Ей, любов голяма има между ОКТОМВРИЙЧЕТО и мама!

• 12 962
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
trixy благодаря ти за информацията за курса, сега 6те погледна и спосание 9 месеца Simple Smile

# 241
  • Бургас
Добро утро и от мен Красавици! Hug

Ванченце браво за момчето.Направо за детска градина ще си го родиш. Hug

Сев и новите неща сладулски като предходните.
Мого ми хареса от Фокса гащеризончето с чорапките.
Целувки на пострадалото тумбаче.  love001

mimi_ic и аз съм луда не тема синьо и въпреки,че нашто бебе според доки е мома аз съм я предупредила:Маме момче или момиче в синичко ще си облечена.

Наденце дано по-бързо приключат с довъшителните работи,за да се почустваш нормално.Ма ти и коте и куче ли имаш?

Никози ти ме разби!Идват хората щото работиш добре и имаш лека ръчичка. Peace

Тони ми човека е решил да се разтъпче из тумбака на мама.Ти му обясни ,че е "квартирант" и да внимава със отношението.

Майлили само да не забравиш да се обадиш като дойдеш,че те убивам после. Mr. Green
Честит ти осми месец   newsm51

Пуки честито и на теб   smile3525

# 242
  • София
mylili, Пуки, честит ви осми месец! Малеееееее и на мен след няколко дни ще ми се премести линийката ама не в осми, а в девети месец  newsm17 Шубето е голям страх да знаете! Жълтото одеялце явно е хит, вече сме три с него, някой друг да го има и да се скатава  smile3532
Ира, очертаваме се голяма групичка така че скачай ити при нас  smile3503
Аз излизам на разходка след малко и ще отида да си взема хавлийките за бебка! Чао за сега!

# 243
Честит 8-ми месец на Пуки и Mylili Simple Smile  Hug
Сега говорих със Съни, опитва се да навакса с темите и каза, че утре ще е на отворените врати и ще се опита да дойде на срещичката Simple Smile

# 244
  • София
Добро утро!

И аз съм от ранобудните днес, защото рано-рано изпратих детенце със свекитата на вилата. Сега 3 дена ще релаксирам повече, но пък ще ми е мъчно за нея. А и сутринта така плака като тръгваше... Tired

И аз досега подреждах разни дребни неща из къщата , но сега се захващам с основната задача за деня-основно измиване на банята.
А следобяда тръгвам да търся перде. Някой знае ли къде има хубави пердета?????

Аз вчера откарах в разглеждане 1 ас в магазин Комсед. Но и купих 2-3 неща, че ми трябваха за подарък. За идващото бебе купих само кривото шише на Чико. В момента към него има подарък шишенце за студена стерилизация.

И аз септември месец тръгвам на зъбар, че имам 2 зъба за правене. Rolling Eyes

# 245
Добро утро!
И аз снощи имах кошмарна нощ,т.е. сънувах кошмари.Все се заричам да не гледам страшни филми и пак.Сутринта цъфнах в 6:10ч.Успях обаче пак да заспя.Ужас!
Пловдив,аз тая седмица имам големи претенции за срещата.Сега пък се оказа ,че в неделя от 10:45 сме на кръщене.Ако я направите по-раничко,например 9:30 ще дойда.Не се съобразявайте с мен, само ако има по-ранобудни го предлагам.
Леле,септемврийки имат толкова много бебетааа! ShockedЩе падна!Ох,страх!

# 246
Ей, ма сте раннобуднички значи!

Защо имам чувството, че тази нощ бебчовците са имали някакви негласни споразумения да буйстват, бушуват, риткат, бе ЯК купон! И моя палавник не ме остави да спя, то не беше блъскане, не беше чудо, даже реших, че се е извъртял с главата нагоре и само го натисках да не си прави такива сметки  Twisted Evil А малкия ми го връщаше с още по-голямо опъване... ау ако е инат като мен, направо ще се видя в голям филм  hahaha

Сев, страхотни са покупките! Ти вече си готова с всичко. Да му мислим ние дето тепърва ще почваме да пазаруваме.

И аз се замислих за
Съни_77, че ми липсва нещо, не помня дали каза, че е на село или нещо подобно newsm78

Хайде, дано успеем да се съберем повечко мами другата седмица за лекционите.

Трябва да се обадя и аз профилактичен преглед при зъбарката... да видим дали тази седмица ще ми се махне и това от главата.

mimi_ic , мила как ги догоди и трите със сини очички, дай за кадем да направим нещо, че на малчо само му приказвам да е със сини очички, барем на мен да се метне, ама тъпото е че в рода на мъжо нема сини очи(((

# 247
  Здравейте момичета  smile3525!!!
 Набързо се включвам,нямам никакво време да ви прочета,че страшно много сте изписали.Аз си взех работа за вкъщи на частно и е голям зор,а и бях на село и там нямам интернет.
 Надявам се че всички сте добре Hug!Утре съм на ден на отворените врати и ще се пробвам и за срещичката (ама зависи колко работа ще отхвърля днес).
 Аз вчера бях при доки и той каза че бебка вече е 2800 Shocked,щях да припадна.Ама аз все пак вдругиден влизам в 9-тия,знам ли.Можело да се наложи секцио Shocked,на мен да го каже най-върлия противник на тази манипулация.Иначе води много,бебка рита яко,обърнала си се е отдавна надолу с главичката.Ще правя консултация с други доктори,това със секциото не го приемам Naughty.
 Това е засега от мен,отивам да бачкам,дано успея утре да дойда,че ми се иска да ви видя Hug!Пазете се и ако има нещо звънкайте,май съм си написала мобилния!

# 248
Здравейте.
Не вярвах, че ще го кажа, защото винаги ми се е струвало тъпо, но наистина не мога да прочета това, което сте изписали. Минах по диагонал по първите теми, които съм изпуснала и май ще се откажа - мисия невъзможна.
Сега искам да ви питам нещичко. Надявам се да не повтарям някого.
Какво включва един комплект за изписване? Предлагат ми различни такива, които включват различни неща и са естествено на различна цена. На едно място в прав текст ми казаха - няма смисъл да купуваш такъв, направи си го сама  Shocked То да си го направя, ама какво ми трябва?
Предлагат ми разни поларени одеала в комплекта, за които не искам да чуя(топлят, но са изкуствени, залагам твърдо на памука!). Възглавници - това пък за какво ми е за новородено бебе(щяла съм да си ги слагам в кошницата за кола)?! Че даже в един магазин ме "посъветваха", че трябвало да имам поне 2-3 такива комплекта. Да бе да.  Crazy

Я кажете, права ли съм да мисля, че за изписването на бебун е нужно памучно боди(бельо), чорапки и терлички, горно гащеризонче, шапка и ръкавички да не се драска. И освен това едно памучно одеало или пелена да се завие?
Разните му там лигавници, възглавници и нещо като обиколници за какво са? Изпускам ли нещо?

Иначе всеки момент ще дойде колета ми от щатско и нямам търпения да го получа и разопаковам. Като малко дете съм. Мама пък е наплела страхотни памучни жилетки, елечета и терлички, изглеждащи точно като обущета за беб.  Heart Eyes  Като бях при мама се влюбих в една моя пелена отпреди 30+ години, когато аз съм бебувала и която е запазена, все едно не е ползвана. И изглежда страхотно, не съм виждала подобни неща по магазините сега. Мама каза, че навремето не е пестила пари и е купувала най-хубавото за мен(много ясно  Crazy). А познайте пък дали няма да си я изпера и ползвам за дребо!

# 249
barabina комплекта за изписване който имам включва- пелена,ританки,шапчица,ръкавички,буйки,камизолка,боди и една блузка. Преполагам,че всички готови комплекти включват едни и същи неща,но нека кажат и другите момичета.

# 250
  • Бургас
Барабинка да наснимаш плетените красоти и ние да видим-Моляяяяяяя

# 251
Ей, Съни, радвам се че се включи! И че всичко с теб и бебчо е наред, ма ти си знаеше, отначало че ще раждаш първолаче  Hug

За комплектчетата за изписване, изобщо не съм спец, но по пътя на логиката, ясно че всяка фирма е добавяла, добавяла неща, за да е по-скъпо... но мисля, че едно боди, ританки или цяло гащеризонче, терлички или буйки (не знам точно каква е разлиакта между двете) горно (връхно) като якенце, жилетчица или по-дебела блуска, ръкавички и шапчица ако е по-студенко, а и одеалце (или пелена) мисля че са напълно достатъчни. Ако греша нека по-опитните мами ме поправят.

# 252
Енигма, ами значи съм права! Само че ти имаш не гащеризон, а камизолка и ританки, което си е същото на практика.
И не, не всички включват едно и също. Казах вече, че разгледах по магазините и това ме обърка. Благодаря ти!
Nedialka_81, не се сетих да го направя докато бях при мама. Утре ако не забравя ще взема фотоапарата и ще снимам като ходя Simple Smile
ina.gg, и мен натам ме води логиката - всички включват много компоненти, за да ти вземат повече парички. А дали ти трябва  Whistling А терлички аз викам на бебешките "обувки". Мисля, че буйки казват на тези, които се ползват за прохождане. Така или иначе, за едно и също говорим в момента - мекички обувчета.

# 253
  • Велико Търново
Nedialka_81, и рибки имаме даже...

Сега излизам, че трябва да ходя до банката да си вземама картата към кредита. Стискайте палци да си намеря някакъв мек сутиен без банели, че положението сериозно вече. Даже и размерът да ми е точен, явно са натежали доста гърдите ми и притискат банела и ме боли вече на едно място Sad

До скоро и  Heart Eyes

# 254
  • София
Добро утро и от мен!  love001Направо ви завиждам за повечето покупки.Аз имам да купувам много по-малко неща за бебо .Имаме си легълце от Вики,а и много гащеризончета и бодита.Понеже съм манячка на тема син цвят,а и трите ми дунди са с сини очи 80% от бебешките дрешки на Вики са в синичко и ще ни влязат в употреба.Така,че списъка ми с покупки се съкращава много поне за първите месеци на бебчо.                                                                                                                                                                                                                    Направо ви се чудя на смелоста да ходите на зъболекар с тия тумбаци.Аз бях ходола като бях бременна с Елизабетъ в 8-мия месец,вадиха ми нерв без упойка,беше в една жега и докато кажа,че ми е лошо и ме боли вече бях припаднала на стола и простата зъболекарка взела да ме свестява като ми навряла едно шише с амоняк под носа.Много проста жена мъжа ми незнам как не я наби newsm61 bash .                                                                                                                                                                                                     Ами целувки от мен за сега и да се пазите Naughty                            

Mimi ic,
защо не се снимаш с тумбачето и твоето кралско войнство и да ни изпратиш една снимка?! Ти си ни черешката на тортата с тези три дечица и очакващо се четвърто. Нека да си имаме дна снимка, става ли?!

smile3525

Параход, да това е един вариант да се присъединя по-късно, който няма да пренебрегна, но нека да видя колко ще ме държи.
 зъболекаря.

Сев, браво на свекървата и не само на нея; пдаръците са прекрасни.

Сънни77, хубаво е че се обади. Не се губи така, малко ни стана Peace

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 10:51 от shivani

Общи условия

Активация на акаунт