Есен вече наближава, а Февруарче се разшава VIII

• 17 058
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мили мами   bouquet
Много благодаря за отговорите, аз и попрочетох в нета за ДНТ, но от това което прочетох още повече се притесних и не можах да мигна предната вечер. Днес отидох при доки, но го нямаше, а само сестрата дето ми води ЖК беше там. И ми се поскара че се притеснявам толкова и че това се виждало при ултразвук, а и ако възрастта на бебко не е изчислена правилно и резултатите нямало да са верни. Та така сега чакам понеделник за УЗИ, а на 9-ти съм на ФМ.  Стискайте палци да е фалшива тревога  Praynig
^desika^, и аз имам чувството че само притеснение и тревожни мисли са ми в главата, а то така тръгна и от самото начало. Но се надявам лошото да мине и всички да се радваме на тези наистина най-хубави мигове от живота на една жена.  Grinning А то квадратчетата минават и докато се усетим и ще дойде Коледа и после и февруари  Hug
GALL78 стискам палци всичко да е наред с бебчо, тревогите да са били напразни и ти и бебко да сте спокойни  smile3525

Аз използвам едно от маслата на Палмърс и съм доволна засега.
Това е засега от мен, лека нощ желая и приятни сънища на всички   bouquet

# 121
HELLO!
Разглеждах снимките и пуснах някои мои от преди няколко дни! Много съм напълняла, а гърдите са ми големи колкото на Памела Андерсън! Сами ще се убедите! Дано не ви изплаша! Станала съм дебела като слон! hahaha bombs Embarassed
cutesmallcat стерилна урина се дава сутрин, след като се изкъпеш и подсушиш, се изпишкваш в съответния съд, но не първа и не последна струя, а средна струя урина! Нужна е само около 30-40 мл! Съдът трябва предварително да е стерилизиран! Надявам се да си ме разбрала, защото не ме бива много в обясненията! Hug
Лягам, че стана много късно! Лека вечер и приятни сънища! smile3524

# 122
cutesmallcat какво представлява този пакет изследвания в Цибалаб? И колко струва?
На мен доки ми беше пускала кръв и урина ама си мисля,че те проследяват тези стандартните показатели.
И мен ме е доста страх от тези бактерийки и паразитчета дет ако нямаш симптоми си е чсита проба късмет да хи хванеш.

Аз да ви се оплача, от два дни насам съм яко  Sick не знам какво ми става.
Снощи такава глава ме болеше, че пак бях дежурна пред WC а вече ми писна да пия лекарства и си трайкам. Достатъчен ми е тоя антибиотик дет се надявам днес да приключа и с неговия прием.
Аз утре сутрин ще бягам при доки за контролна микробиология и страшно много се надявам да видим и бебчо.

# 123
Добро утро и от мен!!!!!
Лек и успешен ден ви желая!
Мятам една снежна картинка да ни разхлади в тия жеги  Laughing

# 124
  • Бургас
Аз да ви се оплача, от два дни насам съм яко  Sick не знам какво ми става.
Снощи такава глава ме болеше, че пак бях дежурна пред WC а вече ми писна да пия лекарства и си трайкам.
И аз бях така, докато не спрях вечерното хранене и наблегнах на  плодовете и зеленчуците. Пробвай и ти.

# 125
Добро утро на всички от мен! И аз не съм от много редовно пишещите ама е доста голяма лудница на работа и нямам време, за което моля да ме извините  Embarassed
Довечера съм на преглед и тайничко се надявам да може да се види пола на Бебо, но ако ли не - септември мисля да ходя на фетална морфология. Абе най-важното е с малкото човече всичко да е наред и да се развива нормално, силничко и здравичко  Praynig
riccie, аз съм от Варна (към този момент де) и ходя на ЖК при Д-р Савулева, а септември ще запазвам час при Балев.
Вчера си закупих на Икаров маслото против стрии - хареса ми, попива бързо и има търпима миризма. Гледах и едно на Galenic, някой да има отзиви от него?
Спорен ден от мен и много усмивки   bouquet

# 126
  • Sofia
Добро утро!  bouquet
Dideroncho, много благодаря за обяснението. Много ми беше полезно. Голям зор се оказа да се изкъпя преди да съм пишкала, ама се справих  Mr. Green
^desika^, изследването струва 18 и нещо лв и включва пълна кръвна картина, нормална урина и стерилна урина. Аз си го пуснах сама, защото моята доки е в отпуск, а от няколко дни нещо ме придърпва в ляво много сериозно..Sad Не е силна болка, ама има нещо. Надявам се да е от разширяването и наместването на матката и органите, ама защо е само в ляво?...Някой има ли такива усещания? Искам да видя дали в ПКК ще има повишени левкоцити, което е сигнал за някакво възпаление...Дано да няма нищо! Praynig А пък и ще видя хемоглобина, че пак взех да виждам звездички Simple Smile

Хубав ден на всички! Hug  bouquet

# 127
  • Варна
добро утро и от мен..
Аз още малк осмятам да се потъркалям в леглото /сега ми се е паднало/ и към обед ще отида до офиса.
Geri аз ходя в поликлиника Младост, при д-р Мичев. И при него е 3D ултразвука и дава много хубави снимчици. Та затова се чудя  дали да се записвам при Балев, макар че съм чувала добри отзиви за него.

# 128
 Здравейте, мадами!

Днес аз съм в прекрасно настроение и се надявам да ви го предам поне мъничко виртуално!  Hug

yanast, ^desika^, Dideroncho много ви благодаря за идеите! Страхотни сте! За съжаление и машинка за подстригване има и на уикенд съм го водила, а за часовник не ще и да чуе (а казват, че истинският мъж носел само две бижута - халка и часовник... явно моят мъж е истински  наполовина Laughing ). Една бремелинка от търновската тема обаче подхвърли доста оригинална идея - албум само с наши снимки от целия ни съвместен живот и посвещения. Звучи романтично и само трябва да измисля как да се скрия и да го направя. Все пак ми се ще да има и нещо допълнително - приемам всякакви предложения    bouquet

cutesmallcat , и аз си ги имам тези придърпвания, само че в дясно. Появяват се 2-3 пъти вечер и бързо отшумяват. Отначало ме постреснаха малко, но после си казвах, че чак пък съвсем без нищо не може. Попитай все пак доки, но едва ли има нещо съмнително. Просто квартиранта си прави разместване Simple Smile

Хайде, дами, много слънчев и прекрасен ден!

Поздрав: Apache Indian - Boom Shack-A-Lack

# 129
Аз лично мисля да отида при Балев, защото бил много добър диагностик. Моята лекарка има само обикновен видеозон и досега не съм ходила на 3D или 4D. Знам, че първия път при Балев се ходи към 18 г.с., но в петък сутрин отиваш рано на място да се запишеш за другия петък, не записвал по телефона, затова мисля другия петък да се наредя за час  Wink Прегледът струвал 65 лв.

# 130
  • Стара Загора
Добро утро момичета,
един бърз отчет от мен.Снощи бях на док-всичко е ОК,бебо расте ,позволи ми да пътувам.Док ми изписа няколко лекарства за всеки случай да ги имам под ръка в Гърция.Отказах се от БХС категорично.Ще правя само феталната морфология в 18-22 г.с. и това ще е.Дано всичко е наред  Praynig .Бебето обаче не искаше да покаже дали са му сини или червени гащите  Joy ,но според моята док май ,май -сини гащи.Това обаче не е 100 % заключение ,така ,че щъркелчето след името ми ще почака.След почивката обаче ще се види вече.
Хубав ден на всички  Hug

# 131
  • Велико Търново
Добро утро бремелинки  Hug

naiema ни разхлади, пък аз да ви предложа нещо за закуска  Wink

Май сините гащи засега водят класацията. Аз ще разбера надявам се на 17-ти, ако бебо не реши да се скрие от нас. Че тогава и таткото е обащал да дойде с мен на преглед. А вашите половинки идват ли с вас на преглед или се дърпат като моя хубостник? Срам го било  Laughing , ама няма къде да иде  Laughing
При мен май вече е хубавия период от бремеността. От около 2 седмици се чувствам много добре. Спокойна съм, не ми е лошо, даже и кръвното ми не е толкова ниско, както в началото. Само повече ми се полягва, ама това е нормално.
Мамите, които са на преглед - по-малко притеснения и после отчет тук! Не забравяйте, че колкото сте по-спокойни, толкова по-добре се чувстват и вашите бебчета  Hug

# 132
Здравейте мами аз оня ден бях да видя бебо колко е пораснал и вече прилича да стане човек, доки разгледа бебо и каза ,че видимо всичко е наред, но за всеки случай вчера ходих до Благоевград да ми вземат кръв за БХС,токсплазмоза, WAS и др. за всеки случай искам да знам и така сега остава да чакам 2 седмици за резултатите  Praynig и дано всичко е наред при всички мами

# 133
Ами всъщност защо ли още ме няма тук в списъка с февруарските мами  Thinking

# 134
dafi дай си термина и веднага ще те добавим.

Мамите, който не се виждат на първа страничка нека да си кажат датата на термина и те ще бъдат поставени там.
Хайде мамчета, не се крийте. нека Февруарския отбор се увеличи  Hug

tutubutu закуската изглежда страхотно, имам чувството, че мога да изям цялата чиния.
Аз през деня си имам мн добър апетит, ама дойде ли вечер, ужаст, почва се  Sick

Момичета днес по радиото слушах за някаква фирма дет произвежда сандвичи, че спира сега  производство, защото имало листериоза в някои от продуктите й.
Така, че моя призив е да хапвате по-малко полуфабрикати и пакетирани сандвичи и прочие.
То въпреки, че по тая логика не трябва да хапваме изобщо навън, но все пак тези храни са от типа Junk Food пълни с консерванти.

Моя мъж идва с мен на прегледи и даже настоява да влиза с мен, ама на мен не всеки път ми е удобно да питам доки. Мен това ме радва, защото и той се вълнува страшно много и иска да вижда бебчо.

На мамите видяли сладурковците си честито  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт