АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 682
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Стискаме палци! Praynig

# 256
Красе , стискам Hug Praynig

Ох, днес не ми е ден. Симона е във фаза - дали с достатъчно мрънкане мога да накарам мама да загаси слънцето. Хайде вече да си научават границите тия деца и да се успокоят.

# 257
Красе, дано всичко се оправи  Praynig

Момичета, най-после ви изчетох, но забравих кво исках да пиша  ooooh!

Стенли също е във фазата на Симона и не спира да мрънка за всичко  #Cussing out Падна му колата на пода и ме бие, защото аз съм му виновна. Като му се карам или го наказвам изпада в истерия от СМЯХ  #Crazy и аз не успявам да се сдържа ипочвам да се смея, а не искам  Close

Лек ден и лек път на всички, приятно изкарване   bouquet

# 258
Вени, на патерици - честита годишнина, още дълги години да сте все такова готино семейство!   bouquet
Лек път на всички пътуващи!  Hug
Днес ние правим 5 години от нашата сватба, беше един топъл есенен ден тогава  Crazy Моля почерпете се:

# 259
  • София
Смин и Пешо,
Чесита Годишнина!
Все така пазете слънцето във вашето семейство!

Светъл лъч надежда видях в поста на Черепахчето -
да си научават границите тия деца и да се успокоят.
Скоро не се бях сещала, че това може би е период, а си мисля, че просто моето дете е кисел, инатест овен. Станимир като стане от сън понякога е толкова кисел, че се тръшка на земята и реве, а повода например е, че го поглеждам или му се усмихвам... Онзи ден се тръшна, защото кърпата, с която си бях увила мократа коса ми се клатеше на главата, той реши, че му правя смешка и се тръшна на пода. В дъжда онзи ден, реши, че няма да ходи, а ще стои на едно място, ей такива неща ме вадят от равновесие.

Красе, стискам палци, дано има късмет момчето  Praynig

# 260
Красе, дано се оправи човекът  Praynig
Смин, Вени - щастие и здраве още много години   bouquet
Данче, все едно описваш Яна - понякога като й се усмихна и  Shocked реееввв Close, гушкам я - рев, предлагам й храна - рев. А на мен ми иде да се гръмна. Какво й става, перидо  ли е, такъв характер ли е ...  Tired не знам. Дано е нещо временно, защото няма да издържа дълго така.
Тя е още болна, силна хрема, много кашлица, понякога Т - но все още не съм й дала АБ. Заинатила съм се, така го усещам вътрешно, че не трябва да й давам -  дано тези мои експерименти не й навредят. Кажете ми някой добър сироп за кашлица - Стодал, Проспан, Мукосолван не помагат. Лекарката тези предписва. Давам й вит С, чай с мед и Нурофен и Осцилокок. пък дано съм в правилната подока.
Рени, аз се отказах да давам Бронховаксона - пишело, че е за деца над 3, било ваксина срещу няколко болести, хем ваксина, хем имуностимулатор. Предпочитам  да й давам прополис и вит С.

За подаръците за Коледа -  от тук ще купувам. Избрала съм нещо като това, дето Татянка беше показала - на Playmobil, има супер неща, скъпи са наистина, но на Яна ще й харесат подобни играчки.

# 261
  • София
Смин или
Мария и Пешо,
Пожелавам Ви и в най-студените дни да запазите топлината на домът си
.[/color]

Май е време отново да прочетета за малките овнета http://www.bg-mamma.com/site/content/view/367/58/  Joy

За мен и Ани всичко е 1:1 все едно е писано за нея, добре, че има кой да ми подсказва и за сега съм с едни гърди напред  Joy

# 262
  • София
Смин, честита годишнина и на вас! Да дочакате и златна свдба все така влюбени!

Мати се тръшка само като не се е наспал или му се спи! Честно казано бях чела тоди зодиак преди, но сега като го чета пак не откривам Матей много-много в него! Явно асцендента му оказва влияние, а той е близнаци! newsm78

# 263
  • София
Този хороскоп, мисля, че мога по-смешно да го напиша. Това много ме издразни Като расте и укрепва, вече преборило се с шарката, заушките, варицелата и скарлатината и надвило всички болести без никакво усилие Колко вида заушки има, и против "кои" не сме сложили ваксина? И шарките - явно има шарка, варицела и скарлатина. Много се дразня от неграмотно написани текстове.
Продължавам да го чета и преценявам колко истина има с моето овне.

# 264
Аз пак с моето изтрито "Здравейте, помните ли ме? Mr. Green" Не мога да вляза в час още ама хич. Такава неорганизираност от моя страна не съм виждала и съм възмутена от себе си! Чудя се колко време ще ми трябва да вляза в крак с тукашното ежедневие?
Смин, честит ви празник с малко закъснение! Да сте много щастливи и много да се обичате  bouquet. Аз както се разбра съм много неорганизирана, така че ако имаш време някой ден свиркай да се видим. Аз понеже съм без ангажименти ще се съобразя с теб. Много бавно, но славно, започвам да намирам време за това-онова, макар и винаги с нечия помощ. Не мога да изляза с моите двамцата сама и туй то. Струва ми се кошмарно, но ще се престраша. Най-често съм само с единия за по-лесно.
Едва ли някога ще ви наваксам, но поне има светлина в тунела, че сега поне мога да се добера до нета.
Дано успея да ви навестя пак много скоро.

