Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 931
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на всички пораснали дечица, които съм пропуснала  bouquet
Честито и на днешните ни рожденници!
Красииии, нека малката Ани много да ви радва и да ви носи само положителни емоции!  bouquet
Кали, дано си се оправила вече с тази пуста алергия Praynig
Всички болнички да се оправят бързо!

Ние снощи се прибрахме от Созопол - Кали, наистина много добре ми се отрази почивката и се чувствам чисто нова  bouquet

# 151
  • Асеновград
Благодаря ви много момичета,рано рано ме трогнахте  Hug Hug Hug Hug

Страшно много се вълнувам,от снощи не съм спряла да си спомням до минутка всичко от миналата година,и сега пак продължавам-какво съм правила по това време... и т.н. А и за моя,а и за на Ани рожденния ден получих най-големия подарък , макар и леко плахо все още да гоказвам,но видимо окото на Ани се оправи !Направо ми текват сълзи сега от щастие, не можете да си представите какво ми е,да си видя детенцето за 1ви път от както се е родила със сухи мигли,и те били доста гъстички  Wink иначе  все бяха мокри и слепнали   Cry Наистина сега го пиша това и ми текат сълзи .

newsm17 newsm47

Черпя по случай 1вата годинка на моето съкровище:

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 08:26 от Красииии

# 152
Честит рожден ден на Ани newsm59  Gift Дано повече не притеснява мама и наистина да няма проблеми с оченцето  Praynig
Краси, а на теб приятно празненство и без повече сълзи  Naughty

Честито и на другите рожденници Константин, Елеонора и Елена. Безгрижно детство и много чаровни усмивки  nbirthday  ura

# 153
Честит рожден ден на Ани,Константин, Елеонора и Елена nbirthday  Gift baloni

# 154
Честит рожден ден на Ани!  bdbaloni Да е здрава, усмихната и много щастлива!  newsm51

Красииии   Hug

Честит рожден ден и на Константин, Елеонора и Елена!  nbirthday newsm67

# 155
Честит първи рожден ден на Ани, Константин, Елеонора и Елена  newsm38 newsm59 Нека бъдат много здрави и винаги щастливи!
Краси, подаръкът е страхотен  Hug Hug

# 156
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СИНЕОЧКАТА АНИ!  bdbaloni
ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ВИНАГИ УСМИХНАТО ДЕТЕ!
  newsm67

Красиии, представям си какво ти е, мила! Аз се просълзих докато четох поста ти. Знам как се вълнува една майка на първата годинка на рожбата си и наистина няма нищо по-прекрасно от това-да серадваш на децата си!
Весел празник!
  Tada

Честит Рожден Ден и на Константин, Елеонора и Елена!   bdbaloni
Бъдете здрави и весели деца за радост на мама и татко!
  newsm51

# 157
Честита Годинка на всички пораснали бебоци днес newsm59

# 158
Честит Рожден Ден и от мен на Ани,Елена,Елеонора и Константин!
Да бъдат много здрави,щастливи и усмихнати и да не ядосват мама и тати!  Wink

Красииии,бях сигурна,че ще получиш такъв подарък за рождения си ден!И аз се просълзих,но дано вече сълзите са само от радост!!! Hug  bouquet Hug

Ние имахме поредната зъбна криза и поредния неуспешен опит за взимане на урина. Sad
Много се изнервих,ама карай!В понеделник пак ще опитам,до като не стане. Laughing
Лизи заспа сега,щото цяла нощ рева и си играхме. ooooh!

# 159
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА АНИ НА КРАСИИИ - ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧКА И ВИНАГИ ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ ГОДИНКИ  и на  Елена,Елеонора и Константин
 newsm59  bigdance2  ura

# 160
Пебс , много са лоши тези зъби ,дано бързо отмини при Лизи, Мити беше така две седмици и още не са му избили кътниците и резците ,но може би Дентокинда му помогна е сега е по спокоен и си папка с апетит
Лягай да почиваш и ти докато спи Лизи
Резултати от ДК вчера - 9800кг и 75см , педи каза че др път трябва на другия кантар да го теглят Laughing

# 161
Ванче,дано не са 2 семици,чеее....  #Crazy Не мога да легна с Лизи,е трябва да готвя,да оправям... ooooh!

А забравих да се похваля как се подмазва Лизинка-като я питам коя съм аз,тя казва "Мама"! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
Пебс ,дано миличка ,бързо да отшуми.  Много са умни дечицата ни , какви ли не изненади ще ни покажат още Peace Laughing

# 163
Е Ваня-браво за килата,и косето скоро ще навакса Mr. Green

Честито на днешните рожденници и рожденнички!!!!!

Косето започна много късно да си ляга и да става.Преди лягаше към 20-20.30 и сутрин в 6 е ок.А сега до 22.00 играе и сутрин в 7.30 едва отлепя. Mr. Green Laughing

Ние тези дни местим офиса и откачам,да се свършва вече ,че не мога да се добера до дома да си видя детето #Crazy

# 164
Момичета, да ви почерпя за нашата годинка!   Heart Eyes  Hug

Да ви се връщат всички пожелания!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт