Ей, любов голяма има между ОКТОМВРИЙЧЕТО и мама!

• 12 964
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Хахахаха.Сисилия , тия снимки са невероятни. Joy Даже си свалих няколко.

# 226
Сев, за зъболекаря да кажа. Беше ми паднала една пломба (за трети път от април) и то не се налага да ме човърка много,  нито да ми слага упойка. Днес нито ме боля, нито нищо изпили мястото за 30 сек и ми сложи пак някаква временна пломба. Ама големи проблеми с тези венци, че едвам е подсушила мястото, много ми се разкървавяват. А контракции си получавам, ама не и от зъболекаря. Докато бях на стола съм нямала. Ама докато отида и се върна (10мин пеша от нас) имах.

Браво за покупките, гледам и всякакви цветове купуваш  Wink. И синичко също.

Не ми се вярва да е 47см бебчо вече, със сигурност има някаква грешка. Може би наистина е малко по висок от колкото трябва ама пък 47 см в 32 седмица  Rolling Eyes . А пък ако е вярно (в моята книги пише 38см за моята седмица), то ще се роди към 60 см, което ми изглежда абсурдно. Не съм чувала чак толкова високи бебета.

Днес пък асистентката на зъболекарката ми каза, че корема ми е голям и че нейния не е бил толкова голям, а има близначки. И че ми изглежда вече паднал  #Crazy.  Ще се сложа тези дни едно тумбаче да видите.

# 227
Е, Ванче, ходенето ти до зъболекаря изглежда толкова безпроблемно, радвам се, че не те е боляло.

А за коремчето не се връзвай много-много, и на мен такива ми ги говорят. А да ти кажа нещо и на мен тия дни ми се струва, че ми се е смъкнал корема, а мисля, че е още рано.

# 228
  • Варна
Добро утро, Сев много сладки гащеризони и одеалца, днес и аз съм поканена от свекито да ходим за одеало.
Намерила някакъв магазин за одеала-но не специално бебешки, та ако си харесам и купя ще пиша после за варненки къде се намира

Снощи имах кошмарна нощ с моя грах, дано не се повтаря скоро-мислех,че е тръгнал да излиза, досега никога не е ме ритал толкова силно-хем под ребрата,хем в слабините, и то цялата нощ, да не говорим, че имах чувството че, ако си отворя краката и ще падне от там, стисках кълки толкова силно,че сега съм с мускулна треска

Ванче, за дължината на бебо-не че искам да се втеляваме в размерите, но в някои книги и сайтове дават сантиметрите само от главата до дупето на бебето, а други включват и краченцата.
Така че-може и да минава 40см, пък и в последните 2 месеца бебето расте на тегло повече-качва мазнини, и на сантиметри разбира се-тогава и главата му нараства доста, но основно качва на тегло

# 229
Добро утро   bouquet

Брей като ви слушам как мърдат бебчовците.Моя е толкова кротък, ритне по няколко пъти на ден-обикновено единични потупвания и тва е Rolling Eyes
Иначе нощеска и на мен ми хрумнаха някои опасения  EmbarassedБоля ме около корема някъде и при мърдане също, ама то тепърва ще се чудим на тая тема  Wink
Гледам бая народ сте се събрали за срещата.Аз и този път ще се скатая/да ме извините/ Whistling
Ама и без друго без ядене, алкохол или цигари рядко издържам повече от 15мин на заведение Crazy Но ще слухтя за вас  smile3506 и ще чакам снимки  bowuu

На мен на консултациите рядко ми казват размери, явно има защо  Wink

# 230
Добрютруууу Simple Smile  Hug
аз днес от рано рано съм на крак  Wink
едва спах снощи... будих се много на често... а за капак "мъжо" нещо беше превъртял и сънувал нещо и докато още спи ме бута ама якооооооооооо... много странно беше се надвесил над мен и ме разтрисва... аз се стреснах и му викам какво става... а той ми вика "Споко" и ме гледа с едни такива оцъклени очи... аз се стреснах и му викнах да заспива и той просто се строполи на възглавницата и все едно нищо... на сутринта разбира се никакъв спомен... Много странно ми стана.. преди няколко месеца пак нещо подобно стана... сега ме е страх да не стане на дърти години някой сумнамбул  newsm78 трябва да прочета повече по темата...
та така и не успях да се наспя и допреди малко си почиствах и поподреждах... гледах какво имам за пране и какво да готвя днес, дали има нужда да ходя до магазина да купувам нещо докато е хладно и сега ще поизгладя малко, че не обичам в жегата..
засега съм много доволна от времето Simple Smile хладничко е и май днес ще е по-спокоен и хубав ден Simple Smile
Лек и приятен ден от мен   bouquet

# 231
ДУ!

Ей, като никога и аз от ранобудните. Но след тия жеги така ме радва малко хлад..

Мацки, ако искате манджа, ще трябва в друго заведение да идем - това беше само идея. Предложих го, защото така или иначе 3 ч е никое време и бременните хуни ще са обядвали Simple Smile Но както кажете, на мен където и да е на НДК все ми е удобно.
Шивани, не можеш ли да се присъединиш след зъбаря? Предишния път откарахме 3 ч среща в сладки приказки...

Mylili, малко остана! С теб сме! За педиатър в 22-а или района и аз търся. Тя и личната ми е там, но аз нямам голяма вяра на държавното здравеопазване и съм я виждала 1-2 пъти през живота си, та не разчитам на нея да ми препоръча.

П.П. Леле, почвам да се стряскам от собствената си лентичка... Като ходя на работа и напред-назад хич не мисля колко време остава до раждането - пък то дошло....

# 232
Добро утро  и от мен !
 Сев , поздравления за покупките . Надявам се ,че коремчето ти е добре след инцидента !
Аз също се престраших  с покупки  вчера от  магазин  Фокс ,но като гледам  твоите ,тук в  Пловдив няма
 толкова хубави! Cry

Да ви се похваля : и аз бях на зъболекар ! Shocked Shocked Shocked
Мале-е  то било много гадно , чак се чудя как толкова хора идват всеки ден при мен !

Сикониум ,страхотни снимки !Аз също съм увлечена по фотографията .

Момичета от Пловдив как ви звучи идеята в неделя да пием кафе ?

# 233
Добро утро  Grinning
За заведенията и напиването мислех,че съм само аз с некви шашави желания и ме беше срам да ви споделя ама сега се успокоих  Laughing  - напоследък много често си казвам - малеее след около половин година така ше се накъркам,че 3 дена стадо бизони да ми минават през главата  Mr. Green а и две кутии цигари ще си купя,ще седна на пейка и една след  друга ще си ги изпуша  Crazy  Laughing То живот и здраве може напролет да си организираме един запой а децата при татковците  Grinning Хората са си го казали - гладна кокошка просо сънува  Mr. Green
Еличка дано не се повтарят тея нощни странности  Grinning иначе сигурно нищо му няма на човека  Simple Smile
Днеска ще сглобяваме креватчето и нямам търпение  Heart Eyes 

# 234
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Simple Smile Тази нощ спах много добре, както навсякъде явно и в Търново е много прохладно и приятно. Станах, отидох до тоалетната и като се върнах кучето беше се настанило в леглото ми и ме гледаше умно  Laughing Аз иначе спя на строителна площадка - вчера ми сложиха новите прозорци, но за измазването ще чакам чак до другата седмица, че майсторът има много работа. Петък би трябвало да дойде климатика и да го монтират.

Тия дни и аз се замислих, че отдавна не се е включвала Sunny_77, някой знае ли нещо за нея?

Сев, много сладурски покупки, особено онова, което е като жирафче Simple Smile Sisilia, и аз си свалих 2-3 от смешните снимки  Laughing

Чета ви като си говорите за контракциите и разбирам, че явно е нормално по това време да имаме. А нормално ли е да няма никакави? Защото на мен не ми се е втвърдявало коремчето...

# 235
Наде, аз съм имала само веднъж... Още в седмия месец, в една адска жега в колата на път за работа - ма тогава помислих, че ще умра... Не мисля, че са задължителни на тоя етап Simple Smile

# 236
Добро утро и от мен!  love001Направо ви завиждам за повечето покупки.Аз имам да купувам много по-малко неща за бебо .Имаме си легълце от Вики,а и много гащеризончета и бодита.Понеже съм манячка на тема син цвят,а и трите ми дунди са с сини очи 80% от бебешките дрешки на Вики са в синичко и ще ни влязат в употреба.Така,че списъка ми с покупки се съкращава много поне за първите месеци на бебчо.                                                                                                                                                                                                                    Направо ви се чудя на смелоста да ходите на зъболекар с тия тумбаци.Аз бях ходола като бях бременна с Елизабетъ в 8-мия месец,вадиха ми нерв без упойка,беше в една жега и докато кажа,че ми е лошо и ме боли вече бях припаднала на стола и простата зъболекарка взела да ме свестява като ми навряла едно шише с амоняк под носа.Много проста жена мъжа ми незнам как не я наби newsm61 bash .                                                                                                                                                                                                     Ами целувки от мен за сега и да се пазите Naughty                            

# 237
  • София
Добрутро, тумбачета! Ох и аз имах кошмарна нощ ( отново ), не можах да заспя до късно, ставах сто пъти да пишкам, имах контракции и беба бушуваше ли бушуваше в корема ми! Сутринта вместо да спя се ококорих рано рано! Абе луда работа......
Nadejda:))), Съни си е на село и няма нет, за това не пише!
Адина, ти що се скатаваш за пореден път, бе, я да се явиш на отчет Wink?
Сев, поздравления за покупките! Виждам, че и ти си взела жълтото одеялце от Джъмбо!  Peace
Ванче, браво на твоето момченце, а за мерките и теглилките много пъти сме си говорили, че са мнооооооооооооого относителни!

# 238
Аз също пак не спах и при мен бебока играеше кючеци в корема ми  Heart Eyes
Сев суперски неща  Simple Smile
Сисо снимките са уникални  hahaha

# 239
  • София
Добро утро, девойки!  Simple Smile На прохлада се спи добре.

Сев, не вярвам бебето да е било засегнато от удара с вратата, но ти се пази. И мама трябва да е цяла  Simple Smile
Много хубави покупки. А две от нещицата предполагам са от Джъмбо, защото и мъжо е купил такива (жълтото поларено одеалце и жирафския гащеризон).

Ванче, поне си се разминала с леки манипулации при зъболекаря. Може да ми се смеете, но повече ме е страх да си оправя кариесите отколкото да родя.  Blush До сега нямах нито един мъдрец и от както съм бремена изби първия, но на тласъци расте. Сега пак е в такъв период и ме наболява венеца  Close

Наде, нормално е и да липсват контракциите. Важното е да се появят когато трябва  Wink Стига дърпа дявола за опашката, че току виж си се вдървила като някои от нас.
Съни май беше заминала някъде, ама пуста бременна глава като не помня  ooooh!

Пуки, линийката ни се премести  Simple Smile Ха честит 8-ми месец!

Общи условия

Активация на акаунт