Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Днес се обадих да запазя час за утре, но се оказа че са се преместили на ул. Брегалница, това е до второ районно, точно срещу общежитията. Запазих час за утре, само че няма да правя специална прическа, а само подравняване и боядисване. Искам хубаво наситено, шоколодаво кафяво. Да видим как ще ме скопосат.  Wink Дано да стане хубав цвят  Praynig
Нелито е професионалист няма да съжаляваш. Пиши дали си доволна и какви са ти впечатленията Simple Smile
Доволна съм  Peace  Цвета ми стана много хубав, даже по-хубав от колкото о4аквах. Сега ходя до огледалото на 10 мин да си се радвам  Joy И фризьорката беше супер, 2 часа ме глези с масажи на главата, ампулки и т.н. Пак ще ги посетя  Hug

# 166
  • Варна

Доволна съм  Peace  Цвета ми стана много хубав, даже по-хубав от колкото о4аквах. Сега ходя до огледалото на 10 мин да си се радвам  Joy И фризьорката беше супер, 2 часа ме глези с масажи на главата, ампулки и т.н. Пак ще ги посетя  Hug

Ако не е тайна, колко ти излезе това удоволствие?  Wink

# 167

Таня е и моята фризьорка Simple Smile
Явно мноооого отдавна не си ходила при нея наистина Wink
Вече не е до Спортна зала - над у-ще Стефан Карджа е (до читалище Маяковски)
Ако си и загубила телефона ще ти го дам на лични
Това е страхотно,защото аз живея точно над у-ще Ст.Караджа !
Моля те,дай тел.и координати   bouquet
Че вчера не издържах и отидох на др. фризьор,пак до нас-докато спи малкият и така ме "надъфка",че мъжът ми още ми се смее  Embarassed,2 с-ци ще гледам да не се показвам много навън  #Cussing out

# 168
Здравейте, от скоро следя какво споделяте в тази тема... и понеже на мен фризьорите са ми т. нар. "болна" тема, реших да се включа! Преди около 1г. ходих при една фризьорка, която се казва Албена, тогава тя работеше във фризьорски салон "Стела" ( намира се малко над у-ще Стефан Караджа). Салона е на стилистката Стела. Някой случайно да има идея къде се е преместила Албена и да има някакви координати!? От много време я търся...  но не мога да я открия... а бях много доволна от нея! Ако някой може да помага! Благодаря Ви!   bouquet

# 169
Днес се обадих да запазя час за утре, но се оказа че са се преместили на ул. Брегалница, това е до второ районно, точно срещу общежитията. Запазих час за утре, само че няма да правя специална прическа, а само подравняване и боядисване. Искам хубаво наситено, шоколодаво кафяво. Да видим как ще ме скопосат.  Wink Дано да стане хубав цвят  Praynig
Нелито е професионалист няма да съжаляваш. Пиши дали си доволна и какви са ти впечатленията Simple Smile
Е, супер. Много се радвам, че си доволна Simple Smile

# 170
 аз още не съм намерила някой при който да ходя постоянно така че ще следя темата

# 171
  • Варна
Отидох при въпросната Милена...седнах да ме мият около 16:20 и в 16:55 вече говорех по телефона с една приятелка, готова бях: измита, подстригана и издухана...часът ми беше в 16:30...обясних какво точно искам и какво точно не искам да се случи с косата ми...остави ми точно 1/3 от косата (изтъни я ужасно много) подстрига ме ужасно...ходих с вързана коса преди да отида на фризьор...10 дни по-късно пак ходя с вързана коса, защото е немислимо да изляза с пусната коса навън. Направо съм бясна. Вярно е, че нямах представа какво точно искам и казах да прави каквото прецени, но преценката и просто в моя случай е ужасна. Не знам аз ли имах големи очаквания...бързала е заради другите клиенти ли, но мога да кажа, че си остави ръцете отгоре ми. Та това е в общи линии...не препоръчвам Милена за някакви големи промени.
За едно съм доволна само, че не ми пипна и милиметър от дължината.
...знам, че е коса и расте, но докато нещата придобият по-нормален вид ще трябва да минат поне 2-3 месеца, в които, ако не съм издухана от фризьор(а точно това НЕ исках да се налага да правя), трябва да ходя вързана  Tired

Точно такава беше и моята реакция след злополучното ми посещение в "Студио К", само че мен ме постригва Севи.  Rolling Eyes Толкова зле постригвана и толкова набързо претупвана никога не съм била! Цяла тема бях пуснала, но скоро я търсих и не можах да я открия, а беше 20-тина страници, явно е изтрита, много ми е странно защо и от кого?! Thinking

Да-а-а, и все още си нямам постоянен фризьор... Tired

# 172
Отидох при въпросната Милена...седнах да ме мият около 16:20 и в 16:55 вече говорех по телефона с една приятелка, готова бях: измита, подстригана и издухана...часът ми беше в 16:30...обясних какво точно искам и какво точно не искам да се случи с косата ми...остави ми точно 1/3 от косата (изтъни я ужасно много) подстрига ме ужасно...ходих с вързана коса преди да отида на фризьор...10 дни по-късно пак ходя с вързана коса, защото е немислимо да изляза с пусната коса навън. Направо съм бясна. Вярно е, че нямах представа какво точно искам и казах да прави каквото прецени, но преценката и просто в моя случай е ужасна. Не знам аз ли имах големи очаквания...бързала е заради другите клиенти ли, но мога да кажа, че си остави ръцете отгоре ми. Та това е в общи линии...не препоръчвам Милена за някакви големи промени.
За едно съм доволна само, че не ми пипна и милиметър от дължината.
...знам, че е коса и расте, но докато нещата придобият по-нормален вид ще трябва да минат поне 2-3 месеца, в които, ако не съм издухана от фризьор(а точно това НЕ исках да се налага да правя), трябва да ходя вързана  Tired

Точно такава беше и моята реакция след злополучното ми посещение в "Студио К", само че мен ме постригва Севи.  Rolling Eyes Толкова зле постригвана и толкова набързо претупвана никога не съм била! Цяла тема бях пуснала, но скоро я търсих и не можах да я открия, а беше 20-тина страници, явно е изтрита, много ми е странно защо и от кого?! Thinking

Именно за това момичета, препоръчах моята фризьорка, защото колкото и да закуснява, докато не те изпипа няма да те остави. Това вече може да потвърди и miss-iv  Wink

# 173
bezant ,имаш ли представа при твоята фризьорка, дали правят трайно къдрене и как?понеже разбрах,че не всички се наемат,пък да не говорим,че чух ,че си трябва доста опит в това,за да не се съсипе косата окончателно

# 174
  • Варна

И аз си нямам фризьор... Sad
bezant, малко изпуснах темата и не знам в кое студио е твоята фризьорка...аз ходя в едно козметично студио на ул. Брегалница и ще ми е интересно да разбера къде работи твоята фризьорка  Crazy
...наскоро открих съвсем случайно едно салонче на ул. Шипка...много е малко, има 2 фризьорки...едната вече посещавам редовно за издухване...много съм доволна...но не съм се подстригвала при нея...продължавам да ви следя   bouquet

# 175
Момичета, пиша за всички, които проявяват желание. Утре ще сканирам брошурата с всички предлагани услуги, не само фризьорски и който иска да ми пише Л.С. с e-mail-a си и ще я пратя. Надявам се, че не звучи като реклама, защото тя няма нужда от нея, просто искам да помогна на всички, които имат нужда, понеже съм си патила много от некадърни фризьори  Close

# 176
  • Варна
Вече не мога да си редактирам горното мнение, но ето линк към темата за злополучното ми постригване.

bezant, аз също бих искала координати, така мижеш да ми ги пратиш на ЛС.

# 177
  • Варна
Вече не мога да си редактирам горното мнение, но ето линк към темата за злополучното ми постригване.

bezant, аз също бих искала координати, така мижеш да ми ги пратиш на ЛС.
Жалко, че снимките не се отварят

# 178
Аз ходя ТУК от 3 години и съм доволна Grinning

# 179
Тази Светла, да не е 'моята' Светла, дето беше до преди година в Арлет? Или е друга?
Къде е това Финес?
Аз също ходих при Светла във ФИНЕС (2-3 години), но нея я няма, бях много разочзрована, сега имат фризьорка на име Дари и съм доволна от нея. Не е Светла, но и нея си я бива

Общи условия

Активация на акаунт