АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 683
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Добро утро!
Данче, знам как се чувстваш spoko - Ами, аз какво да кажа, като Диди от 1 година ходи и рядко се случва да не надуе гайдата сутрин - за секунди преди да влезе, ама си спазва ритуала. Tired
Юлчеееее  Hug, извинявай, че не сколасах за втората среща - бях на текето - там дето им се губи на МТел обхвата(ресторанта вътре в гората)  Close и късно ти получих смс-а (освен туй бях в ужасно настроение и настинала Rolling Eyes)..., ама вече знам, че сте редовни до Русе и пак ще ви чакаме! Grinning Догодина и Данинцето ще ходи като свободен електрон, и сигурно само тебе ще видя от цялата среща... Иво, знеш, ми е слабост, щото от бебе ми напомня много на Преслав - особено с тия страхотни очи и мигли  Flutter, и сега като е настигнал Дилянка - съвсем добре ще и дойде, ама на - нали видя каква беше дръпната и тя  ooooh! (btw, още има корички на ухапаното в яслата - явно е било наистина зверско).
Иначе и аз като енви, отдавна съм претръпнала на ясленски и градински истории - личеше си, че очакваха от мен голям панаир да направя - да ходя при директорката, да говоря с другата майка и т.н. (спомням си Смини как беше подпалила преди време по същия повод  Wink Hug)..., ама с първото дете винаги е различно. Peace

енви, ако четеш - лек път и прятно прекарване! Sunglasses Аз скоро не бих тръгнала с двамата на дълъг път (или си без децата?). Rolling Eyes

# 211
Момичета, добро утро!
Спретнах си аз вчера един тиквеник...със Саш сме във война, но той не подозира Laughing, детето кашля от вчера.... през нощта не, но ако вика или се навежда много, ако се движи и лази, се закашля. Трябва да го водя на лекар следобед - как ще стане не е ясно. Освен с количката и дъждобрана. И какво?На слушалката нищо да не се чуе, да му види гърлото поне...знам ли и аз има ли смисъл от преглед при нашия доки.
Ставам да чистя кочината.
Ясно е, денят ще е скапан отново ooooh!

# 212
  • София
Добро утро!
Аги, при Мати хремата тръгна вече! Незнам дали е от срещата или от градината! Но го пуснах пак, той влезе с желание - само малко помрънка сутринта , колкото за спорта! А после много сладко заповтаря, че той отива на градина, кака на училище, мама и тати на работа! И после мама ще го вземе!
Уф, аман с тия хреми - дали от времето, дали от градината, ама като знам какво е...!

# 213
Абе аз се чудя - да го водя ли, да не го ли водя.
Като кашляше вчера вечерта му казвам да направи "ъкхъ" да си прочисти гърлото, той го прави и се чува секрета. Един УНГ в ИСУЛ веднъж ми каза, че кашлица от нос и гърло нямало, винаги си била от дробовете. Не знам.... започнах да му давам Флавамед за кашлицата. Езичето му не е бяло, дали да давам Ериуса, който обикновено ме карат да давам в такива ситуации... newsm78

# 214
  • София
Добро утро!
Аз изпратих ясленчето и съм тук с капучинце.

Вчера имаше родителска среща в нашето ОДЗ, ама Пепи искаше да отиде и аз реших да не му убивам ентусиазма, хем, че и мен ми се ходеше, но нищо, другия път, и без това сигурно повече няма да иска да стъпи на подобно мероприятие. Беше се изтупал с най-готиния си костюм, с вратовръзка...  Crazy и лелите нали почти не виждали татковци, та все на него са обръщали внимание и му казали, колко самостоятелен бил Валката, какво добро момче..., пък на мен само ми се оплакват от него.  Twisted Evil

Решили сме утре да ходим за обувки на малчо, някой да е ходил скоро в аутлета на Руканор, пролетта там бях харесала страшни есенно-зимни маратонки, но не посмях да взема, та ме интересува, дали са пуснали вече зимни неща?  Thinking

Хайде, мацки-работливки, стискайте зъби още малко, петък е, пък и според синоптиците е последния мрачен ден, а от утре - почивка и слънчево време!  Hug

# 215
  • София
Добро утро
да споделя моя челен опит може да помогне на някой  Mr. Green

До сега само мъжа ми водеше Ани на ясла, и режима беше 15 минути залепена за него и рев докато сестрите не я вземат насила вътре.
Днес обаче я заведах аз , пяхме си в колата, като стигнахме си хвана едно другарче и си влязаха дружно и със засилка, не се и сети да се обърне камо ли да заплаче.

Явно се глезоти на баща си, щото много и угажда.

# 216
  • София
Аги, хвърляш ме в размисли. Станимир от миналия четвъртък му текна носа, е, спря, но кашля чат пат. От онези дни му беше бял езика, сега май се промени. Гласа му е - все едно говори с храчка, сещаш ли се? И аз съм в чуденка дали да го водя, НО не го правя, защото 1во - кашля 2-3 пъти на ден, не се променя кашлицата, 2ро - в този дъжд и студ хич ама хич не ми се пътува до Младост, и 3то - в момента е митинг пред кабинета на лекарката ни, а Стаско само търчи напред назад и се заиграва с децата - вероятността да лепне нещо сериозно е голяма. Затова се замисля ако все още ме човърка, в събота или неделя да отидеме до дежурния кабинет в поликлиниката /дано само няма народ/ за да го преслушат и видят гърлото. Та това, което ми разказваш за Тони, не ми звучи като наложително да търчиш да го преслушват, но ако лесно стигаш до доктора и няма да чакаш с часове, върви да го преслушат.

# 217
  • София
Момичета, щях да забравя!

Да ви почерпя днес по случай 10 годишнината от сватбдата ни с Милен! Беше доста по приятен ден отгава, пак след голямо захлаждане, но се оправи предния ден и на 26-ти беше страхотно!

# 218
  • София
Вени, честит празник! Милен и на теб! На прекрасна двойка като вас пожелавам много топлина и любов!   bouquet

Аз не ходих на работа  тези дни, но нямах настроение да пиша. Реа е болна. През адски грип (или каквото беше) минахме. Днес е по-добре. Само кашля, не повръща секрети и няма температура. Даже се заиграва за по 5-10 мин. Само с храненето трябва да се преборим и с гадната кашлица, разбира се.

Весел ден!

# 219
  • София
Вени, Честит Празник!    bouquet

ramama, стискам палци да Реа да оздраве бързо бързо!  Praynig

# 220
Вени, 4естита годиШнина   bouquet  С пожелания zа много любов и оЩе много годиШнини   bouquet
Ние сме до Франкфурт, Кьолн ни е на 140км, от там можем да летим, но Дортмунд е много дале4. За сега се откаzахме, zаЩото 4акаме гости от БГ в края на ноември (баЩа ми Ще дойде zа около месец zа да се оперира тук), може би на пролет, хем времето Ще е по добро  Peace

Иленке, с децата са Енвини Peace

Моми4ета, хайде до 1.10. да си иzбирате сайт, а?

# 221
  • София
Танче, аз изцяло нямам претенции за сайт, така, че каквото избере болшинството и разбиращите. Също много ме улесняваш, за което съм благодарна, на линковете за определени играчки и обяснението за тях   bouquet

# 222
Миналогодишният сайт /където не ни доставиха 100 неща/ ми харесваше с това, че е много разбираем - различни категории, със снимки и цени и т.н. Сега на единия гледам по 2 цени. Съгласете се, но немски не всеки разбира /примерно аз:)/ и ми е трудн да се ориентирам по една опаковка от играчка и дълго описание....
Моля ви, вижте за сайт, който да е с богато меню от играчки - за всякакви възрасти, аз не държа на Чико и Фишер, тук ги има вече. Hug

# 223
Аги, http://www.leiselsbach.de имат голям избор според мен, имат разделение по категории и по марки. Пък за да разбираш кое какво и как, ползвай преводача на google-а, има опция за превод на цяла страница, както и на зададен текст. Татянка също много оказва супер ценна помощ, за което   bouquet

# 224
  • Русе
Вени, Честита Годишнина и от мен! Бъдете все така влюбени и сплотени!  bouquet

Ммммм, енви как тъй пропусна да ни уведоми що ще чини по немско..., или аз нещо съм недопрочела... Ще чакаме общите ви снимки, Татянка - да не направите като по русенските срещи!  hahaha

Рамама, бързо оздравяване на красавицата! Hug
Като сте заговорили за хреми и кашлици, и Диди завлачи едни сополи по празниците - това го овладяхме, ама сега слязоха в гърлото и покашля (точно каквито ги описвате) - не съм я водила на лекар, че и знам репертоара на джипката - тоя "сериал" го гледахме вече миналата есен.... Close

Общи условия

Активация на акаунт