Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво включва консултацията при д-р Петракиев?
Какви са различните мнения относно даването на вода на бебета?
Какви са препоръките за избор на педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво включва консултацията при д-р Петракиев?
Консултацията при д-р Петракиев включва ехография на плода, която се извършва два пъти по каса, а за трети път се заплаща допълнителна такса от 10 лв. Пациентката споделя, че в провинцията техниката е оскъдна и в кабинета на д-р Петракиев няма компютър и апарат за слушане на тонове. Това представлява контекста на консултацията при д-р Петракиев.
-
Какви са различните мнения относно даването на вода на бебета?
Форумът обсъжда различни мнения относно даването на вода на бебета, като някои майки твърдят, че техните деца не се нуждаят от нея до първия си рожден ден поради кърмата им, докато други се интересуват от био памперси и искат да започнат по-рано с обучението за гърне. Има и изразени опасения относно потенциалната вреда от водата за бебетата.
-
Какви са препоръките за избор на педиатър?
-
Какви са мненията относно даването на чай от копър на бебета?
-
Какви са препоръките за облекчаване на болки в ставите?
Даже си свалих няколко.
. И синичко също.
. Ще се сложа тези дни едно тумбаче да видите.

Но ще слухтя за вас
и ще чакам снимки 

трябва да прочета повече по темата...

Направо ви завиждам за повечето покупки.Аз имам да купувам много по-малко неща за бебо .Имаме си легълце от Вики,а и много гащеризончета и бодита.Понеже съм манячка на тема син цвят,а и трите ми дунди са с сини очи 80% от бебешките дрешки на Вики са в синичко и ще ни влязат в употреба.Така,че списъка ми с покупки се съкращава много поне за първите месеци на бебчо. Направо ви се чудя на смелоста да ходите на зъболекар с тия тумбаци.Аз бях ходола като бях бременна с Елизабетъ в 8-мия месец,вадиха ми нерв без упойка,беше в една жега и докато кажа,че ми е лошо и ме боли вече бях припаднала на стола и простата зъболекарка взела да ме свестява като ми навряла едно шише с амоняк под носа.Много проста жена мъжа ми незнам как не я наби
. Ами целувки от мен за сега и да се пазите
До сега нямах нито един мъдрец и от както съм бремена изби първия, но на тласъци расте. Сега пак е в такъв период и ме наболява венеца