Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 444
  • 293
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 156: 81 , от които една двойка близначки на мама titini, и 75 , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - tania_ark!

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)

# 1
  • София
иха първа Simple Smile)

и честито, олче! леко и безгрижно бременеене  Flutter Flutter Hug

# 2
Здравейте майчета,
Аз отдавна не съм се включвала, но не ми остава никакво време. На работа имаме много задачки, а вечер обикаляме по срещи из Бургас или околните градове. Иначе сме добре. Сиси е голям бяс, много е дива и е страшна латерна. Не и спира устата и едни лафове пуска. Направо ни разбива. Този уикенд успяхме да си откраднем с мъжо малко време за нас и в момента се наслаждаваме на почивка в Царево - много красиво и романтично място (все още).
По този повод честито бременеене на Олчето. Всичко да бъде наред и да се радвате на хубавото си увеличаващо се семейство.
Честита бебка Миа и на Ирка.  stork-girl newsm51 Така и не успявам все да я поздравя. Да са живи и здрави, да са все така сплотени и само приятни емоции да изживяват.
Голяма прегръдка от нас.
Хубава нощ и наздраве (седнали сме си тук в кафенцето на хотела и си пийваме коктейли  Wink )

# 3
Олче, благодарности за темата и за това, че мислиш за всички нас  Hug

Приятна почивка!

# 4
Добро утро!

Вие тук ли се подвизавате?
Аз мислех, че ще допишем първо старата тема и след това ще си местим дисагите насам....
Ама щом сте рекли  Crazy

Ох, едно ми е чоглаво такова.... Имам много работа, а трябва тепърва да излизаме навън на жегите и като се върна съм вече изморена. Но днес ще трябва да занесем килимите за пране и да свърша още куп досадни неща.  Tired

Хайде да не ви се обяснявам повече, че едно човече циври до мен да му надуя балон, а аз не знам къде съм ги сложила и работата става напечена!

Лек и усмихнат!

# 5
Айде и аз да се"цопна" в новата тема и да си кажа и тук на Олчето:
Честито!Да ти е лека и спокойна бремеността и много бързо и лесно да ти е раждането накрая!....а сега ти пожелавам приятна почивка и много положителни емоции Peace,същото го пожелавам и на Ники/Фай/,на Сиската и Божа и на другите почиващи,пък те после да отговорят със солиден снимков и описателен мат`риал....... Wink
Ние най-накрая изпратихме и сестра ми с фемилито за Англия и свеки у Америката...и се надявам вече да ми остава и време за комп-а/макар да не ми пречиха те на форумстването,а мъжа в отпуска,дето цял ден се шматка и все Фнимание търси ooooh!/........иначе имам да разправям много,ама от понеделник........

# 6
Ех че хубава новина baby_neutralОлче честито и леко бременеене и ако ти е на сърце догодина панделки да връзваш!!!

# 7
Здравейте майски мами,

Следя ви още от бремелинските теми, но чак сега се наканих да се включа при вас. Надявам се да ме приемете.   Blush
Моето вече второ дете е родено на 06.05.2006г. и естествено се казва Гергана.  Wink
Първото ми дете също е родено на шесто число, само че септември 2001г. и ще бъде първокласник след няколко седмици.
И двете съм ги родила по естествен начин, но не знам как винаги се падаше да е шести, да е празник и да е 12 дни по-рано от термина.
Реших да започна да пиша, (а не само да ви чета), защото наскоро съвсем случайно се запознах с друга майска съфорумка "Pileto"  и си казах, че това е знак и е вече крайно време да се включа и аз. Работя в галерия и тя дойде да си поръча портрет на небезизвестните младоженци от Париж, на които кумуваше. Като видях снимките веднага възкликнах "Ти си Пилето !!!"   Shocked и така...
Скоро ще ви пусна снимки на семейството, но сега трябва да слагам вечерята  Crazy

Желая приятна седмица на всички ви

# 8
  • В сърцето на любимите мъже!
Откога не съм влизала тук и какво да видя....

ОЛЧЕ-Е-Е-Е, ЧЕСТИТО МИЛА!

Много целувки и адмирации за смелостта за второ дете... аз от едно скоро време в такова приключение съм се видяла с Момчо, че не бих се осмелила скоро...

