LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 204
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 885
Има ли нещо общо с това че съм я изпратила с код който не ми е изпратен лично Embarassed Embarassed

# 886
dibijo, аз ги имам /тениските/ 86 размер. Дължина 32см, ширина 28см. Не сме ги носили, дори не съм ги прала. Според мен стават. Получих ги в бяло, сега ги чакам и в лилаво.  Peace

мерси tatito  Heart Eyes  bouquet
да вземеш да си направиш едно албумче в подписа, и като ми дотрябва нещо да го търся там Laughing

дано някой даде размери и на клинчетата, че 102 ми се струва доста голямо за нас

За клинчетата - мога да дам размери за 114 номер и преди това някой питаше за тях
24 см -  колана, 48 см - дължина от колана до долу
На дъщеря ми са й дълги до кокалчето на ходилото - на 2,9 години е и определено съм се престарала.

И за думата COTON PEIGNE - имам подозрение, че значи рипсен памук.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 18:48 от Уни

# 887
  • Перник
e4o , никой не може да влезе през твоя ъкаунт в сайта. По-добре напиши какво ти излиза. Все някой ще знае. Peace

# 888
Аз пък си мисля, че не трябва да си замълчим-аз също ще напиша едно писъмце, ако от редакцията на вестника не вземат отношение-има и други медии, не е редно да се краде така-а още повече 168 часа се води за един реномиран вестник, а не жълто изданиице! Crossing Arms Crossing Arms

# 889
  • Варна
Аз пък си мисля, че не трябва да си замълчим-аз също ще напиша едно писъмце, ако от редакцията на вестника не вземат отношение-има и други медии, не е редно да се краде така-а още повече 168 часа се води за един реномиран вестник, а не жълто изданиице! Crossing Arms Crossing Arms
Наистина ли е реномиран?  #Crazy За първи път си го купих днес и го порагледах, да си призная удря ми на жълт вестник. Кой лиги чете тези издания не знам.  newsm78
Да си призная, аз нямам вяра в законите и справедливостта в Бг. Cry

# 890
Ами доколкото знам го четат доста хора, като се отвори сайта на в``24 часа`` излиза линк за него, мисля, че издателите са едни и същи ако не се лъжа, а все пак Труд и 24 часа са едни от най-четените вестници,а от там и 168 часа!

# 891
  • София
Има ли нещо общо с това че съм я изпратила с код който не ми е изпратен лично Embarassed Embarassed
Аз влязох в поръчката ти. Изглежда напълно нормално. Обработена е и фактурирана. В този статус ще стои докато си я получиш, а и след това. С две думи - няма никакъв проблем.

# 892
Доколкото си спомням, авторката на статията е дала имейла си и за въпроси относно онлайн пазаруването-предлагам като е по-компетентна от нас по въпросите със сайта-да я питаме направо нея-да видим що за отговори ще дава!  smile3547 blahblah blahblah

# 893
Аз сега отивам да я попитам. ))))
Как се казваше мацката?

# 894

Аз със сигурност ще пиша и-мейл на тази жена с копие до главния мейл на редакцията на 168 и ZGB. Ако не ме домързи утре може да го преведа и на английски и да пусна копие до централата в Есен. Жалко, че в понеделник имам много работа, иначе вероятно щях да звънна и по телефона.
Не виждам причина да отмина с лека ръка такава нагла постъпка.
В. "Труд" поне имаше достойнството (какъв оксиморон, а?) да цитира името на сайта в материала за клюкините.

# 895
Аз сега отивам да я попитам. ))))
Как се казваше мацката?

Мария Белич.

Но се съмнявам, че сега ще намериш някой в редакцията им, по-скоро от понеделник до сряда вечерта.

# 896
Ето тук са имейлите на ръководството на Вестникарска група българия, които издават и 168часа. Може да спретнем едно хубаво писмо и да го разпратим на всички.
http://www.vgb.bg/bg-BG/ContactsManagement.asp

# 897
  • Варна
ще ви бъда много благодарна, ако някой може да ми даде линк към есенно-зимната колекция, не мога да открия само тези стоки, и със  search не успях .......   bouquet

# 898
  • Варна
Ето тук са имейлите на ръководството на Вестникарска група българия, които издават и 168часа. Може да спретнем едно хубаво писмо и да го разпратим на всички.
http://www.vgb.bg/bg-BG/ContactsManagement.asp
Не ми се вярва да се постигне нещо, но пък не пречи да се опита. Ако имате време прегледайте ттова http://openlyfeminist.blogspot.com/2008/02/blog-post_6806.html
Нещо подобно се беше случило и с темата Дюкан, там БТВ си бяха позволили да покажат в ефир снимки откраднати от сайта.  ooooh!

# 899
ще ви бъда много благодарна, ако някой може да ми даде линк към есенно-зимната колекция, не мога да открия само тези стоки, и със  search не успях .......   bouquet

ами няма как да ти се даде линк с цялата колекция, или аз поне не знам как да стане номера
още на за заглавната страница всички реклами са към есенната колекция, и дамска и мъжка

Общи условия

Активация на акаунт