Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 421
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София
дами, тук съм, но адски много работа имам през деня, понеже в началото на уч. година е така  Confused и не остава време за форума, ей така , вечер си го чета  Rolling Eyes

миа с баба и деди са добре, макар че й доскучава доста и явно си иска деца около себе си,  та ще видя края на септември като стартира вслата как ще й понесе, дано ми е дравичка и да ходи и се забавлява!
танче, този лаф на ники за булките е велик!  Joy

снимки отивам да гледам сега  Hug

пс. привет на новите мами! Simple Smile

# 61
Добро утро!
Да ви сервирам по едно кафенце, не че пия де:

Страйпер, леко раждане утре! Всичко да мине по вода и чакаме с нетърпение добрата вест!  Simple Smile

# 62
Добър ден и от мен!Да се възползвам поне аз от кафенцето на Ани/че аз на кафе не отказвам/,пък и да побутна малко темата,че нещо пак сте я зарязали........а не бива така Naughty
Ани,снимките Ви са много хубави/и много,точно както ги обичаме/-децата им се нарадвха,аз също......и ме хвана яд,че тая година не стигнахме до Аквапарка,ама с нашия батко дето ще омрънка всичко за да не влезе във вода просто няма смисъл....а разходката по Ропотамо хареса ли ви?Мен ме впечатли колко е чисто.....и най вече устието-създава такова усещане за необятност,.............невероятен пейзаж .......дано другия път да ме оставят да му се насладя по-пълноценно...
Хайде, до довечера, надявам се да мога да споделя наздравицата на Ивчо!  Mr. Green
Аркова,снощи Ивчо чака,чака........пък си легна...........майка му-също....ама няма вече ентусиасти,ей Cry

# 63
Зравейте и от мен.
Много благодаря на всички, които изказаха загрижеността си към мен   bouquet
Обаче сега реших да споделя нещо приятно.
Днес е първият ден, в който Калоян трябваше да отиде пробно на ясла за час и половина - от 9 до 10.30.
Оставихме го с баща му, изнизахме се по терлици от яслата и в 10.30 ми се обажда директорката, за да ми каже, че Калоян се забавлява, чувства се страхотно при децата и решихме още днес да го оставим цял ден Simple Smile
След малко ще отида да му занеся дрешки и вода, не бях подготвена за цял ден престой, та не оставих нищо сутринта.
Милото ми мишле, малко ми е притеснено, но се радвам, че е добре. Дано и занапред да продължи да е така и да му харесва все повече. И дано да е здравичък и да не боледува много.
Целувки на всички майчета и мъници!

# 64
Даниеле, много хубава новина. Дано и в следващите дни Калоян да се чувства по същия начин, както днес.
Люба, много точно описа разходката по Ропотамо. Само да добавя и лъвската глава която се е образувала от скалите. Впечатли ме. Но нямах пози да я заснема.

# 65
Здравейте на всички от мен
как сте как са малчовците 
Даниеле дано на малкото момче да продължава все така да му е интересно че да има почивка и за мама
аз също се надявам и на мойто да му е интересно че да се отпусна малко и да си обърна внимание че така съм се изоставила....
за албумчето новата парола ми е :840406
обаче преди малко се опитах да го отворя от тук и нищо не стана а сега го отворих от самия сайт на снимка бг и се отвори незнам защо става така
благодарности на Иночка за поканата вчера и се извинявам за отказа надявам се много скоро да се запознаем

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 14:46 от roska_marti

# 66
Бързам, бързам да си похваля детето :.)
Днес е първото попадение в тоалетната!!!!
Каза си, че иска на тоалетната седалка, заведох го и той се изпишка!
Надявам се така да продължи и занапред!

# 67
  • Плевен
Привет и от мен в новата ни пълна с хубави новини тема!

Олче миличка честито! дано е много лека и безпроблемна бременността ти, леко раждане и най - прекрасното бебче на финала (пък дано този път е принцеса с нежните красиви черти на мама )   bouquet!

Аз ви пиша от работното си място. Нямам време да дишам дори напоследък, но реших набързо да се обадя, подробности някой ден...

Поздрави и на Ники за попадението днес, дано е все така.

