АЧО И СТЕФАН от мен и Едуард!  Tada

# 144
  • Асеновград
Ri6i,много ти благодаря Hug Hug Hug ама знаеш ли какво стана  newsm78 като се събуди след следобедния си сън я гледам,гледам няма никакви петна  newsm78 звънях на приятелката на брат ми-тя е зъболекарка и ми каза,че може ако е дишала с отворена уста и да са изсъхнали зъбките от светлината да ми са се видяли,незнам,но сега нищо няма на зъбките  Rolling Eyes ама съм и аз паника  Crazy

# 145
Честит 1-ви рожден ден на Ачо, Радостчето и Стефан newsm59

Lilian_V,по красив албум не съм виждала  Hug,а и много хубаво момче си имаш Hug

# 146
Благодаря на всички за пожеланията и честитките за първия рожден ден на Ачо!
Прегръщам ви силно и ви целувам  Hug

# 147
  • София
mirta - Благодаря ти!  Hug

# 148
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на дъщеря ти Краси! Пожелавам на Ани да е много здрава, да расте щастлива и да бъде много глезена! Да я слушаш много! Много целувки и за двете ви!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Константин, Елеонора и Елена! Нека са живи и здрави и да носят много любов и весели мигове на родителите си!

# 149
  • София

Пожелавам на теб и на мама Краси само щастливи мигове!
baloniЧестит Първи Рожден Ден и на Константин, Елеонора и Елена  Hug ! Да са здравички и много весели!  baloni

Общи условия

Активация на акаунт