Отговори
# 330
eldivine ,  да точно си усетила нещата са такива както ги казваш. Благодаря   bouquet

Дани_ , и на теб   bouquet

# 331
Малко по-късно, но и аз се включвам и изпращам Рейки  за Петър. Бързо възстановяване   bouquet

# 332
  • в резерват
 забелязвам нещо интересно - ако трябва да използвам Рейки за някой друг някак си отвътре ми идват и позиции, и символи,  и утвърждения, и визуализации и изобщо нямам проблем.
Обаче,  ако е за мен - нещо все се омотвам. Напоследък не си обръщам и никакво внимание и започнах леко да  "поскърцвам"  Crazy  , да ми се обаждат някои болежки, да качвам много килограми.......
Сега съм решила няколко дена да се обърна към себе си и да си ги посветя само на мен...
Искам да ставам рано, да постоя в тишината, да изляза в градината и да видя изгрева на слънцето.....

# 333
забелязвам нещо интересно - ако трябва да използвам Рейки за някой друг някак си отвътре ми идват и позиции, и символи,  и утвърждения, и визуализации и изобщо нямам проблем.

Така е, защото не си толкова емоционално обвързана с резултата и си уверена - направо знаеш, че ще стане, каквото е най-добро. А когато е за себе си, често се появяват съмнения. Хубаво си решила да се отдадеш на себе си. И аз така правя тези дни успоредно с другото - защото за да може човек да помага на другите, той трябва да се чувства добре  Grinning

# 334
  • в резерват
А когато е за себе си, често се появяват съмнения.

тъй, тъй  smile3506 ама  при мен обаче и мързелът си е сериозен фактор.....

# 335
Дани_, хахаха  Heart Eyes Тогава можем да я караме по метода "ти на мене, аз - на тебе"  Grinning

# 336
  • София
И тази тема съм я проспала  Embarassed
Накратко, аз имам 1во ниво. Мама е 2ро. Мастерката ми е Мерседес, испанка.
Според мама съм постигнала много неща, но аз смятам, че нищо не знам все още Simple Smile

# 337
  • в резерват
Дани_, хахаха  Heart Eyes Тогава можем да я караме по метода "ти на мене, аз - на тебе"  Grinning

smile3521

AnMary  Peace

# 338
Извинете за спама, но не мога да се въздържа! Blush
Ан Мари, страхотни са малките човеци на аватара ти! Hug Heart Eyes

# 339
Според мама съм постигнала много неща, но аз смятам, че нищо не знам все още Simple Smile

Слушай майка си  Joy Отстрани се виждат нещата  Hug

# 340
  • София
Приличат на майка си Simple Smile Майтап Simple Smile
Дияна много обича да й давам рейки.
А Алекс много рейки получи докато бях бременна. Но като направих преекламсията и Алекс реши да се ражда, не се сетих изобщо за рейки. Роди се почти месец по-рано, здравичък.

# 341
Дечицата много добре се повлияват от Рейки . Моите малчугани реагират много добре на енергията.  Simple Smile

# 342
Мога ли да ви помоля за помощ - да подадете рейки на ситуацията. Става въпрос за майка ми, Веска Апостолова.
Има съмнения за образувания в дебелото черво.
Опитваме и с други алтернативни методи, но бих желала да включим и Рейки.
Благодаря предварително!  bouquet
eldivine  Hug

# 343
  • София
Diorella, аз ще пробвам Simple Smile
Късмет на майка ти.

Мама ми казва, че в Испания инициират децата от малки, говоря за 3-4 годишни. Най-вероятно става дума само за 1во ниво.
На Дияна й харесва да й давам рейки, даже сама иска понякога.

# 344
  • София
Здравейте, искам да попиам нещо. Доколкото разбирам кусовете не са индивидуални , как тогава всеки курсист работи с избран от него Рейки мастер. Тепърва се ориентирам .

Общи условия

Активация на акаунт