Обичам Ви, прегръщам ви и до скоро!  Heart Eyes

# 68
Олче, честита ти бременност, много се радвам за вас, много приятна изненада. Лека и безпроблемна!
  Ани, страхотни снимки, догодина сме на Несебър, изглежда страхотно и така ми се идва вече в Бг, взе да ми домъчнаява.
 Йони вчера я водих на басейн с едно нейно приятелчи. После им ходихме на гости и докато си пием кафето Йони и моченцето се заврели в дрешника да си играят.  Нещо взе да става тихо и отидох да ги проверя. Отварям вратата и гледам Йони си събула гащите, веднага погледнах и пича да ли е със събути гащи Crazy, ама той си беше с неговите. А Йонка набарала една мини превръзка и се мъчи да си я слага на гащите. Толкова съм се смяла ви казвам, дамата иска вече и превръзки да носи, явно от мен е видяла и рашила да си слага Mr. Green

# 69
Моето момче заспа рано-рано в 24ч.  Mr. Green и аз сядам да кажа НАЗДРАВЕ , ама вас ви нямааааа.... (Кабранска, пак ли не успя да ме дочакаш?)
Поздрави и на Ники за попадението днес, дано е все така.
Благодаря! Дано вече е дошъл моментът и вземем да го махнем този памперс, че ме влудява!
Даниеле, много се радвам, че на Калоян така добре му се отразява яслата! Дай Боже всекиму.
Лони нещо ни забрави или я мързи да пишееее - черна точка!
Ванилка, хайде пък дано бързо мине подготовката по новата учебна година и после "шапка на тояга" - само във форума ще висиш.  Whistling hahaha
Докладвам: твоята щерка не съм я виждала от два дена. Не сме ходили тези дни в парка. Пък не знам дали свеки ти каза, но се установи, че моят баща и твоята баба Лили са били съученици.  Joy Веселба!

Лека и спокойна нощ и да пишете, ей!!!!

# 70
Ще пишем,щом Аркова е казала-слушаме и изпълняваме.......на "Наздравицата" утре ще отвръщам,че то по това време няма вече с кой да пия/пък сама не върви/...,ама бяхме на гости-на едни приятели,новодомци,без деца-последното предполага необезопасено и пълно с чупливи вещи на ниско място жилище.......е едвам опазих витринките,плазмичката и няколко врати стъклени......за съжеление един комплект чаши вече не е пълен,ама риска да сервират в стъклени чаши са си го поели надявам се с ясно съзнание-за другия път да знаят:с пластмасови прибори за пикник и най-добре на терасата.........
Люси,мила,радвам се ,че причината да не пишеш е работна,не здравословен проблем,че се бях притеснила вече........а прекрасната ти щерка кой я гледа?
Смайли,много отрано сте  се подкарали вие с женските аксесоари.........то вярно,че сега децата рано съзряват.....ама вие съвсем през къра... Wink
Роска,видях ги аз снимките-гледам и вашия син с един пламък в очите/разбойнически/.....не вярвам да ти е скучно покрай него....и забелязах ,че сте имали дълги къдрици-що ги махнахте?/аз като мама на къдравелко-зелко дето не си дава буклите да питам/
Ванилка,записвай ги учениците по-бързата процедура,че тук кафенце няма с кой да пия сутрин/щом опряхме Ани да го сервира....не,че ще го откажа и нейното,ама като я знам,че не пие/
Танче,това попадение предизвика искренна/и незнам доколко може да е благородна/ завист у мен........браво на Николчо Peace,дано да му стане навик......А,вие разплетете хубаво познанствата-да не излезете рода нещо Thinking
Даниелка,дано да му хареса яслата на Калоян и ходи с мерак-пък ти ако не си забелязала скоро не си го пускала на снимка....сигурно много е пораснал........

Хайде,стига съм щракала по нощите.....че ще ям бой/пък и утре съм без мъж и ще досаждам цяла вечер-та ще наваксвам/
Лека нощ и сладки сънища Ви желая....

# 71
Добро утро!

Кафето и чая са от мен тази сутин:  

Трогната от вниманието на госпожа Аркова, реших да се разпиша, че сме живи и здрави. Просто чакам с нетърпение да пратя Георги на ДГ и да седна да пиша както подобава, че последно време е много прилепчив и не мога да отделя време за компютъра. Пък и имам сериозно оправдание - имаме гости от Полша - наши приятели, с които не сме се виждали от 20 години и съм много развълнувана, пък и аз им превеждам и нямам никакво свободно време, а Георги е на самоотглеждане.  Mr. Green
Но така или иначе днес вече трябваше да се разпиша, снощи сънувах Ванилка и реших, че е нещо свързано с форума. Съня беше много смешен, смях си се на глас на сън и от това се събудих.
Добре дошли на новите мами, поздрави на Николчо за попадението и на Калоян за бързата адаптация на яслите. Иночка да внимава, да обръщате редовно Сиската, да не изгори.  Wink

Стискам палци на Страйпърчето всичко да е ОК!

