Как се запознахте с таткото?

• 126 847
  • 248
  •   2
Отговори
# 165
Много ме разчувстват такива теми..  Heart Eyes Heart Eyes Blush

Когато се срещнахме за първи път беше на един сбор.Играехме мач на площада.В различни отбори.Естесвено нали съм момиче ритам накъде ми падне го ритнах с топката.До тук.След 3 години по късно го срещам на улицата и с мойта приятелка си припомняме този мач и изобщо тази нощ.По нощите играхме мач тогава.И така се зароди някава фикс идея в мен,че трябва да изляза с това момче.Намерих му скайпа писахме известно време.И от първата среща сме си до ден днешен заедно и се радваме на едно малко съкровище.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 166
На чат купон се запознахме  Wink

# 167
Ние в Skype  atwork и след около 6-7 оговорки,дойде в завевденеието в което работех и не спря да идва всяка вечер  Mr. Green !

# 168
  • България
След завършване на средното си образование,започнах работа в един хранителен магазин.
Е,там ме намери и започна да идва всеки ден да пазарува по нещо дребно.
Заговори ме,приказвахме си,каза ми къде живее (много,много далеч от магазина,та веднага се усетих на къде отиват нещата Wink),и се почна една...
Ех,че се разчувствах Laughing

# 169
Ами през далечната 1997г в една заведение.Аз бях с мойте родители а той дойде поканен от сегашният ни кръстник.Бяхме заедно 3 г после се разделихме,после бяхме "приятели",той се сгоди,аз полудях и си го отмъкнах Embarassed Пренесе се при мен,оженихме се и сега си имаме едно малко ангелче да ни радва

# 170
  • Сф
Когато има да стават нещата - си стават, но мъжа трябва да е настоятелен.
Моя ми  беше съсед, все се вреше  да пита майка ми и баща ми това онова по ремонта. Беше ме поканил на по бира и един път му звъннах , пихме по няколко, но до там приключиха нещата. По това време бях тръгнала в Германия- да се женя Grinning,
Дала съм му тел като съседи, защото апартамента остана празен, аз заминах и се почна едно обаждане и писане на sms, сигурно никога не е писал повече оттогава. Написа ми, че ме обича  Shocked без дори да знае нещо за мен. И така, в крайна сметка се върнах по ред причини, последната беше той. Но станахме  гаджета, стана на неговото  и след година и нещо се оженихме.Често се караме, но вече повече от 4 годни сме заедно, което и за двамата е рекорд, явно все- още се търпим Mr. Green

# 171
Мда, интересни са обратите на съдбата!  Някои "сюжети" звучат по-невероятно дори от тези в романите или филмите.  Но дори и да се повтарят или приличат на някои художествено описани, пак са си сладко уникални.
Пфу, мислех си, че само аз съм романтично-сантиментална, пък я колко много сме били!

# 172
Как се запознахте с таткото?

Ами бях пациент на майка му. Laughing

# 173
  • Beyond the Frontiers
Колеги - тривиално в Слънчев бряг. Близо 3-4 години другарче за дискотека и кафенце. Душеприказчик - аз се оплаквам от гаджета, той от пиянски изпълнения. Накрая си го прибрах  Embarassed

# 174
Ей така от любопитство, точно с бащата на децата ли как сме се запознали или по принцип как сме се запознавали с гаджета? Питам защото, нали знаеш, че не е задължително да съжителстваш с бащата и не е задължително точно той да е най-романтичното преживяване в живота ти....

# 175
цъфнах случайно на купона по случай рождения му ден преди десетина години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 176
  • Русе/София
15 септември 2000 год.  моя приятелка се жени, и понеже е едно дете аз я "продавах" на младоженецът.Точно до него,упорито пазарящ се е мъжО/тогава даже и не предполагах/.Горещи и вълнуващи 3 месеца изкарахме.На 7 януари 2001 се оженихме.За протокола още сме щастливо женени.

# 177
С моето мише се запознахме като бяхме и двамата на 17 на един курс,една година бяхме на 300 км един от друг,но после станахме студенти и до сега сме неразделни!Още не е татко,но някой ден....любовта е чудесно чувство,надявам се всяка една от нас да му се радва винаги!

# 178
  • Бургас
"Как се запознахте с таткото?"

В училище  Mr. Green

# 179
Ние се запознахме чрез сайт за запознанства  в чужбина Simple Smile  нямах много време за сайта,понеже работех много, но и непознавах никого от бг, но и ми беше писнало от хората там , та си бях променила профила на 70-годишна без фото Simple Smile  той веднага ми взе погледа,понеже беше новорегистриран Simple Smile и бързо го хванах :Д  ,много се беше учудил защо една баба ще му пише , но после като се видяхме ... и не се оставихме , а сега чакаме наследника с геройските бели  Wink

Общи условия

Активация на акаунт