Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 701
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Олче, честито!!! Напрао настръхнах като го прочетох! Толкова е вълнуващо. Пожелавам ти лека и щастлива бременност!  bouquet

# 16
Честито, Олче! Лека и безаварийна  Wink  Laughing
Змейковица  Hug , мерси за книгата. Ей, от няколко дни, откакто прочетох доктор Додсън, положението се ядва.
Иночка, далече ми е хотела. Много нагоре- моя мъж е голям мързел, няма да изляза на глава с него. Септември се оказа много напрегнат - дартстурнири, юбилеи на приятели /40/ , 3 концерта/ сред които един детски/-  тук ще си останем. а  догодина или никъде, или пак в Италия , или Хърватия.  Confused Оглеждам се. "Но Бг излиза много скъпо на фона на другите цени.
Или трябва с кола да се идва т.е. 9 дена път с камили и 2 деца.

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 10:28 от rien

# 17
Добро утро и от нас......или по скоро от мен и от пискащите ми деца......,че днес отрано са подкарали с вокалните партии....
Добре дошли на новите/или отдавна неразписвали се/ мами!Дано да намират време за разписване,че ние тук така обичаме/т.е. радваме се като има писанко Grinning/
Ани,добре сте се завърнали от почивката..чакаме снимки/знам,че ти поне си сериозна в това отношение/,а за плажовете-явно нещо не сме се разбрали,определено не съм препоръчвала Равденския плаж/виж басейните-да/,но аз съм с особенно мнение относно Южното ни Черноморие......,да ме прощават почитателите му,ама си обичам Северните чисти води и пясъци....или просто от тях имам хубави спомени,та сега от носталгия такива ми се виждат..... Thinking...Ани,през телефона можеш да пишеш,но трябва да се логнеш....но понеже става бавно писането /поне през моя/ аз лично  предпочитам само да чета,че то с два реда....все едно не си писал....
Риен,то пътя не е девет дена,ама аз като знам от Пловдив какъв цирк бяхме,не си представям от вашенско до тук.........
Кате,не се коси-за вашата почивка поне времето ще е по-прохладно,че ако знаеш,какви жеги бяха досега/на юг/....че като четох предния ти пост и направо ти завидях за хладината.....
Аз да се похваля,че откак и мен ме бяха затресли параноите да водя Иво я на психолог,я на логопед и той взе ,че се отприщи да бърбори.....,вярно,че още го кара на някакъв негов си диалект,но има и разбираема част......особенно повтарящото се нон стоп със забучен нейде си пръст:"К`о  т`а?-демек"Какво е това?"......и недай си боже да се отегча да обяснявам/пък да си призная по някое време вече давам заето #Crazy/,тогава като ми тегли една назидателна,започваща с "Мамоооооооооооооооо"........Иначе се развиваме и в други насоки-вчера така красиво си декорира нокътя на палеца на крака в синьо-черно/резултат от изпускането на солидно тежаща метална кола отгоре му/,че сега чакаме да видим,ще пада ли нокътя или да лакираме и останалите в тоя цвят newsm78....
Аз отивам да разтървавам личния състав ooooh!......и да събирам сили за голямото чистене,че къщата не е виждала такова от поне две седмици.........,ама то ние останахме ли си вкъщи и без гости,та да я погледнем........

# 18
  • Varna
 rien, то в хотела всичко си има и детегледачка Mr. Green/ Къде си мислите че е Божа сега newsm78/ а Сиска отмаря Party. - Догодина на 15,05 отваряме -Заповядайте

# 19
Благодаря на всички за радушния и топъл прием  Hug

Скоро ще се преборя и ще пусна снимки, но трябваше специално да си създам виртуално албумче, за да мога да качвам тук. Така че още малко търпение.  Mr. Green

Честита бременност на Олчето ! Леко раждане и здраво бебенце на финала !  Heart Eyes

Иначе ние днес ходихме на хомеопат с големия ми син, че го бяха налегнали едни страхове и кошмари, но вече се оправяме. Главната причина се оказа ревността към сестра му, но изживяна отвътре и дори неосъзната от него. А иначе те много се обичат, прегръщат, играят си, така че по нищо не личеше да ревнува, но то си е задължителен процес явно. Да не говорим, че е и с доста ярко въображение, та съвсем се беше заформила картинката.

От 1-ви септември и Гергана тръгва на ясла, но вече за втора година. Първата добре и понесе, но не включвам болестите, де. Но на самостоятелност определено много я научиха. Обаче сме все още с памперс и работата изглежда засега доста безнадеждна. Ака и пишка по целия под.  Sick

Еми това е засега.

лек следобед  Grinning

# 20
# 21
Нанчи, много сте хубави четиримата  Hug

# 22
Daniele, много си мила.   Blush

Обаче тука всички сте много хубави, а и повечето майки сте толкова слаби, че не знам как го постигате. Особено Кабранска, която е с две като мене и просто все едно никога не е раждала.

Ама хайде да не подхващам тия безкрайни теми за теглото, че то без воля нищо не става.  Wink

# 23
О,на Кабранска проклетията и е голяма...та затова....пък си има и роднини дето я държат във форма/освен двамцата наследници имам поне още един куп близки родственици дето ме държат на мускули и в нервно напрежение нон стоп,та така горя калории/......,но Нанчи,много сте хубави,наистина Peaceпросто струи доброта от снимките ви.....и дано хомеопатията да помогне на баткото....а,щерка ти е много хубава,ама щом следиш ,значи знаеш,че по ред причини няма да ви правя повече комплименти/сериозно са ми обвързани младежите Mr. Green/...а за памперса-не се притеснявай-наш Иво също е на светлинни години от махането му/ама да сме живи и здрави,дет се вика и пари за пампи да се намират....то друго не ни остава/
Даниелка,това  разписване,не се брои Naughty
Иночка,Сиска както си лежи покрай басейна да вземеш да я щракнеш на фото ли?И да знаеш,че за догодина и аз ще взема да се ориентирам към почивка при теб...хем северно черноморие,хем детегледачки,хем мъж ти на разходка ги води курортистките Wink..то жива идилия  при теб/а да питам ти кога ще почиваш?/
Аз изчистих,приведох се в приличен външен вид и чакам раята да се наспи за да щурмувам Градската градина/че ще ни забравят,пък нали се водим инвентар там Mr. Green/.....а и днес има добри новини-на свеки приятеля и взе виза и ще ходи и той в Америка,та няма причини да си дойде тя предсрочно/че тия дни ми спретна такъв прощален номер,че ще ми държи влага дълго време,.............но да не почвам пак с оплакванията/
А,за яслата-аз май също реших засега да отложим/поне да не заемаме мястото на някой дето е на зор/............и директно на градина да тръгва Иво .....та работата пак ще ме почака......поне засега това се очертава.......

# 24
Даниелка,това  разписване,не се брои Naughty
Не се брои, ама ме е налегнала една депресия... Не ми се товари хубавата темичка. Пък тя моята депресия е вече почти от една година и не знам как ще се измъкна.
Много целувки на всички!

# 25
Даниелка,кажи си да ти олекне......и хич не се поддавай на такива настроения.......нали сте живи и здрави........наистина от това по-важно няма......току що го казах другаде,ама ще го напиша и тук-важното е да имаш очи да видиш хубавото около себе си,ако успееш,ще се убедиш,че хич не е малко......та се оглеждай и ще оцениш,че имаш повече за хвалене,отколкото за оплакване/пък и оплакванията винаги можеш да си ги изсипеш тук,да ти олекне и да ги забравиш/

# 26
Даниеле, за такъв борбен човек като теб място за депресии няма!!!!
През толкова тежки неща мина... Пък сега имаш един жив и здрав Калоян и да се депресираш - не бива!
Споделена мъка - половин мъка.  Mr. Green
Давай - ние сме добри слушатели, пък и отстрани нещата изглеждат по-ясни....

# 27
Много сте мили!!! Последното, което си мисля за себе си е, че съм борбена... Иначе - ще споделя, но не сега. Нека да мине малко време.   bouquet  bouquet  bouquet

# 28
  • Варна
Ха, добър ден от нас  Mr. Green

Аз от вчера наваксвам със службата, че то една седмица да го няма човек и после му се събира за цял месец работа....

Даниеле, никакви лоши мисли  Naughty никакви депресии  Naughty Всичко има лек, а от нас  Hug

Нанчи и Роска - Добре дошли!!!  Hug Нанчи прекрасни деца имаш  Peace

Аз ще пусна и от нашите снимки, ама довечера или утре, че сега не ми се отваря и другия лаптоп, че хола ни и без това е в папки и кабели  Blush

Иночка, тя Сиската като отмаря толкоз и я обгрижвате тъй добре, да вземете да й организирате и вечерна разходка до Варна  Blush че ние май няма да стигнем до Златните  Rolling Eyes че да ги видим със сладката Божа. Предай им целувки от нас, а Бети да я нагушкааааш и нацелуваш  Hug

Ох да бягам аз....

# 29
Здравейте мами,
Добре дошли на новата мама и неразписващата се Wink
Честита радост на Олчето и все така лека бременност,а новото човече да си посрещне в новата къщичка и с вече законен татко Wink
Даниеле,силни прегръдки за теб и да знаеш,че ако те ядосва мъжа ти,само казваш и ще му спретнем едно форумско отмъщение-много сме-силни сме Mr. Green
Ние сме добре,само дето моето зверче е такова лошо,инатливо,ревливо и пищящо,че вече се побърквам от нерви,ама ме успокоиха,че те и другите момчета били така и към 7 год. възраст  ще започне да ме слуша и аз ще се почувствам пак човек Mr. GreenСамо 5 годинки ми остават Laughing
Сега съм го прехвърлила на баби и те да се оправят,ако могат....
Ако има гнусливи моля да пропуснат следващия абзац!
Ако знаете миналата седмица как реших да го заведа на басейн и то на най-снобарския в града,а Алекс обърна един сандвич и понеже бързаше да се къпе последните картофки си ги натъпка в устата и се опита да ги преглътне без да дъвче....Задави се разбира се и започна кашляне,плюене и от там едно повръщане и нямаше спирка просто.Задави се и с повръщаното,почервеня,посиня,аз се побърках просто,около мен се събраха разни хора с мокри кърпи,вода,и съвети....Алек си изпразни целия стомах по шезлонга,чинията,хавлията,мен....
Аз го заведох на душовете,позамих го,събрах си партакешите и елегантно се изнесох
 Sick
Сега ми е смешно,ама май скоро няма да се мяркам там Joy
Извинете ме за леко гнусната тема,ама нали сме майки....нормалните неща Mr. Green
Лека вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт