Първи бебета се появяват, СЕПТЕМВРИйската ни тема озаряват!!!

• 14 533
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Леле, момичета, аз докато се върна от лекаря и вие вече сте изписали 4 страници!  Shocked
Истинска дискусия е станала! Аз лично нямам търпение да си гушна бебенцето и не мисля да слушам меродавните мнения на който и да било. Благодарение на вас вече съм си изградила стратегия на действие: кърмене на поискване, никаква водичка, камо ли със захар, възможно най-късно захранване и изобщо още много неща, за които съм се научила от вас!
Асенце, добре дошли с Любчо при нас! Благодаря ти много за разказа и за споделния опит! А можеш ли да ни кажеш защо са били толкова тежки другите 2 раждания? Какво е станало? Аз все си мисля разни страшни сценарии и затова питам...
Шматароче, защо ще ти заверяват здравната книжка? Трябва ли и аз да занеса моята?
А сега да се отчета:
Записите на сърчицето са добре, докторът ме прегледа вагинално и каза, че шийката не е мръднала от последния преглед преди месец, т.е. няма нито съкращаване, нито изглаждане и според него ще си родя на термина, а не по-рано. Плацентата е втора степен, а околоплодните води са добре. Каза, че бебинка е ок.3200кг и на въпроса ми  Shocked дали не е огромна, каза, че си е нормално за тази седмица от бременността. Следващият ми час е след две седмици - на 08.09. И така, поуспокоих се и чакам малкото съкровище да реши кога иска да излиза  Hug

# 106
Шматарок, аз те разбрах и мисля че точно това е най-правилното. Да се сдобие една жена с всичката информация и всички мнения и след това сама да реши кое на нея и пасва и кое и се струва за правилно. Всички сме различни и различни подходи са нужни понякога.

# 107
Флучия, още ли е с гръбче назад малкото?

# 108
Флуч, аз умишлено няма да ви разкажа, защото са неща далеч от всяка една от нас и не искам, преди всички да родим да ви пълня главите с това "какво е можело да стане...." Wink
Снимки още не сме свалили... Надявам се довечера или утре да го направим и да ви пусна Grinning И ще ви пусна негова и на Сияна да видите колко си приличат Crazy
ПРосто този път съм много по-уморена... Явно наистина от кръвното, а и времето е доста по-топло и това определено си дава своето отражение Rolling Eyes

# 109
Привет и от мен!
Честито на Danip и от мен! Здраво, послушно и добричко детенце пожелавам, да радва мама и тате! Hug
Асеее....добре дошла! Hug Чакаме снимки на малкия голям Любчо!
При мен нищо ново, освен болките в таза.... Rolling Eyes.....ходя като патрава от няколко дни....едвам се движа...едвам се обръщам в леглото.. ooooh!Ама още малко остана...гледам да подготвям нужните ми неща, изпрах бебешките дрешки, след малко започвам с гладенето...ама така не го обичам това гладене... ooooh! В сряда ще се разходя до Захи, тама вече са позаредили есенните стоки и...да отмятаме едно по едно, че време не остана.
Гледам коментирате режими, начин на гледане...преди 4г. се опитвах да вкарвам малката в някакъв режим, ама трудна работа.... ooooh!пък и с това смесено хранене...бях като изцедена...
Сега смятам да видя как работи системата "на поискване", без да се гледат часове, а само нуждите на бебето. Пък дано не се налага смесено хранене, че е много неприятно и за двете страни.
Иринка, радвам се, че отивате към подобрение и двамата с малкия! Hug
Та така...Лека вечер от мен! Hug

# 110
Асенце, добре дошла!  Hug Чудесен разказ, въпреки перипетиите. Коригирах данните на първа страничка.  Peace
Искаме снимки, искаме снимки!  #Milti

jojo&vik, нямам намерение да ползвам мас, такива са ми препоръките!  Laughing

# 111
Олеле, каква дискусия се е развихрила  Hug
И аз съм на мнението, че любовта и разглезването нямат нищо общо Peace Искам бебчо да чувства любовта ми  непрекъснато Heart Eyes Аз самата съм на 28 и съм толкова гушлива, та камо ли едно малко бебче  newsm32 А ако ви кажа, че нощно време ставам да гушкам котето, за да не е самичко, сигурно ще ме помислите за луда  Crazy А какво остава за собственото ми дете  Heart Eyes Но всеки наистина си е различен и това му е хубавото на живота  Hug
А пък сега да с похваля, че току що и доставиха слинга и съм на седмото небе  newsm44 Много е красив и нямам търпение да сложа мъничето в него, че за сега съм на сухи тренировки  Joy
Асенце, гушкам тееееее!!!
Дидка, айде включвай се и ти от вкъщи  Hug
Ох, момичета, такава еуфория ме е обзела  Heart Eyes Гушки за всички и излизам на разходка  Crazy

