Дани, още от началото винаги се изненадвах колко борбена и силна жена-момиче си. Много ти се радвам винаги, за всичко, което правиш.
Съжалявам за новите трудности в семейството, здравето. Много ми се иска да те прегърна, макар и виртуално.
Надявам се, да се размине всичко.
Преди шест-седем години аз оперирах аденом на млечната жлеза, сега всичко е наред при мен. Искаха само да го наблюдават, но аз не издържах. Исках " право куме в очи". Стискам палци и ти желая късмет. От все сърце. 
Иви, извини ме, че пропуснах да похваля малкото ви човече. Успешно прохождане и в живота му пожелавам.

Астарта, първо да кажа, че вие с Иви, Алекс, Анджи, Джул /още кой?/ сте много смели момичета. Трудно е да гледаш две деца, особено ако и двете са бебета.
Целувки за вас и това, което си набелязала е прекрасна терапия. Дано малчо спре скоро с кашлицата. 
Ради, ето това се казва "извървян път".
Поздравления. Това е и нашата мечта, но сме мнооого далече от нея.
Трябва ли пак да казвам, че "завиждам благородно". 
Днешната песен. Или банда.
Пожелавам най-скорошно прихващане. Ако трябва да помагаме с нещо 
, направо ми образува стрес ужасен. Аз се върнах на работа декември 2006 и беше още бебе и не съвсем, трудно да се обясни. Наложи се да се крия и бягам, буквално всеки път. Измъквам се докато спи, най-лесно. Веднъж ме видя на вратата с чантата и после почти закъснях за работа, а той пищял два часа. Не признава тате, бате. Кошмар за всички. Сега е същото, но плаче по малко. Най-трудно му е вечер, когато заспива. Още малко, надявам се към 4 годинка да спре. Поне така беше с Митко. А за обяснението - първо беше "за хлябче", а сега вече разбира "Работа".
и после началото на януари също.Разплаках се.Сега си мислих че ще стане от раз ,но
уви вече близо 3месеца и ефекта е
при положение че всеки ден
Оказа се матката ми е леко на криво и само в една поза евентуално можело да забременея-тип свещ с високо вдигнати крака.Не се отчайвам ,не се отчайвай и ти.Просто забрави за това че искаш дете-демек както писа едно майче във под форум "ИСкам бебе" "Прави любов а не бебе и ще стане рано или късно"Сега и аз съм си навила до 14.9 да съм
ама като не става няма да се утрепам сега.Когато тогава.Забравям да мисля за това като цел.Рано или късно ще стане.Несъм споделяла това защото малко ми е гадно,но ти като отвори тема реших да те успокоя че всички не сме еднакви.В понеделник разбрах че мойта най добра приятелка е бременна,и мъжа ми се бъзикаше че не той е причината а тогава за пореден път видях

Съжалявам за катастрофата, но да не си кривим душата, знаем как караш като си сама и какво караш.... Радвам се,че си се разминала леко, ламарините майната им. Целувам те и ти се извинявам, че за толкова време съсаедство така и не успяхме да пием по кафе. Ще компенсирам. 

първия път стана от раз и нещо много си повярвах колко лесно хващам
и ми дойде
За съжаление се оказа, че от 1 септ ще почва Рали в сборна група с по-големи, но поне учителката ще си е нейната. Препоръчаха ми да почне от 15ти, но няма кой да я гледа до тогава... нещо бабите се разбягаха, писна им от мене 
А уж най-късно на 15ти трябваше да са отворили.Ама нещо ги мотаят с ремонта, фирмата спечелила търга е много несериозна
Та така....ще мисля кво ще правя до 23ти
Аз го отлагам
)