Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
prolet09 адреса е ''железкова''17.малко преди този блок има новопстроена кооперация(има магазин за гръцки бои),салона се намира зад тази кооперация.не се сещам точно за името на салона, въртими се нещо от типа на ''зотик''(но не съм сигурна) newsm78Peaceано съм ти помогнала

# 226
Здравейте момичета.
Включвам се и аз в темичката.
Има ли някой с коса като моята- чуплива, твърда, обемна и хвърчаща, който е ходил при фризъор във Варна и е останала доволен. След раждането, малко ми се поизправи и улегна косата, та, се реших на промяна. Дпсега години наред си носех дългата коса, но ми се иска да я подстрижа до раменете някъде. Иска ми се да ме поеме добър фризъор, който знае как се работи с такива коси  Thinking
Прибирам се другия месец във Варна и мисля да помоля да ми запишат час от сега.

Спряла съм се на салона на МЕТО, ноо все още проучвам  Rolling Eyes
Мисля,че няма за сгрешиш ако отидеш в салона му Peace Wink

# 227
 dani_djenkova -благодаря ти още веднъж Hug  bouquet

# 228
запис да следя колегите от Варна Simple Smile)

# 229
След като моята фризьорка замина за чужбина,дълго търсих нова.Радвам се,че послушах една колежка на майка ми,която ми препоръча  Харем стил и по-точно Кати.Подходих с недоверие,защото бях клиентка на моята фризьорка 4 години.Първия път ме подсрига Кати-останах много доволна.Мила също ме е подстригвала.Имам чувството,че работят по един и същ начин,въпреки,че всяка си има собствен стил на работа. Безкрайно съм доволна от Харем стил.И трите момичета са невероятно кадърни.Обиколих какви ли не салони,но само там успяха да ми напавят перфектното каре.Само като се сетя,че плащах по 25 лв. за подстрижка,а в Харем ми стува 10 лв.Ходя там от година и винаги си тръгвам щастлива.А ноктопласиката,която ми направи маникюристката им за Св.Валентин беше невероятна.Ама не мога да накарам мъжът ми да отиде там.Било му прекалено розово в салона,ама да видя кога ще го навия LaughingАбе евала на момичетата от Харема   bouquet

# 230
  • Варна
Момичета, благодаря ви за мненията и съветите. Повлияна от тях избрах Студио Нелс. Подстрига ме Нели. Много съм доволна, определено ще посетя отново. Препоръчвам!  Peace

# 231
След като моята фризьорка замина за чужбина,дълго търсих нова.Радвам се,че послушах една колежка на майка ми,която ми препоръча  Харем стил и по-точно Кати.Подходих с недоверие,защото бях клиентка на моята фризьорка 4 години.Първия път ме подсрига Кати-останах много доволна.Мила също ме е подстригвала.Имам чувството,че работят по един и същ начин,въпреки,че всяка си има собствен стил на работа. Безкрайно съм доволна от Харем стил.И трите момичета са невероятно кадърни.Обиколих какви ли не салони,но само там успяха да ми напавят перфектното каре.Само като се сетя,че плащах по 25 лв. за подстрижка,а в Харем ми стува 10 лв.Ходя там от година и винаги си тръгвам щастлива.А ноктопласиката,която ми направи маникюристката им за Св.Валентин беше невероятна.Ама не мога да накарам мъжът ми да отиде там.Било му прекалено розово в салона,ама да видя кога ще го навия LaughingАбе евала на момичетата от Харема   bouquet

Браво на колежките, много се радвам като някой остане доволен от салон, това показва, че има и качествени фризьори  Peace

# 232
  • Stavanger,Norway/ Varna
Записаха ми час при Мето за средата на май, като се прибера в България. Ще ме подстригва Краси.
Надявам се да остана доволна  Simple Smile

# 233
Записаха ми час при Мето за средата на май, като се прибера в България. Ще ме подстригва Краси.

Да,да,да  и там ходих.Така ме бяха окепазили,че...само аз си знам smile3511

# 234
  • Varna
Бебченка споко,като излезеш от салона ще се чувстваш страхотно!Тези дни ходих при Краси и изглеждах фантастично BlushРазочаровани винаги ще се намерят които да те разубедят,разбира се за всеки влак си има пътници,само дето за тоя май билетите много рано свършват,а на пътниците не им се слиза.
         Мале ква реклама дръпнах hahaha #2gunfire

# 235
  • Stavanger,Norway/ Varna
 Laughing, а дано.  Peace

Аз така или наче съм се решила. Никой неможе да ме разубеди, даже едва чакам вече, че немога дагоп търпя това руо на главата си.

# 236
prolet09 адреса е ''железкова''17.малко преди този блок има новопстроена кооперация(има магазин за гръцки бои),салона се намира зад тази кооперация.не се сещам точно за името на салона, въртими се нещо от типа на ''зотик''(но не съм сигурна) newsm78Peaceано съм ти помогнала

Адресът е "Железкова 15"- салонът е "Зотик". Днес се сдобих със страхотна прическка там  Flutter

Сядала съм при Краси, но само ме е издухвала. Мисля че добре работи!

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 19:03 от star

# 237
  • Варна
Аз отидох при Светла, която сега работи във "Felicita" Wellness and Spa зад кметство Приморско. Останах адски доволна от нея, както е било всеки път. Жената разбира от половин дума, има много добър нюх и усет и страхотни умения и техники, абе просто си е родена за фризьорка. Simple Smile Направо ми е кеф докато ме подстригва, а крайния резултат винаги е фантастичен. Обикновено взима по 10лв за дамска прическа. Горещо Ви я препоръчвам!

И аз отидох при нея - много съм доволна, направи ми косата точно както исках, прическата се поддържа лесно и няма нужда от ежедневно издухване и оформяне. Май си открих фризьор най-после! Peace

# 238
И аз ходих при Светла преди седмица,също останах много доволна.И аз май си открих "моята фризьорка" след дъъъълго търсене Simple Smile

# 239
Освен фризьорски услуги, предлагат козметични терапии за лице и тяло, масажи, маникюр, педикюр, имат инфрачервена сауна, вертикален солариум, спа капсула, фотоепилация и фотоподмладяване, както и кола маска. Доволна съм от качеството на услугите и от цените. За високия ранг на салона са супер прилични! Всички терапевти са мили, любезни и супер компетентни. Прозвуча като реклама, но на практика аз съм само една доволна клиентка и няма как да се въздържа да не споделя и да се похваля от приятните впечатления, които остават в мен от всяка среща с персонала. Останах приятно изненадана, когато разбрах, че за рождените дни на своите клиенти предлагат подарък - безплатна процедура по избор. Преди месец ме зарадваха и мен!  Simple Smile Grinning

Общи условия

Активация на акаунт