Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
 е супер тогава,мерси за инфото,плс пишете ,ако има още добри предложения,мерси предварително {:

# 271
Преди няколко дни ходих в салона на Капанов до Шипка който е,пфффф няма такова подстригване,много съм доволна бях при по-опитния коафиор наистина съм много впечатлена просто нямам никакви забележки,и не беше скъпо-измиване,подстригване,сешоар-30 лв,но наистина добре работят там момчетата

# 272
За момичето което търси Чочо(Чавдар) мисля че е същият за който се сещам защото една приятелка ходи при него тои работи във кв"Владиславово" до 4-ти блок,то там е козметичен и фризьорски салон до салона има голям магазин за мебели.Всъщност самият блок в който е той е номер 4.Аз съм го виждала-младо момче е с тъмна коса.Надявам се да е същият който търсиш и да съм ти помогнала.Чао

# 273
за Капанов и аз съм чувала хубави неща,даже гледах ,че студиото обслужвало прически за някакво предаване по БТВ,но сякаш 30 лв ...,а за момчето във Вл-вово,може ли още малко детайли,защото аз живея наблизо и искам да знам дали си струва и куде точно се намира,мерси :}

# 274
  Здравейте newsm47.Някой знае ли цените в "Зотик"?

# 275
Може ли мнение за "Красен стил"?
Виждам, че има няколко салона, единият от които е близо до офиса ми. Но няма да пробвам без препоръка Peace

# 276
Може ли мнение за "Красен стил"?
Виждам, че има няколко салона, единият от които е близо до офиса ми. Но няма да пробвам без препоръка Peace
На бул. Сливница посока ц-ра под Avangard в"Красен стил" работи едно момче-Цецо много е добър и взимат евтино.

# 277
  • Варна
къде е този ъглов магазин за дрехи?

И аз съм редовна при Севито....мноооогооо добра!Бях и изтървала дирите след Евелин, но..вече 2г. съм си пак при нея!  Hug

# 278
Благодаря, summer_venus   Peace

# 279
От Красен Стил съм тотално разочарована. Нямам впечатления специално от горе препоръчания техен салон, нито от момчето. Мен досега все жени са ме подстригвали, но адски некадърно. Бързат, не им дреме много много за какво си дошъл и седнал. Има голям поток от желаещи да се стригнат евтино и съответно не залагат на качеството.
Ножиците и машинките също са им доста стари.  А това усложнява много работата и на най-добрия фризьор. Ножацата им се счупи в косата ми, а машинката им в тази на баща ми( то там имаше и друга драма освен машинката защото оная го пооплешиви откъм едното ухо  ooooh! ).
С една дума в Красен стил не бих се върнала докато не се стегнат малко.

# 280
От Красен Стил съм тотално разочарована. Нямам впечатления специално от горе препоръчания техен салон, нито от момчето. Мен досега все жени са ме подстригвали, но адски некадърно. Бързат, не им дреме много много за какво си дошъл и седнал. Има голям поток от желаещи да се стригнат евтино и съответно не залагат на качеството.
Ножиците и машинките също са им доста стари.  А това усложнява много работата и на най-добрия фризьор. Ножацата им се счупи в косата ми, а машинката им в тази на баща ми( то там имаше и друга драма освен машинката защото оная го пооплешиви откъм едното ухо  ooooh! ).

Мнението ти сложи край на терзанията ми. Мерси Peace

# 281
като сте рекли Красен, кажете нещо за топлата ножица. Изкушава ме. И в ЛИлови я има, май. Извинете, ако е писано вече!

# 282
  • Варна
И аз посетих въпросната Светла. Не мога да не призная, че си разбира от работата и веднага схваща какво искаш.
Единственият минус за мен е, че работи малко бавничко.

# 283
Разбирам разочарованието, но моля, бъдете коректни! Обобщавате, без да обяснявате къде и при кого сте били, но че със сигурност не там, където е препоръчано. Не съм ходила в тези салони, не ги защитавам, но не може да се поднася информация по точно този начин. След което да следва пост"Ами аз никога няма да отида при тях". Грозно и некоректно е.

# 284
аз съм ходила в красен стил само веднъж ,онзи във Възраждане,не се оплаквам,но и не забелязах някаква разлика,бретона ми бе окълцан както се казва "по учебник",без филиране и т н ,а за пластовете ....жзети ми бяха само връчетата..та..затова не казвам нищо лошо за там,но не е и за хубава модерна прическа,засега съм се нарочила към Светла.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт