Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 835
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
 newsm59 Едуард и Бояна  newsm38

bdbaloni Красиии Hug

# 91
Здравейте и от нас..... Wink
Първо да ви почерпя за нашата последна 11 месечинка......

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И МАЛКИ И ГОЛЕМИ И МАЙКИТЕ ИМ........МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ

При нас положението все така хленчещо....ужас просто ден и нощ. WhistlingТова дете от както се е родило толкова не е ревало......то глас не му остана..... ooooh!Не яде, само мляко и вода лочи като за световно....... ooooh!Направо забравих ирожден ден дето трябва да организирам на баткото и стаята им правим в момента......направо кога ще става всичко това ........не мога да огрея на всякъде пък с Ерай по цял ден се дундуркаме.Сега малко заспа и като се събуди айдеееее почва се пак.......
 ooooh!За каишките взех и аз няква там ама хич не я знам каква марка е и Ерай много хубаво се чувства в нея......върви си спокойно...... Peace

# 92
  • Бургас
Привет и от мен,
Честит рожден ден на Едуард и Бояна! Да са много здрави, усмихнати и палави деца!
Краси, честит рожден ден! Много щастие, любов и незабаравими мигове ти желая!
Леле, много папата вашите деца.
Ние в 8.30 попара 2.5 сухара или кус кус или кисело мялко 150 гр с 8 бисквиткви джи джи.
В 13.00 200 гр зеленчуково или месно пюре. Ако хапне повече го връща.
В 17.30 190 гр каша.
в 21.30 210 гр АМ.
Може да изяде две-три солетки за цял ден, но това е.
А пък качва 300 гр. минимум и сме над 10 кг.
Днес зъбите не го болят толкова и по-се трае.
Хайде до скоро

# 93
Честито и на днешните ни рожденници! Hug Heart Eyes Hug
Красиии,и на теб ЧРД!Пожелавам ти от тук нататък само и единствено хубави неща!!! Hug  bouquet Hug

Благодаря,че се включихте за папането. PeaceХекси добре го е казала-щом се чувстват добре децата,значи всичко е ОК,ама нали сме си паника... Whistling
От понеделник сме на кухня,та ще видим дали ще я яде и как ще са нещата. Peace
А утре сме на ДК,но мисля,че изобщо не е качила Лизи. Rolling Eyes
За каишките-не знам дали ще иска изобщо да ходи с тях,но аз вече съм без кръст. TiredКато сме навън,постоянно я водя,в количката седи само ако й дам бисквита или солети да хрупа или ако се вози. Crazy Иначе се изпъва назад и мрънка. ooooh!
Сега мислим да ходим на зоопарк,че не е толкова жега. Party
Бай!  bouquet

# 94
Честит рожден ден на Едуард и Бояна 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИИИИИИИИИИИИИИ

Честито на валето за първите крачки Party
Честито и на днешните месечинки
Браво на Деси.Тя е не само хубава,но и умна bowuu

# 95
ЧРД, Краси и на малките ни сладурчета, които днес стават на годинка. На всички пожелавам много радост, щастие и най-вече здраве, другото само ще се нареди.
Леле, май само ние сме още на 5 храненета- сутрин между 5ч. и 7 - 150 г. АМ, в 10 - супа, 13,30 плодово нещо си, в 17- АМ, което май смених с нещо готвено, в 20,30ч. попара с АМ, и пак е гладно моето гардже, само че напоследък не ще да опита, иска само глупости, които види, та май вече си имаме проблем от 2 дни.
Кали, изпратих ти мейл с 1 снимка на Дани и рамка, но не знам дали стана нещо, не ти давам зор, наистина. Само не знам дали пратих всичко както трябва. Ако не- ти избери една рамка, когато имаш време. Целувки на всички и весело празнуване на всички с поводи.

# 96
Честито на всички празнуващи днес

Ние пак сме с Фарингит няма да се разминем без тоя фарингит на всеки набол зъб лошото сега е че има и Температура която я нямаше прди другите зъбки и сме на АБ.Моля се по бързо да минава че и РД ни предстои.

