АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 680
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Вени,честита ви годишнина,да се обичате още много по 10 и да си живеете в сговор и разбирателство!  bouquet
Дали вкусната ти почерпка не е от една Благоевградска сладкарница Wink(защото тук има такава Йоанна със страхотни торти newsm78

# 226
  • София
Ми, незнам може - не погледнах от къде е фирмата!

За сайта написах кои ми харесват - да се спрем на някой, жалко че нямат и на английски вариант, но ще се справим!

# 227
Аги, кел файда 4е самият сайт е добре направен като Кидо, ако после имаме само ядове и на края не пристигат пове4ето неЩа?  Stop Аz катгори4но откаzвам да поръ4вам пак от там  Stop  Първо, 4е не може да се раzбере предварително теглото на неЩата, съответно цената на доставката е мистерия, второ 4е много яко йм куца органиzацията и комуникацията. Миналата zима раzменихме над 20 мейла с тях и доста телефони навъртях до тях, а те си имат спец. номер който се таксува пове4е, отколкото едно обаждане до БГ  #Cussing out Не ми трябва повторение от миналогодиШния филм  Stop
За Лайzелсбах съм съгласна 4е сайта не е добре направен, оба4е винаги можете да ме питате ако неЩо не ви е ясно, не помня да съм откаzала превод или обяснение някога  Naughty Можете и да въведете името на артикула в Гугъл и така да намерите по хубави снимки, но това предполагам ви е ясно  Wink  Цената която важи е по ниската, другата е препоръ4ителната.

Иленке, Енви ходят по сватби  Wink Утре тук, а после отиват в Лайпциг, където тя Ще кумува(голяма клюкарка станах  Blush ).

# 228
  • София
Здравейте!

Вени, честит семеен празник!Още много да празнувате и да се обичате!

И ние утре сме на сватба, но нямам никаво желание да ходя по такива мероприятия. какво официално да си облека като съм вече в 9 месец Crossing Arms много неудобно ще се чувствам сигурно, но..няма как.

Соня днес отиде на ясла с мисълта, че утре ние няма да ходим на работа, а тя на ясла. даже даваше зор на баща си да тръгват сутринта.

Рали, бързо оздравяване на Реа. Жалко, че не дойдохте на срещата.

За сайт аз също нямам претенции. Ще поръчам нещо евентуално ако много ме впечатли от вашия избор.

# 229
  • София
Да пуснем ли отделна тема с три предложения за сайт, а после да гласуваме за един?

# 230
Ами аz ли4но не искам отделна тема поради простата при4ина, 4е пак трябва да се оправдаваме 4е поръ4ката е само zа нас (zа вас де  Wink ) и т.н. Ако другите са съгласни, нека пиШем тук, но вси4ко около поръ4ката да е в друг цвят, например в цикламено , така теzи, които не ги интересува поръ4ката, могат да преско4ат това и надявам се 4е няма да ги тормоzим  Peace

# 231
Вени, честит празник на хубавото ви семейство. Много здраве, уважение и любов!

Имах планове утре да ходим с Шошка на похода срещу рак на гърдата, хем разходка, хем с добра цел. Дано обаче се задържи недрискащото и състояние и да изгрее малко слънчице.

Съгласна за цикламения цвят

# 232
# 233
О леле, намерих оЩе един сайт с добър иzбор, аz го zнам де но до сега нямаха доставка до БГ, сега имат среЩу 19,90?. http://www.nunon.de/

# 234
  • София
Вени, чести празник, мила!Пожелавам ви да сте все така готини и влюбени още поне 100 години! Наздраве  Wine Glass

Иска ми се и аз да се включа в поръчката за подаръците, но другата седмица летим за Милано. Харесах някои от нещата, които Татянка пусна. До кога ще имаме възможност да си пуснем поръчките, че се завръщаме на 7 октомври?
Сайта не ме притеснява и нямам претенции - каквото изберете, бройте ме и мен. Ще взема лаптопа, но не знам доколко ще успея да вляза в нета докато съм там

Мисля другата седмица да не пускам Емо на ясла, за да не ми лепне нещо неприятно в последния момент и да не можем да тръгнем... Споменах на шефа, но не е очарован от ситуацията.

# 235
  • София
Съгласна за цикламеното! Раче, мисля, че икато се върнеш може да поръчаш! Танче нещата са много добри! Дай и другия сайт!

# 236
Ра4е, споко, има време. Тепърва се иzбира сайт. Ако искате, понеже и Десито Ще отсъства, да направим срока до 10.10., zа да могат и Деси и Ра4ето да се вклю4ат?
Вени, дадох го бе  Laughing

# 237
  • София
Уф, не съм прочела до края! Wink

# 238
Започвам да се замислям дали да поръчвам, честно ви казвам. Още миналата година ме набедихте като пълна скръндза, само защото питах за някакви дребни разлики в цените. Сега казвам, че миналогодишния сайт ми е харесвал заради подредбата, а вие решавате, че ще пожелая след цялото разочарование от него пак да поръчваме. Много добре помня , Танче, колко пъти им писа, как се наложи и да звъниш, и да им говориш... И никога не си отказвала обяснение, но не исках да питам за всичко, което ме интересува. Надявах се сама да се оправя с масовото. Sad Явно моите думи просто по дифолт се тълкуват иначе, не както аз искам да бъдат разбирани.

# 239
  • София
Айде, Чаената я удари хормона! Laughing

Нещата от jako по ми харесват! Отивам да го разглеждам, докато имам малко време!

Ей това ме кефи: http://www.jako-o.eu/produkt/de/produkt_detail.mb1?mb_f020_id=mA … ;mb_v301_ch=a52fc

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 18:57 от Вени*

Общи условия

Активация на акаунт