# 265
Здравейте, момичета  Hug
Нуни, тук също ще напиша, че аз давам Флудитек сироп и съм доволна. На твое място и аз щях да изчакам с АБ и точно тези неща щях да давам  Peace Дано се преборите по-бързо!
Мисче,  Hug Много се радвам, че пишеш. Дано по-скоро се организираш поне за форума  Mr. Green
Стенли е същото диване, крещи, реве, сърди се, тръшка се, а на моменти е същинско ангелче, но са многооооо малко тези моменти  Crossing Arms Това с "ти си лош" е хит и при нас. Най-вече, когато го заведем на градина казва спокойно на госпожите, че сме лоши, защото сме му бягали  Mr. Green
Честити годишнини на Смин и Вени, бъдете все така лъчезарни, обичайте си половинките и те вас, много топлина и уют да има в домовете ви   bouquet  bouquet
Отивам да оправям, че това ми е заниманието събота и неделя  Tired

# 266
  • Варна
Мерси, момичета  bouquet Още нищо не се знае, в критично състояние е.
Ники пак с висока Т и афти, този път го "хванах" на 2 афти. Дано е било достъчно рано и да се оправи бързо. Много се изтормозихме и не му се вижда края. Не знам защо, но така се получи след-като се смениха децат я Дя и дойдоха нови. Моя е все болен.
На работа става още по-"красиво", едната колежка излиза вмайчински, другата напуска, аз оставам сама в процес на търсене на работа. Дано изскочи нещо и дано поне този месец си вземем заплатите на време или пък поне да ги получим.
Не знам, но от април месец насам се разсипах от нерви и простотии, дано всичко си отиде със старата година Praynig

# 267
Деси е на мореце в Турция, дано слънцето е с тях  Hug
Тук е тук слънцето Simple Smile Като си тръгнем ще го взема с нас, а до тогава ви пращам малко от тук  Nature Sunny
Времето е разкошно, става за плаж, не е много горещо ... Искам да си похваля и детето - изкара целия път без грам мрън-мрън, като се има предвид, че от вкъщи излязохме в 1:30, чак в 4 ни беше полета и после чак към 8 бяхме в хотела ... това са си почти 7 часа и той се държа геройски, дано и на връщане да е така Praynig Иначе много се изкефи на самоле

Красе,  Praynig

Нуни, опитай с Мукоплант - сироп от живовляк, аз на Кало такъв давам като кашля и съм доволна.
А за подаръците, разгледай сайтовете и там има Playmobil и са на половин цена, според мен не си струва от БГ да взимаш за двойно повече пари.

Горе написаното го писах на обяд и аха да го публикува и ми падна батерията, та сега да довърша и да си кажа и мъката - всичко беше толкова добре до преди малко, когато след детското шоу тръгнахме да се прибираме и Кало повърна Confused цял ден отказва да яде, но аз го отдадох на топлината и на това, че има дни, в които просто не яде както обикновено, но след този инцидент сега се чудя какво да мисля ... чудя се дали не е прегрял днес преди обяд, че доста време стоя на басейна, макар че не беше чак толкова жега, ама знам ли ... сега отивам да чета кое какво и как се прави в такива ситуации, че хич не ми се мисли, ако е нещо вирусно как ще я караме Sad

# 268
Нуни, и Тони има хрема, кашля доста лошо. Тази вечер измерих 37 Т, което не знам дали е било от това, че беше загрял малко, или просто проява на вируса.
Утре ще му пусна кръв, урина , ако-бако и ще видя като излезнат изследванията какво да правя.
Не ми се иска Аб, обаче...5-ти ден броя е днес, хремата от САтеримар и Олинт не е минала още /е, не е зверска, но я има/, а като се закашля може да се гръмне някой лекар ако го чуе ooooh!.
Давам Мултисаностол, Есберитокс, давам и този сироп за кашлица, Флавамед, но не помага Thinking Утре сменяме сиропа, ще видя този Мукоплант щом сте доволни от него.
Много ми се искаше да му мине така, а не Аб, но още ден-два задържам и после няма начин, не мога да рискувам безкрайно, все за седмица трябва да настъпи подобрение, ако ли не - лошоооо.

# 269
  • София
Деси стискам палци да е било инцидентно и някаква храна да не му е понесла и просто да я е изхвърлил  Praynig
дръж ни в течение

Ани в петък от яслата ми я дадаха с вода течащ нос, веднага и дадах вит ц на два пъти, лимон мед и чайове, киви, промивки на носа, вечерта панадол и на другия ден беше кукуряк
Така ни минават болестите и да чукна на дърво нямам друг опит

Общи условия

Активация на акаунт