# 112
  • София
Имаме още едно бебенце- Калоян на мама Neni78, роден на 24.08, 52 см, 3060гр.  Simple Smile

Бебчо се е появил със секцио, защото за 15 часа контракции майчето не е получило разкритие. Сега са добре. Поздравява ви всички!  Heart Eyes

Честита дъщеричка на danip! Да е жива и здрава!   bouquet

Асе, добре дошла!  Hug

Диде, прекрасна снимка и чудесни новини за кърменето!  Peace

Аз вече съм в София.  Simple Smile Много съм доволна от почивката, случихме на страхотно време (мисля, че 26 слънчеви бани са си добро постижение като за бременна в осмия месец  Wink) и сега се радвам, че вече сме си вкъщи и мога да се подготвя на спокойствие за бебчето. Децата харесаха страшно много новия вид на стаите.  Simple Smile

Отиваме до магазина сега, че хладилникът е празен Laughing, после ще се включа пак в дискусията ви!  Hug

# 113
Абе мами!Чета от 3 и половина и вече се изморих....
Голямо четене падна!

# 114
Честито на всички мами с бебоци!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

# 115
Добре дошла, Асе! Hug Благодарим за разказа. Hug
BAE, моята история с първото ми дете е същата. Преди 10 години /младо яре Laughing/ слушах всички възможни доктори, свекърви, баби и какви ли още не. Та трябваше да си кърмя детето на 3 часа по 10 мин /не повече, че било излишно/, а нощно време само вода. Е, моята щерка се съдираше от рев по цяла нощ, аз я наливах с вода. Всички разправяха, че имала колики, защото не съм спазвала точно режима на хранене и аз още повече следях тези 3 часа и никакво ядене през нощта. Аз не се доспивах, ходех като сумнамбул през деня, детето ревеше непрекъснато...По-късно осъзнах, че детето ми всъщност е било гладно, а аз съм го държала без кърма, защото някакви  доктори така ми бяха казали. Sad Е, сега не смятам да повтарям същата грешка в никакъв случай. Wink

# 116
Честито бебче на мама Ненида расте палав и много здрав малкия Калоян Hug
Малеее имаме си вече 11 бебчета!!Подкарахме ги по 2 на ден  smile3521 Какво по-хубаво от това!!
Асе с нетърпение очакваме снимките на малкия!!Права си,че е по-важно всичко да мине добре и да сме здрави и ние и бебетата а не какво е можело да се случи ако това и това Peace

# 117
ЧЕСТИТ СИН, НЕНИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СТЕ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО! КАЛОЯН Е ПРЕКРСНО ИМЕ! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД СЕКЦИОТО!
Шейле, за съжаление госпожичката си е все още с гръбче към моето гръбче! Постоянно се движи и мърда, а не иска да се обърне. Като записваме тоновете и постоянно я гоним, защото си е много шавлива. Има още 3 седмици, дано се извърти все пак  Praynig
Асенце, права си да не пишеш за мамета с тежки раждания. Аз честно казано и не очаквах, че ще кажеш, ама нали все си мисля какво ще стане, ако... и прочие ужаси, та затова попитах.

# 118
Честито Мама Нени! Да сте живи и здрави и бързо заздравяване.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Суит, добре си ни дошла и браво за моренцето. Колям кеф ще да е било.

Флучия, и моят хубостник си стои така, почти съм сигурна, но в сряда акушерката пристига и ще видим със сигурност. Но сега като хремата ми е минала ще почна по съвестно да стоя на 4 крака и да вися с дупе нагоре Wink

Аз съм пълна с ягоди. Днес ядохме, ядохме да се не видяхме. Сигурно кило съм изяла. Май ми вригна Wink

# 119
уфф..постоянно излиза по нещо което не знам. каква е тази обменна карта която трябва да се носи в родилното и се издава от лекаря заедно с болничния??? аз нямам такава... някои ще ми каже ли за какво става въпрос???

Общи условия

Активация на акаунт