Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
DilQRa`, http://www.elektra-studio.com/  има и цени и галерия!Разгледай Peace Аз ходя там от....4г. май станаха ooooh!
Сиска, разгледах сайта. Коя от двете фризьорки е по-добра, при коя ходиш ти?

# 196
DilQRa`, http://www.elektra-studio.com/  има и цени и галерия!Разгледай Peace Аз ходя там от....4г. май станаха ooooh!
Simple Smile Благодаря ти! Сега по снимковия материал го познах студиото. Наблизичко ми е тъкмо.   bouquet

# 197
цената на измиване+подстригване и сушене е 12лв. така пише в сайта Peace
не мога да ти кажа точно колко ми взима на мен за подстригване тъй като аз всеки път и нещо друго правя и плащам друга сума  Grinning незнам за кое колко ми взима. Мен ме прави Вася,тя е собственичката на салона,а иначе Яна е много мило момиче и също работи добре.Просто аз си започнах с Вася и така досега Wink

П.П. Видяхте ли как става записването?Супер лесно и удобно е ...избираш какви процедури искаш и при кой фризьор оставяш си телефона и те ти се обаждат Grinning Сайта им е от скоро и определено ми е много по-удобно така!

# 198
Simple Smile Мерси пак! Аз докато сваря да редактирам и видях, че си писала. Заплеснах се по снимките и не погледах, че има и ценоразпис.  Blush

# 199
Някой ме пита каква ми е прическата - ами знам ли - казах й тя да ми измисли нещо различно, щото ми беше писнало - права, дълга, разделена на път и някак си по лицето ми падаше. Казах 4е не нямам време за прически всяка сутрин и се оставих в ртцете й. Общо взето е като на пластове, ама ми запази дължината, а придаде обем нагоре, не ми е така "слепнала" по лицето. Поддържа се много лесно - обръщаш налолу и колкото пове4е рошиш и сушиш, толкова по-обемна става. Ефекта е дефекта един вид. Абе кажи й като на Веси при4еската и тя ще се сети  Joy

# 200
В коя от пресечните на "Ген. Колев"? Thinking  bouquet

# 201
И аз се интересувам,и ако може някакъв телефон да дадеш,vessence  bouquet

# 202
В коя от пресечните на "Ген. Колев"? Thinking  bouquet

И аз се интересувам,и ако може някакъв телефон да дадеш,vessence  bouquet

Ето го салона с адрес и телефон: Hug

http://www.lastrega.eu/kontakti.php

# 203
Май вече писах по темата ,но искам отново да похваля фризьорката си - Светла.
Уникална жена е,прави ме за бала, отделно подстригва невероятно каре  Heart Eyes имам доверие само на нея,разбира ме от половин дума.Преди работеше във Финес(Чаталджа),но сега се премести зад кметство Приморски,до 7ма гимназия.
Ако някой има интерес мога да дам телефона й.
Правила ми е кичури с фолио,букли,различни прически,каре.Страхотна е  Flutter

п.п Дано не изглежда като реклама,просто похвалих жената,голяма професионалистка е  Peace

# 204
Много хубава и полезна тема-браво.А сега по темата-аз бих искала да изкажа доброто си впечатление от салона-MG studio-гръцката махала.Ходела съм само веднъж но останах много доволна-точно така както исках ме направиха.И Цените са нормални.Някой ако иска повече информация може да ми пише лично Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 205
Благодаря много! Hug

# 206
 След непрестанно лутане по фризьорските салони съм се обедила,  че света е пълен с некадърници.Лошото, е че някои  от експерименталните им резултати са с доста дълготраен ефект.Оставала съм доволна от две много добри фризьорки, но и на двете им изгубих следите - едната се казва Нели и работеше в бившето студио Jilian (на Бенковска срущу Хъшове).Подстригваше  много добре и то без да се налагат много обяснения.Ако нямаш идея какво точно искаш просто вижда и преценява прическата, която би ти подхождала, съобразявайки се и със структората на косъма все пак (защото тази мода със силното филиране изобщо не е препоръчителна за всяка коса).Другата се казва Поля и работеше в New Image - готина мацка с младежко излъчване и си разбира от занаята.Моля, ако някой знае някакви координати нека да пише!Ще съм много благодарна

# 207
polidos какви са цените при Николай приблизително,че явно всички го хвалят и е много добър.Ще можеш ли да пуснеш и телефон:)))))  bouquet
Алессандра, сега виждам въпроса ти, отдавна не съм влизала в тази тема, но за Николай - тел. е 052 64 06 37, а цените ми се струват отговарящи на качеството. Незнам отделните цени на услугите, защото като ходя винаги си правя всичко: цвят, подстригване и сешоар.  Peace

# 208
След непрестанно лутане по фризьорските салони съм се обедила,  че света е пълен с некадърници.Лошото, е че някои  от експерименталните им резултати са с доста дълготраен ефект.Оставала съм доволна от две много добри фризьорки, но и на двете им изгубих следите - едната се казва Нели и работеше в бившето студио Jilian (на Бенковска срущу Хъшове).Подстригваше  много добре и то без да се налагат много обяснения.Ако нямаш идея какво точно искаш просто вижда и преценява прическата, която би ти подхождала, съобразявайки се и със структората на косъма все пак (защото тази мода със силното филиране изобщо не е препоръчителна за всяка коса).Другата се казва Поля и работеше в New Image - готина мацка с младежко излъчване и си разбира от занаята.Моля, ако някой знае някакви координати нека да пише!Ще съм много благодарна

Не знам какво имаш под "младежко излъчване", но провери в "Елеганца' на "Марин Дринов".Там има фризьорка Поля,млада е,чувала съм добри отзиви за нея. Можеш да провериш дали не е твоята фризьорка. Дано я откриеш! Hug
Аз така и не открих Чавдар (Чочо)  и Ангел,които преди време работиха в "Елеганца". Sad

# 209
Поля има салон до Пикасо-казва се Адикт!

Общи условия

Активация на акаунт