Отговори
# 180
Ех, Винце, аз пък говоря английски, но не пиша /в училище ме караха да уча отвратителния немски/. Та както беше написано на български - пак не забелязах грешката... Дали нямам нужда от очила? #Crazy
Ако и като свекърви не се обиждаме лесно - ще бъдем страхотни! Joy
Аз преди да прекъсна с Рейки се бях подготвила за Рейнбоу Рейки. Бях си набавила лилава, синя и бяла свещ, ако правилно си спомням, и докато се чудех как след душа да направя така, че да се изсуша от самосебе си, без употреба на хавлия и без да се вкочаня... взеха, че ми се случиха други неща. Ама ще взема пак да разлистя книжката, може да предприема нещо, въпреки, че пак е зима...  bouquet

# 181
... взеха, че ми се случиха други неща.
...
като? Thinking

# 182
Ами като да опитам Рейнбоу Рейки. Дори вече не си спомням за какво бяха тия измислени от Любек символи, но, когато преди години четох ми беше много интересно, значи си струва да се опита.

# 183
Винце,
Погледни на какво попаднах  Simple Smile
Малко е късно за участие, но има интересни клипчета на Валтер Любек.
Явно Осло е силен притегателен център ... дали не трябва да погледнеш с пО други очи северняците около теб?  Wink

Namaste    Two Hearts

# 184
Амитолче...мерси много за линкчето  Hug  Ми то хубаво бе душко...ама аз  не съм в Осло  Joy  Осло  ми е на 500 км ...далеч от мен.  Rolling Eyes

Осло си е Осло...столица е!  Там има всичко Crazy Тук дето съм аз,  са по-скептични... ама ще ги отворим бе. Hug  Няма къде да ходят те... hahaha

Namaste     bouquet

# 185
Привет на всички.
Отскоро и аз се интересувам от рейки, така че темата ми е много полезна.
Нека някой да препоръча рейки-мастер във Варна, при когото да започна курсове.  Всички впечатления и наблюдения за рейки мастери и курсове във Варна, ще ми бъдат от голяма полза.  newsm78

# 186
Здравейте, Martin

Радващо е, че се интересувате от Рейки.
 Най-точният отговор на вашия въпрос -за Рейки мастер , е да слушате своите вътрешни усещания, своята емоционална система. Тя ще Ви поведе към най-точният Мастер. И е казано отдавна, че "Когато ученикът е готов, учителят ще се появи". Почетете още малко, потърсете информация за Рейки и в нужния момент Вие сам ще решите какво, как и кога. Желая ви успех в това ! Simple Smile

# 187
Темата ми е много интересна  Hug

# 188
Здравейте, много хубава тема!
Имам въпросд- имам първо ниво Изис Сейким, но не съм практикувала нито веднъж след настройките. Мислите ли, че все още имам тези настройки? Трябваше в продължение на няколко дни да повтарям символите и не го направих, защото някакси не го почувствах. Сега се увствам готова, но не съм сигурна в настройките. МАстер-а ми не живее в България и нямам връзка  с нея, за да я попитам.

# 189
Здравейте, много хубава тема!
Имам въпросд- имам първо ниво Изис Сейким, но не съм практикувала нито веднъж след настройките. Мислите ли, че все още имам тези настройки? Трябваше в продължение на няколко дни да повтарям символите и не го направих, защото някакси не го почувствах. Сега се увствам готова, но не съм сигурна в настройките. МАстер-а ми не живее в България и нямам връзка  с нея, за да я попитам.

инициацията "не се губи" -  започвай да работиш и с течение на времето ще придобиеш нужните умения! но аз бих работила известно време само над себе си! Peace

# 190
Променила съм го - правя ги когато детето спи - единственото ми свободно време, обаче той усеща и се буди
Пробвах и по съвет на моята мастерка да изчакам не половин, а час след като е заспал, за да е преминал в по-дълбоката фаза на съня си - никакъв резултат, буди се човекът и реве и аз  съм единствената, която може да го успокои, никой друг не признава и не спира да крещи, докато аз не спра с Рейки 

Отначало моята дъщеря се будеше по същия  начин:  аз постъпих така- активирах Рейки още преди тя да заспи, гушвах я /така  предавах  нужното количество енергия на детето/, и когато тя спеше , аз работих с позициите за себе си. Бебето се успокояваше, заспиваше и аз продължавах своята работа след това. Това стана моя вариант. Ако желаете опитайте - дава прекрасен резултат.
Рейки е енергия, която балансира и хармонизира всичко около нас. 

Какво правите бе хора.Толкова съм некомпетентна по темата и ми стана адски любопитно.
Моля обяснете какво правите,
как се зареждате,как активирате тези РЕЙКИ.
Аз живея в малък град и единствената информация която имам е от нета,затова нямам шанс да ида и на курс  като вас.Стана ми много любопитно какво е това.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ Wink

# 191
Здравейте,
подкрепям Звездичка- настройката никога не се губи, просто е нужно повече работа и то над себе си, и работете със Сейким върху позициите. Може да направите и друго -да медитирате с всеки символ, за да го усетите по-силно и да почувствате вибрацията му. Всеки ден с отделен символ- по желание. Simple Smile Успех !

# 192
Я, да ви попитам, че интересни неща прочетох тук Simple Smile
Аз имам настройките за първо ниво, робитих си много стрикно преди две години, но после разредих, започнах само когато има проблем, а когато проблемите си отидоха съвсем занемарих..
Обаче сега ми се иска да пробвам с бебето, но не знам как, чудя се.... Той, естествено, си има достатъчно бебешки проблеми - коремче, зъбчета, новости.... И на мен много ми се иска да му помогна.
Има ли някакви насоки или да карам на интуиция (хем, че последната доста добре работи  Mr. Green)

# 193
Дала си отговора, Меги.   Simple Smile

Има ли някакви насоки или да карам на интуиция (хем, че последната доста добре работи  Mr. Green)

Остави се интуицията да те води.  Peace
Можеш да му даваш Рейки и когато бебо няма болежки, ако, разбира се, му е приятно. Чела съм, че повечето бебета обичат Рейки, както и животните, и сами показват кога им е достатъчно.

Успех ти желая!  Heart Eyes

Какво правите бе хора.Толкова съм некомпетентна по темата и ми стана адски любопитно.
Моля обяснете какво правите,
как се зареждате,как активирате тези РЕЙКИ.
Аз живея в малък град и единствената информация която имам е от нета,затова нямам шанс да ида и на курс  като вас.Стана ми много любопитно какво е това.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ Wink

Информация от Нет-а е добре за начало. А когато "събереш" достатъчно, когато решиш, че искаш да поемеш по Пътя на Рейки, може би ще те срещне и някоя книга, която ще затвърди желанието ти. Тогава "нямам шанс" ще отпадне и ще намериш Мастера си.

Рейки се активира и ползва едва след получаване на настройка. Не знам дали любопитство, пък било то и "адско", е достатъчен стимул. Wink

Успех и на теб, Дана!

# 194
Meg1, независимо че интуицията те води, може да се подпомогнеш по следния начин. Отговарям ти директно на въпроса. Можеш да даваш рейки направо на коремчето, но те съветвам да направиш следната визуализация и действие: едната ти ръка е насочена към пода, а с другата правиш кръгови движения обратни на часовниковата стрелка, все едно, че изваждаш болката. След известен брой пъти колкото прецениш, правиш другото: едната ти ръка вече е насочена с дланта нагоре, а с другата правиш кръгове по посока на часовниковата стрелка, представяйки си как от ръката ти изтича златна енергия и се влива в коремчето на бебето  Wink

Общи условия

Активация на акаунт