# 97
  • морето и сините вълни :)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  БЕБОЦИ КОЙТО ДНЕС ПОРАСВАТ,да с аживи здрави и мноооооогоо послушни
аз вече вкъщи немога да се размина от играчки.Играчки ще купя чак за коледа Mr. Green
Влади се сдоби с триколка от леля му..и се вози с кеф.като му кажа "Влади я пусни музика"и той натиска  копчалъците " Mr. Green

Краси ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА.Да си жива ,здрава и след време да имаш още едно малко съкровище като АНИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Честито на всички празнуващи днес

Ние пак сме с Фарингит няма да се разминем без тоя фарингит на всеки набол зъб лошото сега е че има и Температура която я нямаше прди другите зъбки и сме на АБ.Моля се по бързо да минава че и РД ни предстои.
Ерикаааа абсолютна същата история сме и ние  в момента......дай боже по-бързо да избъват зъбките че направо...... ooooh! PraynigЕрай днес няма температура слава богу поне за сега,а вчера цял ден пътдържа #Cussing out.......Какъв антибиотик пиете.... newsm78

# 99
  • София

Павлинче, нямам никакъв Е-мейл от теб  Sad !

КалиМей, ама твоят Тони голяма ламичка се очертава.  Mr. Green След няколко години не можете го изхрани.  Mr. Green Пу-пу, да ти е жив и здрав сладура!  Hug
Мдааа. Сигурно ако минем на кухня няма да му стига порциона  Crazy ! А дори го ограничавам понякога, за да се вместим в количеството до литър на ден. Иначе е неудържим, дай му пълна лъжица на него  Joy Joy Joy !
А предния месец на ДК беше качил само 80гр (10.200кг) , а върви дългичък (79см). Другата седмица ще се водим на преглед и ще видим как е. Важното е да са здрави сладурите, те си знаят най-добре!

# 100
Берина пием ЦЕФЗИЛ на 12 ч-по 4м.л
В момента е с 38 гр и спинка ще изчакам да се сабуди за да му дам панадол,обаче и друго ме притеснява че маи се обрина има ситни пъпчици по цялото тяло без корема и тук таме още дали не е от АБ въпреки че и друг път сме го пили или е от Т  newsm78
Оф незнам почвам да се панирам поне Т да нямаше щеше да ми е по спокоино.

# 101
Честит рожден ден на Едуард, Бояна и Краси! Пожелавам на всички здраве и късмет другото ще се нареди Wink
Ерика, Берина дано ви се оправят сладурите бързо  Praynig Praynig Praynig
Честито прохождане на Валето!
Ескарина, поздравления и на умницата Деси  Hug
Пу-пу , на Тони да хапва все така добре  Hug
За яденето няма да пиша, че ние цокаме по 8 пъти на ден, ядем и каквото друго видим, но е невъзможно да засека количества. Не, че ме интересуват - дивачката е толкова жизнена, че въобще не се тревожа  Peace

Ех, момичета, можете ли да повярвате, че играем на гоненица с дреболина  Flutter И тя като бяга пищи и се смее   Party А днес дори сама тръгна да сяда на гърнето като почуства нужда ама беше с гащи   Laughing Като иска нещо ме хваща за ръка, води ме и ми показва каквото иска  Heart Eyes

# 102
Ерика може и от антибиотика да е обрива, съчетан с топлото и претоплянето на тялото от Т.Ние за сега още не сме на антибиотик и дано ни се размине този път.... PraynigВ четвъртък ще сме на лекар пак и тогава ще прецени педи........Дано днес не вдигне Т,че в това топлото да си с тепература......миличките.....Дано бързо се оправят мъниците..... Praynig Praynig Praynig

# 103
Ох дано дано,че горкичките не им е лесно пък и на нас покраи тях .

# 104

Честит първи рожден ден на Бояна и Едуард!

Честито и на тези които пропуснах, снимките са прекрасни!

Краси, честит рожден ден и на теб, да си жива и здрава!  Hug

Благодарим ви момичета за милите думи  Hug
На мене нещо не ми се пише. Целувам ви  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт