Данче, знам как се чувстваш
- Ами, аз какво да кажа, като Диди от 1 година ходи и рядко се случва да не надуе гайдата сутрин - за секунди преди да влезе, ама си спазва ритуала. 
Юлчеееее
, извинявай, че не сколасах за втората среща - бях на текето - там дето им се губи на МТел обхвата(ресторанта вътре в гората)
и късно ти получих смс-а (освен туй бях в ужасно настроение и настинала
)..., ама вече знам, че сте редовни до Русе и пак ще ви чакаме!
Догодина и Данинцето ще ходи като свободен електрон, и сигурно само тебе ще видя от цялата среща... Иво, знеш, ми е слабост, щото от бебе ми напомня много на Преслав - особено с тия страхотни очи и мигли
, и сега като е настигнал Дилянка - съвсем добре ще и дойде, ама на - нали видя каква беше дръпната и тя
(btw, още има корички на ухапаното в яслата - явно е било наистина зверско).Иначе и аз като енви, отдавна съм претръпнала на ясленски и градински истории - личеше си, че очакваха от мен голям панаир да направя - да ходя при директорката, да говоря с другата майка и т.н. (спомням си Смини как беше подпалила преди време по същия повод
)..., ама с първото дете винаги е различно. 
енви, ако четеш - лек път и прятно прекарване!
Аз скоро не бих тръгнала с двамата на дълъг път (или си без децата?).

и лелите нали почти не виждали татковци, та все на него са обръщали внимание и му казали, колко самостоятелен бил Валката, какво добро момче..., пък на мен само ми се оплакват от него.