Ваксини Дискусия

• 93 843
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 390
Това,че теб не те удовлетворяват данните е друг въпрос Peace
Докажи ми ефективност на алтернативите на ваксините тогава  Simple Smile Peace

Кои данни Веселке?? Къде в доказването на ефективност се изискват някакви конкретни данни?? Дори не говоря за ефективност на противовариолната ваксина, а по принцип... На кое казваш "алтернативите на ваксините"??? Айде стига си писала глупости, само за да не си валат, ако знаеш отговора на въпроса ми - отговори, ако не знаеш, не се прави на умна...

# 391
Това,че теб не те удовлетворяват данните е друг въпрос Peace
Докажи ми ефективност на алтернативите на ваксините тогава  Simple Smile Peace

Кои данни Веселке?? Къде в доказването на ефективност се изискват някакви конкретни данни?? Дори не говоря за ефективност на противовариолната ваксина, а по принцип... На кое казваш "алтернативите на ваксините"??? Айде стига си писала глупости, само за да не си валат, ако знаеш отговора на въпроса ми - отговори, ако не знаеш, не се прави на умна...

stelt, ако данните не доказват ефективността, кое я доказва? Гледане на боб, на кафе или на карти? Или пък да викаме духовете на прадедите, за да говорят за ефективността?

# 392
cazaril и теб ли да питам за данните??? Къде са тези данни, които доказват ефективността на ваксините??? Аз искам начина на доказване - КАК се доказва, ако имаш и данни - давай ги...   Laughing 

П.С. Сега се сещам защо се разминаваме... Ми не знаем първо какво означава ефективност, пък после да го доказваме... Та, какво означава ефективност на ваксина и после как се доказва тя???

# 393
Стелт,не говорим кой е умен и глупав,така,че за пореден път гледай да се въздържаш,защото ако става въпрос за глупости...
Дефинирай "ефективност" на ваксини и предложи вариант за доказване.Хайде,очевидно се имаш за много отворена  Grinning

# 394
Веселке, не аз твърдя, че ваксините са ефективни, тъй че да си имаме уважението, не аз ще върша твоята работа...  Wink

# 395
Веселке, не аз твърдя, че ваксините са ефективни, тъй че да си имаме уважението, не аз ще върша твоята работа...  Wink

Стелт,при положение,че не приемаш данните,подкрепящи ефективността на ваксините и не считаш това за доказателства-какво може да направим друго за теб?Явно живеем в различни светове Grinning

# 396
Ефективност - влезли в контакт с болестта толкова, от тях ваксинирани толкова, разболели се: ваксинирани толкова, неваксинирани толкова. Разликата - ефективност на ваксината. Определя се от статистически данни.
Въпроси?

# 397
Ефективност - влезли в контакт с болестта толкова, от тях ваксинирани толкова, разболели се: ваксинирани толкова, неваксинирани толкова. Разликата - ефективност на ваксината. Определя се от статистически данни.
Въпроси?

Естествено, че имам въпроси...  Grinning  От къде сте сигурни колко са влезли в контакт с болестта и от къде знаете колко от неразболелите се ваксинирани щяха да се разболеят, ако не бяха ваксинирани???  И нали говорим за нелабораторни условия все пак???

# 398
Естествено, че имам въпроси...  Grinning  От къде сте сигурни колко са влезли в контакт с болестта и от къде знаете колко от неразболелите се ваксинирани щяха да се разболеят, ако не бяха ваксинирани???  И нали говорим за нелабораторни условия все пак???

Ама, стелт, ти изобщо не щеш да четеш. Доживях да цитирам себе си...

Но ти май се опитваш да зададеш един друг въпрос, само че не го казваш ясно - какво количество контактни с болестта са се разболели? Е такава статистика не видях, ама хайде за удобство да приемем, че целия свят е контактен, а разболяващите се "In the early 1950s – 150 years after the introduction of vaccination – an estimated 50 million cases of smallpox occurred in the world each year". По това време населението на света е било около 3 милиарда. Ако са неваксинирани, ще умрат 26 милиона - близо 1% от населението на света. Ако са ваксинирани - 700 хиляди - 0,02%. 841 човека ще бъдат увредени от ваксината - 0,0016%.
Елементарна математика въз основа на посочените данни.

# 399
Чета, чета аз... Питах от къде сте сигурни, а не нека да предположим... Та от къде сте сигурни колко от ваксинираните щяха да се разболеят, ако не бяха ваксинирани??? Или така по инерция ще ги сложим в графата ефективност??? Не ми цитирай пак измислени данни за вариолата, питам по принцип...

# 400
Не ми цитирай пак измислени данни за вариолата
Данните на СЗО били измислени... Ръкопляскания за твърдението ти, стелт  smile3501

Та от къде сте сигурни колко от ваксинираните щяха да се разболеят, ако не бяха ваксинирани???

Спомена, че си учила доста математика. Във висшата математика се учи и статистика. Ти учила ли си? При толкова голям брой наблюдавани (14 милиона) разпределението е съвсем точно. Което означава, че отговора на въпроса ти е, че ако не бяха ваксинирани, от групата им болните щяха да са същия брой като в другата група. Не с точност до един човек, разбира се, но с точност стотна или хилядна от процента.

# 401
Стелт,стига с тая сигурност и т.н.Къде има 100% сигурност,хващаш се за някакви изсмукани от пръстите неща.
Ваксините са част от т.нар профилактика,а профилактика е: всяка дейност, която води до намаляване на тежестта на заболяемостта и смъртността от заболяването.Никой не ти говори за 100% ефект...Очевидно е(за теб не) каква е ползата от ваксините-много цветуща е била ситуацията преди тяхното въвеждане.Може да не са съвършени,но са в пъти по-добър вариант от липсата на такива-пак въз основа на "измислените" данни на СЗО примерно.Факт е ,че няма епидемиийки вече от вариола-циклични и нециклични,с и без естествен ход Simple Smile.Освен ако не ни я пуснат  пуснат "пак" умишлено dont

# 402
Ставате смешни с тази страница на СЗО и с тези цифри дето ми ги пишете постоянно... Никакви цифри не съм ви искала, питах ви къде се смятат ваксинираните, които и неваксинирани пак нямаше да се разболеят??? Сложно ли ви е да го разберете се чудя... Ако все ви влече към вариолната, ще ви замоля да ми обясните за Пентаксим, например...

cazaril, помисли малко, пък после може пак да ми ръкопляскаш... 
"On the basis of this study, it was estimated that approximately one death per million resulted from complications following primary vaccination and one death per four million following revaccination"
Ама моля ти се, то от Пентаксим има сигурно повече смъртност... Какво да говорим пък за вариолната, жива ваксина и ваксиниран толкова народ с нея, нали не ви приличам на боядисано врабче (както казва една съфорумка)???

# 403
Боооооооо! Липсвах ли ви, момичета?   Mr. Green

Нямам намерение да пиша друго освен този си пост!

cazaril, Ve$$elka, има ли смисъл - подобен спор водихме един път, но в друга тема? Тази тема за разлика от другата е във форума за алтернативна медицина - разбира се че ще се отричат методите на "нормалната" медицина, както и всички официално изнесени данни под предлог че това е пропаганда и всичко се контролира от мощни финансови компании...

Знаете, че stelt77 е изчела прекалено много книги за да повярва на официалните данни, така чер не се опитвайте да я убеждавате - няма да стане толкова лесно, защото тя е по-информирана отколкото предполагате и може да чете между редовете. А и нали е еколог - това я прави изключително сведуща по всевъзможни въпроси, свързани с биологията, биохимията и медицината. Отделно не забравяйте че си имаме работа с хора които дълго време са чели и разсъждавали върху прочетеното. Друг е въпроса с източниците на информация и кое доколко би трябвало да се взима на сериозно - помня единия от цитираните сайтове с истини част от линковете му бяха свързани с духове, задгробен живот и т.н. Не съм чел подробно всичко но няма да ме изненада ако в някой от цитираните източници на информация има връзка за ранно диагностициране на заболявания чрез гледане на ръка или чертите на лицето - имаше по снимка на зъбите със сигурност Simple Smile

Поздрави на всички на които липсвах Simple Smile

# 404
Стелт,навлизаш в сферата на окултните науки-за предсказания за бъдещето,кой от какво би или не би се разболял..

Общи условия

Активация на акаунт