кой е цвета в който най-често се обличате

• 6 991
  • 168
  •   1
Отговори
# 90
Стандартното дънково синьо и черно.
Всъщност обичам и оранжево.

# 91
През лятото нося предимно зелено. Често решавам, че ще си купя нещо в различен цвят, но не намирам нищо хубаво. А в зелено има толкова много хубави неща.

# 92
Бяло и черно.

# 93
  • Варна
През лятото нося най-различни цветове - предимно синьо, розово и червено. За симата предпочитам по тъмни цветове - кафяво, черно, сиво. Общо взето имам почти всички цветове в гардероба си, единствено в бяло нямам абсолютно нищо. Харесвам белия цвят, но лично за мен не го предпочитам  Peace

# 94
Бялото ми е любим цвят, особенно за блузи, имам и малко бледо розово.

# 95
Имам всякакъви цветове, но преобладава бяло и синьо...

# 96
  • into the blue
Бяло,жълто и зелено.

# 97
Определено си падам по ярките тонове независимо от сезона, но преобадават в гардероба ми дрехите в сини и розови тонове

# 98
предимно черно,бяло и комбинации от черно с бяло newsm10 smile3521

# 99
през зимата преобладава черното, но през лятото нося най различни цветове  Peace

И аз така.Това лято заложих много на зеленото.Преди пък любимо ми беше тюркоазеното.И сиво проносих,преди не ми харесваше.
Бяло в комбинация с черно.Лилаво,жълто..май само кафяви дрехи не се срещат много в гардероба ми. Laughing

# 100
Леле, много ми хареса тая тема!!
Браво на който се е сетил/предполагам на авторката/!  bouquet
При мене преобладават ярките свежи цветове - розово, синьо, зелено, лилаво, жълто... Peace
Бяло обожавам, но не мога да нося, понеже нон стоп го цапам и много ме хваща яд! Sick
В черно имам само един официален панталон, дето изобщо не го нося, една жилетка и две потничета - едното дори не е изцяло черно.
Това лято проносих жълто - до този момент хич не го обичах, но това лято се влюбих в две-три потничета и блузки и сега вече нося и много жълто! Дори вчера едно пуловерче си взех жълто! Crazy
Единственото, което не нося е червено, оранжаво, златно и сребърно. Кафявото и сивото също са сравнително малко, но има едно-две неща. Simple Smile

# 101
# 102
Лятото и пролетта бяло, розово, малко бежово и тази година жълто и зелено
Зимата най-вече черно

# 103

По рок концерти, това обличам. Иначе бяло, розово и светло синьо през лятото, през зимата - прасковено и червено.

# 104
И при мен зимата преобладава черното. Един колега пролетта без изобщо да сме повдигали въпроса за това мина покрай мен и ми каза, че прекалено черно съм се носила Whistling Замислих се и е съвсем прав човека. Но през лятото се нося цветна като преобладаващото е бялото. Другите цветове според модата и моментното ми състояние. Но сивото определено не го обичам. През пубертета имах сив период и му се пренаситих.

Общи условия

Активация на акаунт