"Dancing stars"

• 63 543
  • 991
  •   1
Отговори
# 915
Нямам нищо против това, че много се радват, че отпадна Аня Пенчева ( така както аз искам да си отиде Мамалев), но искам да ви попитам мислите ли, че на 50г.  трябва да я наричате БАБА????????
Доста елементарно.

# 916
  • Варна
Да, това е доста крайно, въпреки че никак не я харесвам няма как да не призная че жената си изглежда страхотно, баба не ми е идвало на ум да я наричам .

# 917
Колкото и да не харесвам Аня, смятам, че Гибона и Елена трябваше да си ходят преди нея Rolling Eyes
Особенно Елена.Много ми е скучна. Thinking

# 918
Искам следващите да са Елена и Гиби - в този ред........

Смятах,че ще отпадне Мамалев - да си призная......

Това с връщането и представянето отново на отпадналите двойки - ще ми дойде множко........Защо трябва да го бигбрадаризират и това шоу? Толкова ли не могат да се оттърсят от мисленето тип сценарий ББ......Явно толкова си могат.........

# 919
Вчера не гледах. Сега от вас разбирам, че Аня си е тръгнала. Много се радвам. Ура! Joy :35 smile3501

# 920
Рачо горкия най накрая си отдъхна, че и ние!Не съм съгласна, че Гибона и Мамалев трябваше да си ходят. И двамата се представиха доста добре на мамбото, особено днес!
Това значи,че никога не си гледала как се играе мамбо.Иначе Аня се радвам,че се махна.Лигнята й ми идваше в повече.

# 921
Няма ли кой да научи Радост че се казва "Какво, каква, какви" а не "Кво, ква, кви", "Защо", не "Що" и т.н. Прекаленото й лиготене ми идва в повече.  ooooh!

# 922
И аз се радвам, че изгониха Аня...не ме дразни поведението и, а напротив, някак си и отива да е лигава, но беше толкова дървена в таницте. Дори вчера си помислих, че Гибона танцъва по-добре от нея, както и Мамалев. Тя разчиташе основно на излъчване и артистизъм, но беше абсолютно дърво.

# 923
И аз се радвам, че Аня Пенчева си замина...прекаляваше много с гримасите и беше много фалшиво това Simple Smile Колкото до цялото предаване...почти не го следя, тъй като е много изопачено и побългарено...извинявайте ама да ми танцувате латино танци на софи маринова...за какво говорим??

# 924
ако щете вярвайте ,ама снощи ми стана направо жал за Аня.Горката жена ,като "разбра"че отпада -стана като пренавита пружинка. ooooh!Егати подскоците ,уж радостните емоции и уж непукизъм-уфффффф вярно казва тя ,че за нея "танците са вид терапия"-явно мнОООго е издухана Mr. Green

# 925
  • София
Няма ли кой да научи Радост че се казва "Какво, каква, какви" а не "Кво, ква, кви", "Защо", не "Що" и т.н. Прекаленото й лиготене ми идва в повече.  ooooh!
Радост винаги ме е дразнила с лиготията си.И като каже "Тодоре",или "Нешке"все едно са и приятелчета от детската площадка ooooh!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 16:39 от Madam Stasita

# 926
Радост винаги ме е дразнила с лиготията си.И като каше "Тодоре",или "Нешке"все едно са и приятелчета от детската площадка ooooh!

А кой отговаря за стайлинга и?

# 927
На мен не ми се връзваше мамбото с песента на Доорс, на която танцуваха Аня и Рачо...

# 928
  • София
Хайде да ни е честито отпадането на Аня  Mr. Green

Не повярва горката на ушите си, а после неадекватното й държание простооооо беше неописуемо. Подскоците й бяха като на ухапана от бясно куче, кранта  Mr. Green

Дано не върнат Баташов, нито пък Коцето .... то кой да върнат  newsm78

Да ви призная от танцьорките, най-симпатична и лъчезарна ми е Лили /половинката на Гибона/.

# 929
  • София
И на мен Лили адски много ми допада Peace
Голяма сладурана и е много секси.На Мамалев малко грозничка ми идва партньорката,но за сметка на това добре танцува момичето

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 09:13 от Madam Stasita

Общи условия

Активация на акаунт