Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Аз направо на място отидох и си запазих час - точно зад кметството е. Peace И аз се спрях на него, защото ми е на 5 мин. от вкъщи.  Grinning Имаше пуснат телефон в темата от някой от новите потребители, които заподозряхме в реклама, но явно модератор им е изтрил постовете. Rolling Eyes

Киса, не съм се постригвала късо (след злополучния ми опит в "Студио К" едва ли ще се осмеля скоро Mr. Green), косата ми беше дълга и равна, сега е на етажи, като фризьорката ми запази дължината в общи линии, но стои много по-добре така.

# 256
  • Варна

Киса, не съм се постригвала късо (след злополучния ми опит в "Студио К" едва ли ще се осмеля скоро Mr. Green), косата ми беше дълга и равна, сега е на етажи, като фризьорката ми запази дължината в общи линии, но стои много по-добре така.

От доста години ходих при една и съща фризьорка и за себе си уж бях доволна, но някак си като че ли не смеех да я препоръчам на други, защото реже коса смело...  Rolling Eyes

Сега си пускам по-дълга коса, но расте ужасно заради филиранията  - беше я изтънила отзад много. В момента на нищо не приличам в косата, но търпя, докато не израсне, за да измисля после как да я оформя и най-вече при кого...  Confused

# 257
Felicita ,тел. : 654321 .
И аз съм доволна от Светла,други услуги там не съм ползвала  Flutter.

# 258
Много благодаря   bouquet

# 259
Златинке, писах ти лс.
Въпросната Светла мисля да я изпробвам и аз/с голям страх, но ще рискувам/, че ми е много близо.

# 260
Цитат
Zdraveite,momicheta :hug:dnes bqh v salona na Meto.Boqdisvaha me.ostanah razo4arovana,zashtoto na svetal cvqt kosa,koito iskah da poddarjam za lqtoto, ,me potamniha.Ina4e aplodismenti za izdyhvaneto tam spor nqma syper dovolna v tova otnoshenie,no daje bqh kazala s kakva boq iskam poneje si znam cveta,prosto go propysnaha kato informaciq (qvno ne smqtat za neobhodimo da vzemat pod vnimanie jelaniqta na klienta).Tova e moq opit.
Izvinqvam se mn za latinicata-barzam.

Здравейте,момичета :хуг:днес бях в салона на Мето.Боядисваха ме.останах разочарована,защото на светъл цвят коса,които исках да поддържам за лятото, ,ме потъмниха.Иначе аплодисменти за издъхването там спор няма съпер доволна в това отношение,но даже бях казала с каква боя искам понеже си знам цвета,просто го пропъснаха като информация (явно не смятат за необходимо да вземат под внимание желанията на клиента).Това е моя опит.
Извинявам се мн за латиницата-бързам.

---------------------
Пиши на кирилица!Ползвай KREDOR!

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 10:21 от Доня Туфиня

# 261
Аз има същите впечатления и неуспешни резултати от там - 4 боядисвания за по 50лв в опит да ми се изсветли косата и нищо. Пълен кошмар!

Иначе сега съм с кичури, от около година - правих си ги в "Капанов" до МД, много съм доволна. Подстригване, издухване - всичко е супер. Била съм и при Нели и при Мели  - Мели е по-бърза, но иначе и двете са супер. Само дето взех да "клякам" с тия цени дето са ги сложили. По 60лв за кичури по 30лв за подстригване взеха да ми идват нанагорнище, при все че ходя всеки месец на фризьор (за подстригване) Sad

Имам вече час за Светла, ще мога да докладвам и аз до края на седмицата  Peace

# 262
30лв? Откога? Последно бях при Мели миналия февруари- не помня точно колко платих, май 18лв. Отказах КАпанаво обаче, дразнят ме, че правят квот си знаят. Ич не им дреме кво искам аз.

# 263
  • Варна
30лв? Откога? Последно бях при Мели миналия февруари- не помня точно колко платих, май 18лв. Отказах КАпанаво обаче, дразнят ме, че правят квот си знаят. Ич не им дреме кво искам аз.

И аз по същата причина отказах Капанов...там ходя само, ако искам да правя кардинална промяна в цвета (от кафява да стана руса)...и за такава процедура само на Нели се доверявам...2 пъти съм се обезцветявала и 2та пъти стана като по учебник невероятно просто работи... Heart Eyes ... но за подстригване наистина правят каквото си искат  Peace

# 264

Аз ходих преди 3 седмици последно - плащам между 25 и 30лв за подстригване  и около 55-60лв за кичурите Sad

# 265
Изненадана съм, че салонът който посещавам не е споменат още. Та, аз препоръчвам Студио К 2 и по-точно Маги  Peace

# 266
Аз останах най-доволна от Валя,която работи в студио РООС. Tя ме направи така както искам,от половин дума ме разбра жената, а и цените и са добри, а при Мето си направиха каквото си искат (без лоши чувства-въпрос на разбирания).

# 267
Аз отидох при Светла, която сега работи във "Felicita" Wellness and Spa зад кметство Приморско. Останах адски доволна от нея, както е било всеки път. Жената разбира от половин дума, има много добър нюх и усет и страхотни умения и техники, абе просто си е родена за фризьорка. Simple Smile Направо ми е кеф докато ме подстригва, а крайния резултат винаги е фантастичен. Обикновено взима по 10лв за дамска прическа. Горещо Ви я препоръчвам!

И аз отидох при нея - много съм доволна, направи ми косата точно както исках, прическата се поддържа лесно и няма нужда от ежедневно издухване и оформяне. Май си открих фризьор най-после! Peace

Хей,много се радвам  Hug Аз дадох обещание да постна снимки след моето ходене миналия месец,но така и не се наканих да ида ooooh! но скоро ще осъществя това си намерение,и съответно ще приложа снимкови доказателства  Crazy

Искам само да добавя нещо .. факта,че съм 'новорегистрирана',нищо ,че съм дългогодишен читател на форума, не ме прави автоматично рекламен агент,само защото съм похвалила фризьорката си.Майка ми примерно последните 1-2 пъти не остана доволна,но всеки с вкуса си  Wink

Приятна вечер  Hug

# 268
в крайна сметка,като сентенция на вс,светла и николай от автогарата си струват ,така ли?някой може ли да каже цена нещо?

# 269
При Светла-измиване,подстригване и изсушаване е 10лв.-толкова поне беше преди месец!

Общи условия

Активация на акаунт