Хубав и слънчев ден, а аз обещавам при първа възможност да се разпиша както си му е реда, не че има кой знае какво за писане.

Ей, забравих - Олче, честито! Страхотна новина, пожелавам ви всичко да е ОК и здраво бебче на финала!

# 72
  • Велико Търново
Добро утро,дами GrinningДа ви сервирам кафето Hug

Сега да разкажа накратко/уж де/ за нашата почивка при Инка.Беше страхотно,невероятно,абе думи нямам да я нахваля CrazyБог да я поживи 100 години.От посрещането ми до изпращането вчера всичко беше супер.Бисер/съпруг на Инка/  беше така добър да ни бъде шофьор и да ни води на плаж,а най-много да гледа  Божа Blushто нея кой ли не я гледа де.Вчера на плажа Божа само ни дебне кой няма да я гледа и влиза на скорост в морето/страх от нищо няма/.За контактите на Божидара няма да говоря-сниките са достатъчни.Не мога да не се похваля,че един ливанец ми я похвали колко е умна за възрастта си,ама това не го е взела  от мен де.
Ходихме и на среща с Вифчо и семейство и Ивон с двете сладурани.Там Божидара наби няколко пъти един батко/бие се/ и обсеби Тони/там е стара любов/.Бетка,Макси,Ники и Мони са страхотни деца и по едно време се заформи игра.Аз,се бях отдала на приказки и бира,ама ми се струва,че не се сбиха Crazy
Да ви похваля хотела и персонала в него.Всички бяха страхотни и явно не устояха на чара на Божа и тя като всеобща любимка беше гледана от всички,докато майка и беше в спа-то и на плаж,абе почивка Mr. GreenИскам пак!
Сега ви пускам снимки от морето и от Трявна.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278713-ТРЯВНА
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278679-ЗЛАТИН ПЯСЪЦИ

Олче,прекрасна новина!Пожелавам ти лека бременност и здраво бебе на финала Hug

# 73
Люси, каква е тази работа в 21ч?  Shocked

Сисе, страхотна почивка. Божа с доста приятели се е сдобила. И нашата любима Тери видяхме. Че то майка и като работи до посред нощите, незнам кога я вижда, че и да ни я покаже на снимка.

Сетих се за Ники на Юнос и Килиан. Нали плуват от малки. Като отидете на басейн сигурно са атракция. Много ще ми е интересно да видя такова мъничко дете как се справя само с плуването.  Wink

# 74
Добро утро дами!
Сиска супер снимки просто чаровницата на тях ме накара да ги разгледам на един дъх.
Наистина тази темичка само хубави новини дано все така продължава, но аз да ви кажа че моето момиче от два дена е НЕПОНОСИмО. За всяко нещо което й се откаже се почва такъв рев че в радиус от 5 км ни чуват, налага се за всичко нямам думи. Вчера от5 часа прекарани с нея ме болеше зверски главата и тя беше наказана сигурно около 5 пъти защото не може да се излезе на глава пищи и не може да й говориш не може нищо. Единия път легна по корем на земята и мяташе крата и то защото аз й избърсах дупето след свършване на работата и то навън а искаше тя да се бърше. Събирахме сумати погледи, но слава богу на мен не ми пука особено грабвам я и я прибирам да се нареве в къщи. Не мога да я търпя навън, ако съм далеч сядам наоколо и чакам без да се интересувам от околните. Но вчере след незнам кое по ред налагане бях като изцедена и не се стърпях и я шляпнах по голото дупе в банята. Баща й се опитва да ми дава съвети, но като я чуе как се дере като че я колиш търчи и все пита кво й правиш, ми по дяволите нищо просто казах не и последва безумен и безкраен мощен рев. Честно ви казвам радвам се че не съм по цял ден с нея. За 5 часа някакси успявам да запазя самообладание, дано премине бързо че ще си изпусна някой ден нервите и после много ще се мразя.
Мислех да разкажа подробно случките от вчерашния ден, но май само ще се ядосам и ще осъзная че съм в безизходица  newsm78 за това отивам да чета литература по въпроса, защото може да изпусна края на тая история....
Ани това за отразяването на чувствата за сега го прилагам само с татето ни, с маничката още не може да се води смислен диалог, но ми е забавно, че наистина се получава (сетих се защото снощи го пробвах и ми стана смешно чак по едно време).
От мен ведър и изпълнен с усмивки ден!

Общи условия

Активация на акаунт