# 9
Здравейте  момичета аз много отдавна не съм писала но иначе от време на време чета ще се радвам да се присъединя към вашата компания за тези които не помнят се казвам Роска а малкият ми разбойник се казва Марти и е роден на28.05.2006г

сега да честитя на бъдещата мама за прекрасната новина дано изкара найстина много лека бременност и едно още по леко раждане

# 10
  • Пловдив
Честито, Олче!!! Лека и безпроблемна  Heart Eyes

# 11

Честито Олче страшно много ме зарадва новината ти - пожелавам ти от все сърце една лека бременност с още по леко раждане и каквото си пожелаете такова да е бебчето!

Добре дошла и на новата мама с радост я приемаме сред нас и с нетърпение очаквам снимки на семейството ви!
И на РоскаІМарти също намирайте време да пишете по често, че тук още е едно лятно настроение и няма никаква активност!
Също така и от летуващите още щом се завърнат - и хайде да идва септември че и Катето и Танчето да видят почивка, а ние снимки от Испания, а Кате вие къде ще ходите  newsm78, а и аз дано през септември взема книжка  Embarassed
Ние изкарахме уикенда в зоологическата в събота я заведохме толкова й хареса, че в неделя като нададе вой че иска при - вотните - и пак я водихме с колелото да кара и да се уморява и следобедите спа по 4 часа  #Crazy Иначе все повече говори все повече думички прибавя а старите се избистрят, ходи си на ясла ние на работа еднообразието се започна за нас и така до следващото лято.  Sad Гадна зима!
Успешна седмица за всички!

# 12
Олче, честита бременност и от мен! Лека и безпроблемна!

Добре дошла на новата мама и на мама Роска с Марти! Чакаме снимки  Wink

Галя, ние ще ходим на остров Сардиния (Италия) или по-точно Коста Смералда. Този път с колата, защото е добре да си подвижен там. Никога не съм ходила, но всички около мен бяха лятната ваканция там, а едно от децата, които гледам заминава другата седмица. Всеки ми разказва къде са най-хубавите плажове, добрите ресторанти, забележителности и т.н. Ох, нямам търпение вече  Crazy!

Таня, аз нещо съм изпуснала, вие в Испания ли ще ходите?

Иги, пиши повече - как сте с Момчо?

В събота отрязах къдричките на Килиан  Sad, малко ми е мъчно, но много му се заплиташе косата и трябваше вече да действам с ножицата. След обед ще го покажа.

Лек ден от мен!

# 13
Здравейте! Ние се завърнахме от морето. Аз ви четох през телефона, но незнам защо не можех да публикувам постове.  Confused
Много поводи за честитене има. Честит рожден ден на Вели! Честити годишнини на Сиска, Ира, Руми, Петя! Да сте живи и здрави и много щастливи.
Олче, чудесна и неочаквана новина! Пожелавам ти лека бременност и на финала едно момиченце!
Добре дошли на Nanchi и roska marti.   bouquet

Снимките които сте сложили от почивките те първа ще си ги гледам, а и аз ще сложа, но по късно. Добре си отпочнахме. Ивко много ни слуша. А и всеки ден ходихме на различни места. Ходихме в Аква парка в Несебър. Обиколихме плажовете в Равда по препоръка на Люба, но нещо не можахме да намерим хубав и си ходихме пак на претъпкания плаж в Слънчев бряг и на басейна пред блока. Карахме джет. Аз умрях от страх, но Дидо си караше почти всеки ден и се нави да си купим джет. Аз не съм фен, но ако това е начина да идва по често и за по дълго до морето съм съгласна.  Grinning И нали сме тръгнали по следите на Люба и фемили, та не пропуснахме и разходката по река Ропотамо. Ивко като видя капитана на лодката и реши че това е "Рачо пикитано" (Рачо капитана) от песничката и все така го наричаше. Голям смях беше!

Лек ден от мен!

# 14
добро утро на всички
днес май по- хладно и вече ще може да се ходи по разходки
по - късно обещавам да пусна снимки на малкия да се запознаете с него Heart Eyes
много палав вашите така ли са направо в чудо се виждам
имали деца който ходят на ясла на нас сега от септември ни предстой и много се притеснявам дали ще плаче защото много е свикнал с мен иначе си е почти самостоятелен вече- нали е мъж
е много дълаг ми стана поста за сега чао и спорен ден на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт