Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 444
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Олче, леко бременеене, леко раждане и здраво бебче накрая Hug
Майският отбор расте Laughing. Добре дошли на новите мами. Много красиви и нежни сте Нанчи.
Даниеле, и аз си спомням през перипетиите дето мина, дори стана и медина звезда, как е възможно да изпадаш в депресия. Сподели и ще помагаме какно можем Hug

# 31
Ох, направо ме разтопихте с тези комплименти.  Hug Просто ми стана чак неудобно.  Laughing
Люба, да ти кажа, че не сме пък чак толкова добри, че както сме се събрали два скорпиона с мъжа ми - не им е много лесно на околните  Mr. Green Ама на снимки го докарваме.  Blush Абе всички сме си с характер вкъщи, но естествено Гергана ни бие по точки отвсякъде. Яко се налага - къде с писъци, къде с манипулативни целувки, къде със сърцераздирателни викове "моля тееее", а ние си играеме по гайдата и и това си е. А как налага брат си - мине, не мине и праас по един удар - така профилактично. А той като и скръцне със зъби и тя : батенцеее, бичам те. Абе манипулатор и половина.

Даниеле, депресиите са си вече нещо обичайно по хората, но ако наистина се чувстваш зле мога да те свържа с много добър психолог.  Ама това е в краен случай, все пак се надявам, че няма да има нужда от сеанси  Hug

Забравих да честитя и на Ирка за хубавата дъщеричка. Много хубаво нещо са двете дечица, въпреки трудностите, тревогите и кризите, но само като ги види човек как се гушкат и целуват и всичко се забравя... Или поне за малко  Grinning

Айде приятна вечер на всички ви  Party

# 32
Мда,заради тези моменти си струва/макар и редки,щото у нас повече се налагатбият,но пък пред хора да ни видите колко се обичаме/....сега са се наредили двамата пред ТВ-то и гледат Том и Джери/това е супер промоция,ама ме слушаха много хайваните днес,та до 10 им се отпусна половин час филмче...после цербера/разбирайте моя милост/ ще скръцне със зъби и по леглата.....че и аз съм човек и аз душа нося/пък и татито-днес му беше първия работен ден и така са го подхванали,че още не може да си оправи очите а е така #Crazy/
Нанчи,аз скорпионите си ги уважам/поради рибешката си порода/,та не са чак толкова страшни...,но виж за диктатурата на най-малкия в семейството си права......и унас тоя филм върви успешно......
Велиска,нищо гнусно няма в такива истории,само човек без деца би се погнусил/мойто мъж беше много  гнуслив навремето...,но му го излекувахме и това...кто се наложи да сменя пампи и да бърше дупета/,но като каза партакешите та се сетих....седим ние на плажа последния ден и се моткаме като за последно....обаче наш Сами/виден домошар/ като заприпирял да си ходим вкъщи и само дава зор......и по едно верме като изцепи/ама със все ясен и звънлив глас/"`айде стига сте се рзмотавали,да си обираме партакешите и да си ходим в Пловдив"....при което хората наоколо избухнаха в искрен смях,а майка му за пореден път се замисли за речника си и думите дето употребява пред децата....а,това за 7-те години е ориентировъчно.........да знаеш,че има и деца дето и по-рано се кротват/но искат здрава ръка -разбирай авторитет-и последователност във възпитанието/
И за да не обсебвам пак темата/макар,че аз предупредих-който почивал от мен-почивал Mr. Green/ и да не прекалявам с лиричните отклонения-да си кажа каквото имах да казвам-т.е. "Наздраве" и да Ви дам възможност да се изявите и Вие LaughingНаздравицата Ви я пускам от името на малкото пиянде/дето като види бира и изпада в транс/ и бягам да приспивам,че прИмоцията свърши преди пет минути:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7136694http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7136689

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 22:10 от Анонимен

# 33
Добро утро!

Докато не се е събудил малкият разбойник да ви сипя по едно кафе за приятно начало на деня:

Сетих се да ви разкажа... Нали често минаваме пред "Лиляна Димитрова" (там дето хората сключват граждански брак). Та минаваме един ден, делничен, и Ники казва: "Тук хората се булкат". Ние с баща му изпаднахме в див смях от думата, която е измислил за бракосъчетание, а пък той засрамен казва: "Стига деееее, не иска смеете!"
Та така в шеги и закачки и возене по превозните средства си летиииии времето....

Сега откраднах малко време, та да успея да сготвя нещо за обяд на малкия щурак, че я е подкарал само на сухоежбини. Вчера почти нищо не беше ял, осен любимото му мляко с бискити. След обяда ходихме до едно квартално заведение с детски кът. Взех му пържени картофи с надеждата, че поне тях ще хапне щото ги обича. Тъкмо седна и започна да яде и едно момиченце застало зад гъбра ми и го вика да си играят в пясъчника.... Нашият заряза и картофи и сокове и замина да угажда на момиченцето.

Лек и усмихнат ден от нас  Hug

# 34

Хайде поспаливки слагам ви закуска пък дано се надигнете и се разпишите.
Нещо Ваня ми се губи нейн патент е сутрешното кафе  newsm78 аз днес по заместване, Ванче утре си ти пиши как върви работата и отглежането на Миа от баба си.
Новите ясленчета сигурно вече са в треска че то малко остана до 01 септември - стискам палци на всички новобранци така да се каже. Ние ще сме си направо ветерани сега като дойдет 17 нови деца...не ги мисля лелките  Mr. Green а в нашата група нещо нови лица се появиха едни младички такива да им се чудиш как се навиват да работят за тия пари, ама всеки си знае.
Та по този повод че са нови бяха бърсали бузките на Мариса с мокри кърпички а това след доста терзания установих че е противопоказно за нея, и като се обрина детето чудо, явно от както е тръгнала са го правили и като избиха бузките прилоша ми. Но им казах и се надявам да няма повече проблеми, хареса ми това че не отрекоха че ползват м. кърпички. Като се замислиш е много по лесно разбира се, аз бях казала на предишните лелки но дали от това или просто по новик не са ползвали м. кърпи, но младите сме научени на по лесното и проблем...важното е че се изяснихме.
Ех чакам още снимки....до сега видяното и просто супер продължавайте. И наздраве на Ивко (макар и със закъснение).

# 35
Иночке, що му викаш на този хотел нашия? Принадлежи ли  или там работиш ? Аз като недоразбрала...
Сиска пече дупе викаш, при мен това не може да се получи с малките зверове. Не стига, че палави, ами и двама.  Laughing

# 36
  • Varna
rien, само го менажирам. Е живот и здраве ще си купим някога  Mr. Green..
 А за печенето на дупе ще организираме, страшно няма имасрахотен персонал особено рецепция Спа и барманчета... и деца ще гледат и мами ще развеждат. Hug

# 37
Олче, колко хубава новина!!! Много се радвам за вас. Нова къща правите, после пръстен с предложение, а сега чакате бебче, сякаш по-висша сила подрежда събитията. Честито!  newsm51
Вели- чаровник, ще бъде голям и отговорен батко. Бързо, бързо ще проговори ще видиш, а и изведнъж ще порасте.  newsm10
А бебето, дали няма да е МАЙ-ско бебе 2009?  smile3503
Ех, хубави новини, май сериозно трябва да се замисля, хубаво е разликата между децата да не е голяма.   smile3503
Добре дошли на мама Нанчи и Роска! Нанчи, наистина на снимките сте много хубави.   smile3525
Даниеле, депресиите са болестта на съвременния човек, но колкото повече минава времето, толкова по-черни изглеждат нещата. Сподели, с нас или не с нас, а с доверен приятел или професионалист и ще ти олекне.
Люба, хайде напиши за последния подвиг на свеки, че любопитството ме гризе, гризе.  smile3503
Риен, гледам ти лентичката и се впечатлявам, мноооого добре се справяш.  smile3501 Трябва ми твоята воля, но това е съвсем друга тема.
Приятна почивка, на летуващите, плажуващите, обикалящите забележителности и размазващите се (на басейна при Иночка).
Приятна почивка и на скоро заминаващите, че като се зная колко съм сериозна...
Лек ден, ...май идва разхлаждане  newsm10

# 38
Мами, един технически въпрос: защо ми пише, че публикациите са ми 0, като аз вече имам 5.  newsm78 Sorry, ако ви звучи тъпо   Wink

# 39
  • Варна
Нанчи, регистрирана ли си? Всъщност май си....  newsm78 Интересно... я понапиши поне 15-20, пък тогава може и Бг-мама да отчете присъствието ти, тъкмо и ние ще има какво да четем  Mr. Green Всъщност то май ги смята като среден брой публикации на ден... понапиши повечко постове в един ден и ще почне да ги отчита ....

Аз нямам много за писане за нас, ама поне ще ви пльосна тука една сурия снимки за гледане - от плаж, басейн, игра с Ники, разходка....  Crazy за който има време  Blush

Хайде дано големите жеги отминат, и времето е слънчево и приятно за разходки   bouquet

Аууууу да бях сложила и снимките  Blush
Ето от тук

# 40
Тук публикациите не се отчитат/както и в Клюкарника,Д и С,Татковци,Календар-а....и при обявите/,така,че е нормално да не се променя бройката им от мнения в отчетни/а аз сега се замислих,като пиша основно тук от`де ги събрах тия бройки Thinking/
Виф-че,сега отивам да плакна окото със снимки,но само да не забравя-кажи на Макси да си вдига телефона,че Сами вчера цял ден му е звънял.... Wink/незнам откъде се сети баш за твойто чедо,но то не бяха мо`хабети,то не бе разговор наужким,.......май ще трябва да идваме към Варна,пък и нали едно джипче още ви пазим от Емен/
Пастичка,понеже от два дни съм със свеки от другата страна на Земята/идеалната дистанция според мен/ няма да навлизам в подробности,но само ще споделя,че жената взе прощално да гледа децата/аз да съм си починела/ и цял ден ми разправяше колко е добре Иво у тях.....и накрая си го взех надвечер изтощен от Т,която е поддържал цял ден,накиснат с оцет и натъпкан със свещички изписани от техния личен лекар.....и всичко това след като знае,че детето е правило гърч....а оправданието беше-"Ми да не те притеснявам".......все едно вече ще съм спокойна като е с децата/ако има друг такъв случай,де........`щото много се съмнявам,че ще има/
Хайде,до после.......че сега щурма към компа е неудържим и трудно опазвам позииците...

# 41
Мерси за отговорите. Аз не за друго, ама да не ме изтрият, че нещо пишеше, ако не съм пишела един месец, автоматично ме изтривали. Ама то се вижда, че съм писала, така че не вярвам да стане. А и този ранг - те ли ми го пишат? Ох, малко съм неадекватна още, ама ще се науча.

Виф-че много сте хубави на това море. Личи си, че сте прекарали приятно.  Grinning

Люба, твоята свекърва е доста колоритна личност  Mr. Green Май никога не ти е скучно с нея... А Иво, оправи ли се от температурата? Иначе относно яслата си го решила много добре, защото на мен лекарката ми е разказвала, как деца са седяли по цял ден с температура без да ги забележат и така при някои се стигало до гърч. Аз Явор съм си го взимала с 39 от градината, навън излезли хората, никой нищо не вижда, а и той никога няма да си каже, че му е зле и така. Не е лошо като го пуснеш за първа група специално да ги предупредиш учителките винаги след сън да му пипат челото, за да вземат веднага мерки, ако е топъл.

Спирам, че съм на работа и разни хора все влизат да питат нещо си  Wink

Лек следобед  Hug

# 42
здравейте и от мен  аз продължавам да чета без да пиша Blush ама няма какво толкова да пиша в интерес на истината искам да попитам Виф ако не е нахално от кой квартал на Варна е
сега ще се пробвам да кача малко снимки 

# 43
Здравейте сладурки. Казват, че от утре почва разхлаждане.
На мен ми е едно такова притеснено - В четвъртък трябва да отида в болницата за секцио. Лекарят смята, че е по-сигурно да е тази седмица, тъй като ще е 3-то.
Люба, добре, че нищо не се е случило с Ивко докато свеки е помагала. Но ако само тя може да ти помага - аз бих инструктирала Сами да ми се обади ако има нещо такова. И пак да ги пускам понякога.

Галя, страхотна закуска! Бих си я хапвала цял ден с голямо удоволствие Simple Smile

# 44
защо не ще да ми се отвори сайта с снимките сложила съм ги в снимка.бг

Страйпър дано всичко мине леко и бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт