В къщи паника голяма, първокласник ще е мама (набор 2001)

• 25 974
  • 411
  •   1
Отговори
# 180
днес щурмувах магазините и обзаведох първокласничката анцузи и жилетка, ама нещо много постно - чакали зареждане...то първия учелен ден почти дойде

# 181
Само да кажа, че нашият първи учебен ден мина доста леко за Вики, но пък Катето, която беше с мен и другите родители, братчета и сестричета се поизнерви доста, нищо, че игра. Вики има 1 час, поговорили са, формират класовете тази седмица и са в обща стая. Към петък ще са готови и от понеделник ще са в тяхната си стая. Имат храна (кетъринг) в училище, което е добре.
Малко ми е странно да пиша тук, но започнахме заедно с неволите и притесненията и въпреки, че по стечение на обстоятелствата сега не сме там, пак ми се споделя с вас  Hug
Успешни финални подготовки и много хубава година за всички!

# 182
  • Linz
Александра ще казва стихотворение пред цялото училище за откриването на учебната година. И мен ме поканиха да дръпна реч като възпитаник на същото училище, но отказах.

# 183
  • нейде там, където ....
Тази вечер за първи път първокласникът прояви по-голям ентусиазъм от обикновено. Дано не изчезне поне до събота, когато планираме обиколка по магазините. В нас има претенции за дрехите, но в магазина грабва първото попаднало му и бърза да си ходи. Мъж, макар и малък, но мъж  ooooh!
Чакам и аз родителската среща другата седмица.
Фантичка, свиркай за книжарницата, че аз за друга голяма, освен в Техническия не се сещам. Не че не сме купили повечето неща, но все пак, може да сме забравили нещо важно.

# 184
  • Между гори и планини
Аз започвам да се притеснявам - никой не се обажда да ни каже за родителската среща  Confused
Май утре ще отидем до училището да попитам кога ще е.
Иначе първокласникът е готов - всичко без бюрото и стола му са у дома.

# 185
  • София
jd Дияна е същата по отношение на пазаруването. Много пъти съм спорила с нея (винаги де), после се радва, но на мен ми коства много нерви. От малка е такава.
Мъж ми и купи сандали докато бях в родилното. Тя от бързане, искала да са тези от витрината, дрън-дрън,... ами малки са й. Какво да я правя. Другото лято такива сандали няма да види Simple Smile

# 186
Здравейте и от мен!
 Идеята в следващата тема да пише и училището, в което е детето ми харесва. Криси ще е ученичка в 21 СОУ "Христо Ботев". Ние още нищо не сме пазарували за 1 клас. Дори Криси е още при баба си, ще си я приберем точно преди 15 септември. Още не знам нищо и за родителска среща. Ще изчакам тази седмица и ще звъня аз в училището. От 15 септември ще бъда 1 седмица отпуска, та ще наваксваме тогава с пазаруване и приготовления. Реших, че така ще е по-удобно, а не седмица предварително, защото ще мога да я прибирам на обяд - съмнявам се, че занималнята ще започне от 1 учебен ден. В нашето училище има и държавна и частна занималня. Първоначално ще видим как ще потръгне с държавната - дали ще се чувства добре там, ако не ще видим и частната. Дано се получат нещата със занималните, защото няма кой да я прибира на обяд.
 Дундрела, как е вашият батко? Поздрави го от Криси!  Wink

# 187
  • София
И аз също! 
Всъщност ние първо бяхме в "д" клас, после ни прехвърлили в "г", или обратно   не си спомням вече, но няма значение. А вие ще ходите ли на занималня и в коя в ПОслушковци или в обикновената, всъщност с какъв език сте, предполагам с немски нали? Ние сме с английски. То май трябва да има и родителска среща, но нещо датата ми се губи, той мъжа ми се занимаваше с училището и май ще продължи да се занимава. Днес отиде да доведе баткото и тези дни ще пазаруваме. Ама трябва да си открия списъка, че някъде съм го забутала. Вие готовили сте с покупките

С немски. Ще ходи на занималня - това е едно от основните неща, за да я запиша там, иначе живеем в Младост 4. Батко й мина по този път и съм доволна.
Ако разбереш нещо за родителска среща - пиши.
А за пазаруване не питай - малката още е при баба си и ще я вземем сигурно в петък. Така че в събота ще бъде емоция за чанта и някакви дрехи и обувки, защото почти всички налично, което става все пак за първи учебен ден, е малко. А иначе повечето подаръци за рождения й ден /на 21 август/ бяха свързани с училище, та поне несесер и разни дребни неща има.

# 188
  • Linz
Нашата родителска среща ще е в началото на другата седмица.
Ние с баща й още спорим- аз искам да учи италиански и английски, а той- само английски (но и двамата искахме най-много немски и английски).
За сега сме купили само комплект раница с несесер и малко дрешки за есента.
Мислим баща й да си измести работното време за да може да кара щерките сутрин на училище и ДГ, а понякога вечер- на плуване. Имаме идея и за тенис, но ще видим как ще потръгнат нещата през учебната година.

# 189
  • Някъде в търсене ............
Запис и от мен, ние ще сме в 17 то и едваднес разбрах кога  ще е РС на 10 ти . Струва ми се късно , а и нищо не сме пазарували, само раница на winx и то още от пролетта. Четох по-нагоре за занималните при нас е задължителна и безплатна, но е до 16.30ч.
Чакаме с нетърпение 15 ти(засега) после ще я видим. Днес ме пита дали ще имат много време за игра в у-ще? Много е разсеяна... незнам как ще се справя там може да чете, пише и смята, но я влечв само четенето newsm78

# 190
  • Ланкър, планините Овнерог
.... Много е разсеяна... ....

Какво говориш, аз мислех даже за някаква хомеопатия за съсредоточаване. Много е зле наш'то. Тръгва да разказва нещо и по средата забравя какво иска да каже  ooooh! Сама си казва"Искам да имам шестици, но много забравям"  Crazy Иначе да си измисля някакви глупости няма проблем.

# 191
Ако откриеш лечение свиркай, при нас е ад започва да прави нещо и на 3 тата мин вече не знае  с какво се е занимавала, а това е най-често когато трябва да яде #Cussing out  А когато трябва да пише ............ по 5 пъти ходи до тоалетна......нямам думи

# 192
  • Ланкър, планините Овнерог
Обаче помни неща от преди години. Точно като склерозирала бабичка е  ooooh!.

# 193
Особенно ако сме обещали да я водим някъде или да купим нещо

# 194
  • Linz
Това е като някаква отличителна черта на набора. И моето диване е същото.

Общи условия

Активация на акаунт