Септември на вратите чука!Трeтокласници,желаем,Ви сполука3!

• 24 577
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Вердад да не чете долното :

Искам само лекинко да ви подшушна, че дворът със смокините е райско кътче. Обаче домакинята е толкова притеснителна и подскача като млада козичка за най-малкото нещо в името на удобството на гостите си. Тъй че, ако ще ходим, задължително трябва да я попривържем  тъй, че да не рипка постоянно.  Или тържествено тук да обещае, че ще гаврътне едно-две питиета по избор, докато ни очаква.  Laughing

Сега Вердад вече може да чете  Wink

Още нищо не съм подготвила.
Обаче юнакът залегна над миналогодишните учебни тетрадки и помагала по английски.
С изтляването на ваканцията сякаш още по му се играе, та си е направил строен график на времето.
Надявам се да започне първа смяна.
Обаче още по се надявам ремонтът на детската градина да приключи час по-скоро, че малкият да тръгва вече.

Птица, чудни снимки!
Гаргамела, бъди снизходителна, не юркай така детето.
Браво на Раличка, ако държите, Вили, ще помоля благоверния Уизли да издири снимката и да ви я пратя на мейл.

# 121
Аууу, как може да сме чак на втора страница?!?!!! Laughing

Последна ваканционна седмица тече. Ние сме все по градинките, баткото по-скоро като притурка на малкия, че и него реших чак от 15-ти на градина да го водя. А какво е слънцее....само си е за море и за плаж. Не искам да свършва лятото!!!

Продължавам да бездействам по отношение на покупките за училище, но сега видях темата "ТРеска за училище" и мисля, че можем вече спокойно да подарим учебниците от предните класове и разни неща, които така или иначе не използваме. Ще ходи ли някоя от софийските майки на акцията?

# 122
Изтрих анкета,остава поканата на Вердад! Hug
Нищо не съм купувала,подозирам,че ще се разбере на 15.09.
Ще има време,не съм се притеснила много. Peace
Вчера изнудила баба си,за нова раница на УИНКС. Mr. Green

# 123
Бъдещите третокласници и техните майки май се възползват от последните ваканционни дни! Wink

# 124
Да, да, чудесно се възпозвахме, особено снощи!
Три месеца дудна, че с джапанки не се играе. Три месеца никой не ме туря на акъла си. Взима ги и излиза преди да се прибера. Сандали купих- с лепки, само да се наведе...
Резултата е счупена лява ръка- добре, че е леко, няма разместване, обездвижихме веднага, днес- по- добре от лекар и след два дни, живот и здраве, ще гипсираме, като спадне отока. Ох, сега имало материали- леки, дето можеш да се къпеш с тях, купихме, ще сложим...  Cry
Снощи му заявих, че ей тъй както скимти ми идва да го цапна. Все със счупена ръка го заплашвах! Ей го на- вече я има! Сега и да плува не може. Народна няма да играе. Въобще- само ще пише, туй заслужава, Господ сметнал- лявата да е.

# 125
  Ееее, айде сега и ти! Юнак без рана не може! Simple Smile Ще мине! Не си ли спомняш ,че и нас все ни предупреждаваха :" Това не прави , онова не прави , ще стане това и това ..." Ама ние слушахме ли?... Нищо ново под слънцето. Всичко ще е наред! Peace Успокой се. Laughing

# 126
Ей, ама като разбрах как е паднал се изумих как главата му е здрава! По стъпалата назад, над площадката. Ужасно!
Бе то и аз съм скачала и на носа си колко пъти съм падала, ама не съм чупила нищо. Пък то /Ср. род е умишлен- справки Буров! Много ме е яд./... Миналата година племеницата  точно по същия начин си счупи ръката- с чехлите от бордюра, няма и 10 см. височина. Те, ако не знаете, и гуменките се носели без връзки, щот така било модерно! Тази сутрин, като потегляхме за доктора, му предложих ако иска пак да си обуе джапанките или кецовете, ама да им махне връзките. Нищо не казва, само се подхилква и примеква.

# 127
  • Майничка
Ох, Judy, съчувствам ви! Обаче ако знаеш как добре те разбирам...
...Снощи му заявих, че ей тъй както скимти ми идва да го цапна...
Дано се оправи бързо!

А за къпането, в краен случай връзваш найлонова торбичка около ръката, аз така процедирам.

# 128
 Judy ,не се ядосвай-имало да става -станало.Нямаш представа ,колко е вярна приказката-"Малки деца-малки ядове,големи деца-големи ядове" ooooh! Наистина има олекотени варианти,които могат да се мокрят.Преди време малката като си счупи крачето сложихме точно такъв и с него се къпеше без проблеми. Добре ,че поне ще може да пише. Wink

# 129
  • София и там където не се пуши
Judy - пожелавам, бързо оздравяване, много съжалявам.

# 130
Джуди, разбирам гнева ти.

Хайде, успокой се, счупената ръка е неприятно преживяване, но със сигурност ще има обеца на ухото си вече младежът.
Еха, ще му се подписват децата на първия учебен ден  Grinning
Радвам се, че няма усложнения. Ще му мине бързо. Пожелавам.

И аз като Галя още нищо не съм купила. Наравих ревизия на бюрото, има и тетрадки, и осаналите канцеларски поне за начало. Ще изчакам да чуя какво ще изисква учителката. Само бележник и лична карта да не забравя.

В понеделник го изпратих до училище да пита за 15-ти.
В 8.30 сутринта пред главния вход се събират. Ще има откриване и след това ще влязат в класните стаи.
Още не знам коя смяна ще бъдат.

# 131
  • гр.София
 Ужас,моят все ме издебва и обува джапанките,дори докато кара колело е с тях.
 Джуди,дано бързо и без последствия зараства ръката!

Вълничке морска, какви учебници са ти останали,като всичките се връщат?! Само сборниците с диктовки са ни налице.

Не е зле и аз да проверя раницата,да няма някой забравен от м.май сандвич Twisted Evil

# 132

Не е зле и аз да проверя раницата,да няма някой забравен от м.май сандвич Twisted Evil
newsm62

# 133
Джуди,бързо възстановяване,и не му се сърди. Hug
Всички,ние сме имали подобни преживявания,макар и броени дни преди уч.година.

Гери,аз даже и бележник не съм купила.
Официално,знае ли някой,в колко ще е откриването на уч.година! Embarassed
И това не знам,срам голям. Mr. Green

# 134
Официалното откриване на учебната година е от 9.00ч. за цялата страна.По принцип викат децата по-рано,нас например в 8.45ч. Peace

Общи условия

Активация на акаунт