LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 213
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 330
Вместо запис-получих си от 30.07 и 5.08, много съм доволна. Оказа се,че една от блузите ми, нова колекция и една риза на Бест са Бг родно производство  Grinning

# 331
божкеее - вие получавате от август, 7мо число, а аз още чакам от 18ти ЮЛИ поръчка. и ваучер имах за нея, даже го оползотворих, а нещата още не са налични. дано да получа известие до края на седмицата, че иначе сериозно ще се притесня  Rolling Eyes

не помня да съм чела /а уж чета сериозно/, но някой да има не-получена поръчка? не такава, в която да липсват 1-2 неща, а напълно липсваща.

не стига това, ами и от вчерашното кашонче липсва една риза. и няма начин да установя дали не е била сложена или някой от бг пощите не си я е харесал - кашонът беше изцяло облепен с тиксо  Rolling Eyes ся се чудя дали да пиша, че нещото ми липсва или да го ударя на примирение...

# 332
Да се отчета. От всичко съм доволна. Мерките на половинката съм ги оцелила - почти.
Тази риза е готина и му е точна - 45/46

Може ли размери  Hug, че ние нещо не улучихме нищо досега от мъжката колекция  ooooh!

# 333
Atrakcia, хайде чакаме снимки и какво си получила. )))

majceto, аз имах един път пролетта неполучен колет. След известна комуникация с тях, 3писма общо ми пратиха ваучер за сумата на колета. Честно казано си предпочитах поръчаните неща, ама ваучера веднага го оползотворих. ))
Изчакай да ти минат 6те седмици и им пиши, че не си го получила и искаш ваучер за сумата.

# 334
  • Разпиляна във въображението
С удоволствие, но веднага я изпрах, ако не ти е късно утре ще измеря. Номера е равен на обиколката на врата му. Точно.

Забравих да похваля това - много е сладка и стои добре

# 335
majceto независимо дали липсата ти е от тук или от тях - пиши им.Най-вероятно ще ти възстановят стойността с ваучер.В последните страници на предната тема има и писмото,което да им се прати в такъв случай  Peace

# 336
Ето - тениски; на Бест- БГ, подобна, не я намирам; дамската; дамското сако  и повече ме мързи да ровя Simple Smile
Голям мерак имах за каскета от 2,50Е, но не съм очарована.

# 337
  • БУРГАС

А аз да попитам-как са в талията?По-широчки ли са ,или за по-слаби дечица? надявам се да станат за по-пълно детенце.Благодаря предварително   bouquet

Ами талията е 24,иначе си имат копченца за стесняване.

# 338
  • Варна
Момичета, някой може ли да ми каже на това тук как му вървят размерите?
http://laredoute.fr/vente-casquette-gants-et-echarpe-la-redoute- … tegoryid=23929710
Това 2 и 6 години ли са или?

Miriel, би ли дала линк към панталона и размерчета ако може.   bouquet

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 23:36 от lina6.3

# 339

А аз да попитам-как са в талията?По-широчки ли са ,или за по-слаби дечица? надявам се да станат за по-пълно детенце.Благодаря предварително   bouquet

Ами талията е 24,иначе си имат копченца за стесняване.
Супер-това ми трябваше да прочета,благодаря за отговора Peace

# 340
  • Sofia
Получих си поръчката от 29.07.Нещата, които не са коментирани и мн ми харесват:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22913789&a … documentid=207608
с долнището- в черно;
1 суичър Puma и 1 тенискаNike- не ги намирам, още 1 положителен глас за маратонките Pirelli:

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 00:09 от BettyRubble

# 341
  • Пловдив
това ми хареса но нещо не мога да се ориентирам за цвета http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-bateau-femme.aspx?product … tegoryid=41260417 ако някой го има моля за снимка   bouquet
Аз го имам ,цвета не е като на снимката доста по светъл е.....ето тук имам снимка,но тя пък е доста светла ,от него нататък са и новите неща от последните ми 5 поръчки докато отсъствах http://www.album.bg/sis7/images/6569615/

Сега и да се самоцетирам от снощи и отново да помоля за помощ за превода или мнение,ако на някой му се е случило това.......
Здравейте момичета.....
Сега имам един въпрос ,с риск да ме линчувате,моля да ме извините ,но съм пропуснала две теми и прочетох само последните три страници на тази,но понеже съм доста объркана и се чудя какво става  Whistling Моля за помощ  Praynig Значи пуснах прахосмукачката на 25.07 от акаунт на мъжа ми ,защото само там се задейства кода.Идва ме си от морето и ми дават писмо,получено в пощата на лист хартия написано ето това  cher monsieur,
vous avez passe une commande sur le site internet le 25 et je vous en remercie. Cependant, lenvoi ne peut etre effectue.
En effet,selon nos conditions de vente, le paiement doit etre integral pour les envois a letranger.
Par consequent, je vous invite a renouveler votre demande.
Veuillez recevoir,cher Monsieur, mes meilleaures salutations.

написах го на ръка и се надявам да няма грешки,но не мога да напиша буквата "е" с кавичка отгоре и незнам заради това ли,преводача ми превежда ето това.........Уважаеми Господине,
Вие преминават заповед на уеб сайта на 25 и аз ви благодаря. Въпреки това, изпращане не могат да бъдат направени.
В действителност, според нашите условия на продажба, плащането трябва да бъде изцяло за доставка е letranger.
Съответно, аз ви покани да подновят молбата ви.
Моля приемете, Уважаеми Господине, моята meilleaures каним.     
От целия превод подразбрах че не може да се направи изпращане,плащането беше с моята карта с която си плащам и останалите поръчки,каква "молба" да подновим"......изобщо ще съм благодарна на всеки който ми помогне.
Не мога и да им пиша защото не са минали 6 седмици  Crossing Arms
А и да уточня ,че в Suivi de commande си стои надписа A domicile
А в Мes remboursements  си се показва "готината" негърка
 Praynig

# 342
  • Някъде там...
Тази риза е готина и му е точна - 45/46

още един глас от мене за тази риза  Peace Ето и реална снимка http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=7103090

А може ли реална снимка на панталоните?

# 343
това ми хареса но нещо не мога да се ориентирам за цвета http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-bateau-femme.aspx?product … tegoryid=41260417 ако някой го има моля за снимка   bouquet

И аз го имам.Много е хубав и стои добре.Мисля ,че бах поръчала   bronze, но ми дойде  нещо като  цвят каки.Жалко , че няма наличен в бяло за мен.

# 344
  • До хладилника, който обичам
 newsm68
Разблокирана ми е кошницата! Ура!
Бях помолила по телефона да ми изчистят кошницата, белким помогне (в акаунта влизах, в кошницата не). Днес е празна, влизам и ще си използвам натрупаните кодове. Хип-хип!

Общи условия

Активация на акаунт