Отговори
# 165
Пишеш ми, че може отношението ми към заплащането на рейки сеанс да е причина за проблемите ми. Но проблемът ми е, че спрях ЗА СЕБЕ СИ да практикувам, а не за останалите около мен. /Не че често ми се случва през годините да правя сеанс на друг, но когато ми се е случвало, не съм имала задръжки. При мен обаче - да, аз спрях. Аз спрях за мен да го практикувам, аз спрях на себе си да помагам чрез тази космична енергия и то точно в момент, когато имах сериозни здравословни проблеми.

tonimar , точно това имах предвид - поставила си преграда пред Рейки по отношение на себе си, което ми говори, че си заплатила настройките на твоята Мастерка или се лъжа?

Цитат
Ако един човек заплаща за рейки, той съзнателно или несъзнателно поставя някаква психична бариера.

Не съм съгласна с това твое твърдение, и мисля, че то се е превърнало в истина за теб.

Много те моля - уважавяй Рейки и бъди така добра да изписваш с главна буква. Обикновено същото важи и за Мастер.

# 166
Amitola, отношението ми към заплащането не касае ситуациите, в които аз плащам за настройките от моя Мастер, а затова, че аз самата не мога да взема пари от някого, за да му направя Рейки сеанс. Една от причините, поради които не искам да вземам пари е тази, която ти цитираш - че ако някой ми заплати предварително волно или неволно ще постави бариера, питайки се дали ще си струва парите, дали го лъжа само за да взема пари и др. под.
Това, че Рейки и Мастер трябва да се изписват с главни букви го "чувам" за първи път. И в книгите, които съм чела за Рейки на различни езици, включително и на български, и двете са изписани с малка буква. Според мен уважението се усеща, а не показва, но не оспорвам мнението ти за изписване с главна буква.

# 167
Поправям се! Прелистих книгите, с които разполагам в момента и от тях единствено в "Символите на рейки" Рейки е изписано с малка буква! Грешка на моята памет.

# 168
Amitola,.........
Това, че Рейки и Мастер трябва да се изписват с главни букви го "чувам" за първи път. И в книгите, които съм чела за Рейки на различни езици, включително и на български, и двете са изписани с малка буква. Според мен уважението се усеща, а не показва, но не оспорвам мнението ти за изписване с главна буква.

tonimar...във всички книги, Рейки винаги се изписва с големи букви.А уважението е такова...нещо като да напишеш Господ с малка буква... Wink

# 169
Червеновинце, съжалявам, но мозъкът ми съвсем се е спаружил!  newsm78
Всъщност в момента, в който изпратих съобщението ми просветна, че наистина се изписва с главна буква /наистина не навсякъде - погледни "Символите на Рейки", която е 650страници!/. И аз, подобно на теб, направих асоциация с изписването на Бог. Но наистина не обръщам внимание на главните букви /и Бог невинаги изписвам с главна/. Пак повтарям, от моя страна това не е признак на неуважение. А този диалог ще ми бъде добър урок Sick
Някой опитвал ли е с Реймбоу Рейки на Любек? Там има допълнителни символи и ми е интересно. Предварително се извинявам, ако вече е писано за това, но поради липса на време, успях да прочета само някои от мненията.  bouquet

# 170
Аз не съм опитвала за сега Реймбоу Рейки.  Точно заради допълнителните символи...нещо мен поне за сега не ме влекът новите символи.
4-те основни символа ми стигат напълно за работа с Рейки.  Peace

# 171
# 172
Звездинце... мила...  Hug Хвана ни в крачка... Joy

# 173
Този път си беше печатна грешка. Извинявай, ЧервеноВинце! Не съм перфектна по английски, но преди години слушах хитовете на тази група, та поне за въпросната думичка съм наясно.  bowuu

# 174
tonimar..не разбирам защо се извиняваш на мен... newsm78 Звездичка те хвана в крачка..не аз...  newsm78 Joy
Нищо страшно не е станало все пак, всеки греши...   Hug

# 175
Ааааа, на теб се извинявам ЧервеноВинце, защото аз сбърках и те провокирах да направиш същата грешка Hug
Ама извинението важи и за всеки, който се е подразнил.

# 176
ако искате ще си изтрия забележката Hug Hug Hug

не съм целяла да ви засрамвам или обиждам Hug Heart Eyes

# 177
Няма проблеми, Звездичке! Аз се позабавлявах, а доколкото усещам и ЧервеноВинце не е обидена Party

# 178
Няма проблеми, Звездичке! Аз се позабавлявах, а доколкото усещам и ЧервеноВинце не е обидена Party

еееее не вярвам Винцето да ми се е обидила -  тя поне знае със сигурност,.че съм добронамерена Hug Hug

# 179
Няма обидени...Ура!!!  Hug Hug Много се смях, защото ако бях видяла  думата  да е изписана грешно на английски,то  веднага щеше да ми направи впечатление... Laughing  но никак не се замислих , като я прочетох на български... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт