"Dancing stars"

• 63 651
  • 991
  •   1
Отговори
# 825
Предполагам от както спряха да се появяват публично заедно. Thinking
Като че ли е задължително  Whistling
Въпросът беше от колко време не са заедно, а не защо не са заедно.

# 826
  • Sofia
Аз съм страшно доволна, че Андрей Баташов напусна шоуто - толкова ме дразни с позите си, че когато той танцуваше не гледах. Да не говорим за неадекватните и груби изказвания, които чух току що по БТВ...Отврат  Sick И като актьор не става - мое мнение, да не ме набиете Sunglasses

# 827
неадекватните и груби изказвания, които чух току що по БТВ...

Би ли разказала повече за това?

# 828
Моля, който знае какво предстои днес, да сподели с нас......

# 829
Вижте ККЛ от "Дързост и красота" в италианската версия на предаването:
http://www.youtube.com/watch?v=_gF9SAeHI9s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lQmN2mcDRpg&feature=related
освен ,че наистина тренират упорито и не се лиготят като "нашенските звезди"-мис Брук изглежда направо зашеметяващо.Мацката е супер !!Браво !!

# 830

Четох, че Ники Кънчев и Андрей от Сблъсък ще излизат  на дуел заради феновете на Левски и ЦСКА.Довечера Ники ще танцува със Стефка Костадинова валс.А Андрей- в четвъртък.Останалите участници май са в ритмите на мамбото Hug(въпреки, че не е от спортните танци).

# 831
franceska   bouquet

# 832

Четох, че Ники Кънчев и Андрей от Сблъсък ще излизат  на дуел заради феновете на Левски и ЦСКА.Довечера Ники ще танцува със Стефка Костадинова валс.А Андрей- в четвъртък.Останалите участници май са в ритмите на мамбото Hug(въпреки, че не е от спортните танци).

И валс

# 833
чудят се какво да измислят вече......ooooh!

# 834
  • София
чудят се какво да измислят вече......ooooh!

Това, че "се чудят какво да измислят" за мен не е минус, а плюс за предаването - внасят разнообразие. Пък и какво лошо има, че отпаднали звезди ще танцуват отново!? А и нали трябва да се запълни телевизионно време от 2 часа.
Още веднъж ще кажа - за мен предаването е чудесно, заредено е с положителна енергия, цветно и приятно за гледане и слушане. Какво повече да искаме?! А ако наистина ви сърбят езиците за критика, по-добре гледайте Биг брадър, там има богат материал за плюене.  Peace

Днес гледах Баташов и Ана в сутрешния блок на бТВ - прав беше човекът като каза, че явно зрителите не са съвсем ориетирани за какво иде реч, каква е основната идея на предаването. Опита се да бъде много тактичен като визираше факта, че се гласува не за тези, които влагат усилия и се стараят да напреднат в танците, а по симпатии нямащи нищо общо с танцуването. За мен това са хора като Гибона и Мамалев. И докато на Мамалев мога да му простя факта, че не може да танцува, поне прави шоу, на Гибона - не...  отдавна трябваше да е вън от играта.

# 835
  • София
Мисля,че това което тегли назад нещата е липсата на добри хореографи. Не знам по формат ли е така двойките сами да се подготвят?

# 836
  • София
Господи, какво трябваше да означава превъплъщението на Андрей Баташов тази вечер, нещо не успях да вникна в образа му ... беше куц и още какво?  newsm78

Иначе идеята за тип формейшън-а ми хареса  Laughing

ККЛ е невероятна в италианския формат ...

# 837
  • София и там където не се пуши
Господи, какво трябваше да означава превъплъщението на Андрей Баташов тази вечер, нещо не успях да вникна в образа му ... беше куц и още какво?  newsm78

Според мен беше ама многоо пиян.

# 838
  • София
Според мен беше ама многоо пиян.

Така предположи и майка ми, нооооо,

викам си аз, вероятно моята семпла душица не е разбрала великият актьор  Mr. Green

# 839
  • София и там където не се пуши
Мани, мани момичето го носеше направо.

Общи условия

Активация на акаунт