Септември на вратите чука!Трeтокласници,желаем,Ви сполука3!

• 24 570
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Успешна учебна година и от нас с моя третокласник! Peace

Утре в 8.45ч. ни искат в двора на у-щето,няма да влизат вътре.А вдругиден вече е първа смяна и ще им раздават безплатни учебници на Булвест.За помагала събрахме по 40 лв.

# 166
  • София и там където не се пуши
Успешен и от мен, да са ни живи и здрави. Ние сме от 9 на двора, а в София якичко си вали.

# 167
Честит Първи Учебен Ден!

На добър час на всички ученици и техните родители! По-малко проблемна да е учебната година във всяко едно отношение!

И при нас вали......

# 168
Успешна нова учебна година на всички третокласници и родителите им!   bouquet

В 17.30 отивам на родителска среща, за да получа срещу подпис учебниците  Simple Smile

# 169
  • гр.София
 Да им върви все така като по вода на учениците!

В 8ч успешно цъфнахме на род. среща. В 8.30 заваля силно и ни казаха,че откриването ще е в салона и по-добре да си ходим,да не увеличаваме лудницата.
 Учебниците ще раздават утре.Почти нищо няма да купуваме.
 Събрахме по 20лв за боядисване на пода и столовете. Щори ,слава богу, има в новата стая,че миналата година се изпържиха децата.
 Страхотни тоалетни им правят.
 Всичко хубаво-остава и да им се учи на третолаците.

# 170
  • София
Ох, не знам как ще им върви, но класовете станаха с по 30-32 деца. Миналата година бяха по-малко. И чувам, че така е по много места - класовете ще се пръснат по шевовете. Не ми го побира главата какво качество на обучението ще има. Не може да се прави сравнение с нещата по нашето време, защото изобщо положението в училище е различно.

# 171
Успешна нова учебна година и от нас!

Откриването мина, беше пълна лудница - деца, родители, учители...
Слава богу, не валеше.

Влязоха за един час в класната стая. Получиха част от учебниците, останалото - на порцийки, когато се достави  Close

За помагала - 45 лв, 12 лв за бодигард.

Поне успях да взема бележка за детските.
Напомням и на вас - ако получавате детски, до края на месеца трябва да представите служебна бележка, че детето е редовен ученик.

Блещулка, радвам се, че се видяхме, макар и за малко.
Вердад, оглеждах се наоколо, не ви видях . Поздравих Раличка.

Кога да направим една родителска среща  Mr. Green, пловдивчанки?  Wink

# 172
Radostina, аз помня, че в моя клас също бяхме 30 деца. А сега при моя третокласник са 23-ма.
blanc, на нас днес ни раздадоха учебници и тетрадки. С изключение на тетрадка номер 2 по БЕЛ, защото не достигали и чакали още бройки, всичко си имаме. В нова класна стая сме, която е боядисана и има щори. Евентуално ще има циклене на паркет и поставяне на закачалки, че старите дето ги купувахме ги искат първолаците:)
Ние също не ходихме на откриването в салона. Отидохме с няколко майки и деца на сладкарница, както си му е редът Laughing Сега моят се е засилил да довършва домашни. Имал много да учи ooooh! Аз гледам да не се меся Whistling

Спорна и лека година на всички Peace

# 173
Умрях от студ,на всичкото отгоре съм болна! Mr. Green
При нас беше,много бързо,г-жата си ги взе,и си ги пое към строя.
После си ги е качила в кл.стая ,имали са часове по 20мин.
Пусна ги сега,с пълен пакет от учебници.
Утре съм на РД,и ще разбера кви пари ще трябват.
Бройката в едни клас е от голямо значение,ние сме 26 деца.
И пак си зависи от детето дали внимава.
Аз съм учила с 35 деца преди време.
Йоанка,е щастлива,че ще ходи на училище,голям мерак! Laughing

# 174
ptica, за какви часове става въпрос Shocked Нашите днес не учат. само среща за добре дошли. Ученето е от утре - 6 часа!!!

# 175
И аз останах изненадана,но Йони,ми каза,че са преговаряли от миналата година.

# 176
Амбициозна учителка имате! Не е лошо Hug

# 177
Успешна учебна година и от нас!

При нас откриването беше вътре и кратко - няколко думи от госпожата, раздаде учебниците и толкова. И о, изненада, от 1 ч. отново на училище - празникът си е празник, но трябва и да се учи все пак  Laughing Е само до 3 ще бъдат днес, с намалени часове. Дани е много ентусиазиран, че отново е на училище; ще видим колко ще го държи  Thinking

# 178
Успешен старт, с пожелания за много игри и здраве и от нас! Другото- само ще си дойде, кому- по- рано, кому- по- късно, кому пък- не било потребно.

Ние сме големи- никой не водел децата в училище вече, та го извозих по- далеч и го оставих, да не се притеснява излишно от присъствието ми. Класната предупреди- раници и бележници- каквото има те вече сами ще си записват и докладват. Нашата родителска ще е сигурно следващата седмица. Иначе имаме всичко от учебниците и, слава Богу, както обеща класната, само на "Просвета", сега ще обличам, в отпуск съм, а синковецът въобще не се прибра, замина у един съученик. Само се разбрахме да се видим да ми метне раницата с учебниците, че да я започвам.
Почват утре с 6 часа по програма.
За пари още не е ставало въпрос /има време, казал Кито.../  Laughing.
Нашите хлапета са толкова, колкото бяха в І клас без две, т.е. общо 22 броя- съвсем нормално. Едно не изкласи І клас, другото сменило града /то беше с една камара двойки, горкото и класната го притуряше към други деца да му помагат като чете/.
Птица, какви униформи имате? И Коко е много мерак за училище- такъв купон щяло пак да бъде... Confused

# 179
Успешна учебна година на всички ученици!

При нас валеше и всичко мина много бързо. Раздадоха учебници, утре сме на род. среща. Кофти ми е само, че ще са втора смяна на училище, но няма начин, ще се справим.

Общи условия

Активация на акаунт