Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Мацки,някоя от вас знае ли актуални координати на Таня,която имаше салон до "Пицикато"  Rolling Eyes?
Май някъде към Спортна зала  била  сега ?!
Много отдавна не съм ходила при нея, а е много добра .

# 151
Салон Естетико, салон Егоист, салон Надежда стил, салон НЕлита стил и още много други.

# 152
V salon Neliata Style do Heppy Orbita postrigvat hubavo.Tam hodja ot mnogo godini i sam dovolna
Osven hubavo postrigvane mi pravjat i hubavo bojadisvane i ki4uri.

# 153
V salon Neliata Style do Heppy Orbita postrigvat hubavo.Tam hodja ot mnogo godini i sam dovolna
Osven hubavo postrigvane mi pravjat i hubavo bojadisvane i ki4uri.
Каде точно до Орбита-би ли дала телефон за връзка?

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 13:01 от angelche

# 154
НЯкой знае ли къде във Варна продават и или ползват продукти за коса на KEUNE?

# 155
НЯкой знае ли къде във Варна продават и или ползват продукти за коса на KEUNE?
Под Валентината-"New Yorker" уличката посока гарата в салон "РООС" работят с тях.Моя приятелка ме светна,че там има KEUNE Simple Smile

# 156
Studio Nells's, ходя там от 16 годишна и мога да ажа че колкото хора съм завела са останали супер доволни. Собственичката и съответно главната стилистка на студиото ходи постоянно на семинари и обучения в чужбина, постоянно е в крак с всичко най-ново, което е актуално и модерно,просто е невероятна. Идете няма да съжалявате Simple Smile

# 157
Мацки,някоя от вас знае ли актуални координати на Таня,която имаше салон до "Пицикато"  Rolling Eyes?
Май някъде към Спортна зала  била  сега ?!
Много отдавна не съм ходила при нея, а е много добра .

Таня е и моята фризьорка Simple Smile
Явно мноооого отдавна не си ходила при нея наистина Wink
Вече не е до Спортна зала - над у-ще Стефан Карджа е (до читалище Маяковски)
Ако си и загубила телефона ще ти го дам на лични

# 158
Studio Nells's, ходя там от 16 годишна и мога да ажа че колкото хора съм завела са останали супер доволни. Собственичката и съответно главната стилистка на студиото ходи постоянно на семинари и обучения в чужбина, постоянно е в крак с всичко най-ново, което е актуално и модерно,просто е невероятна. Идете няма да съжалявате Simple Smile
А можеш ли да дадеш координати,заинтригувах се понеже отдавна си тарся фризЬорка.Благодаря предварително Simple Smile

# 159
Това не е ли до китайската стена, на ул. "Д-р Железкова"? - Аз то4но там мислех да отида.

# 160
 ОО, ако наистина е на д-р Желескова   студио Nell's ми е много удобно мястото :)miss iv,ако ходиш -сподели отзиви после  bouquet

# 161
Днес се обадих да запазя час за утре, но се оказа че са се преместили на ул. Брегалница, това е до второ районно, точно срещу общежитията. Запазих час за утре, само че няма да правя специална прическа, а само подравняване и боядисване. Искам хубаво наситено, шоколодаво кафяво. Да видим как ще ме скопосат.  Wink Дано да стане хубав цвят  Praynig

# 162
Днес се обадих да запазя час за утре, но се оказа че са се преместили на ул. Брегалница, това е до второ районно, точно срещу общежитията. Запазих час за утре, само че няма да правя специална прическа, а само подравняване и боядисване. Искам хубаво наситено, шоколодаво кафяво. Да видим как ще ме скопосат.  Wink Дано да стане хубав цвят  Praynig
Нелито е професионалист няма да съжаляваш. Пиши дали си доволна и какви са ти впечатленията Simple Smile

# 163
За всички останали, които искат координатите: м.тел.: 0882 408 850 и тел.: 052/621 336. Студиото се намира на ул. Брегалница 26, срещу общежитията на Винса, работи без почивен ден от 9 до 21 ч.

# 164
В студио К&Л на Дубровник НЕ подстригват хубаво.
 Търся отзиви за салона,  който е непосредствено до  бар "Авангард" (сега в ремонт бара) срещу подлеза на Дубровник. Или пък за "красен стил"който е по-нагоре.

До Авангард на "Дубровник" има два салона и един спа център-Max beauty&spa.Спа центъра е нов,предлага всевъзможни услуги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт