Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Наистина като реклама звучат постове като последния, особено написани от потребители без нито един пост до момента. Rolling Eyes

Мен не са ме питали кога ми е рождения ден, как ще ме изненадат?! Crazy

# 241
Наистина като реклама звучат постове като последния, особено написани от потребители без нито един пост до момента. Rolling Eyes
Те тук повечето постове са си чиста реклама , потребителите са или новорегистрирани или с 1 публикация  Crazy

# 242
  • София
Малко късно , но ..запис

# 243
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз ходих при мето вчера и съм доволна.
Подстрига ме Краси. Разбрахме се лесно и успя д аме направи така, че да се харесам. Приятно беше и останах доволна. Мето беше там и подстрига една жена на каре, еее страшна я направи. Умеее момчето и това е.
измиване, подстрижка и сешояр с дифузер- 18 лв ми излезе.  Peace

# 244
Искам да изкажа възмущението си от студио Ка ,така ми накълцаха косата с бръснач, и то говорим за една проста черта , не за нещо свръх трудно , че ходих 2 пъти след това да ме дооправят , на всичкото отгоре ми взеха 35 лева за подстр. с издухване на къса коса.Това вече е безобразие

# 245
Моите съболезнования! Невероятно е колко неквалифициран народ върти ножиците в тоя град.  #Cussing out Къде е товя студио Ка да знаем да не ходим там?

# 246
Моите съболезнования! Невероятно е колко неквалифициран народ върти ножиците в тоя град.  #Cussing out Къде е товя студио Ка да знаем да не ходим там?

Варна: бул. "Приморски" 91

# 247
Лошото е че там всички фризьорки бяха много добри , и работят от доста години , но може би в стремежа си да правят модерни прически вече тотално изкривиха представите си.Аз съм им клиент от години но последните 2 пъти беше голямо кълцане , а и егати цените  Crazy

# 248
  • Варна
Много добър фризьор за мен е Вальо.
Салонът му е срещу Кукленият театър.

# 249
  • Варна
Много добър фризьор за мен е Вальо.
Салонът му е срещу Кукленият театър.

А там къде има фризьорски салон...аз работя много близо, но не се сещам  Crazy

# 250
  • Варна
Ами той си е от години там. На Драгоман се води, ама не знам на кой номер.
Срещу входа на Кукления, между два магазина има вход за разни офиси, като влезеш, насреща му е салонът.
Ужас, как го обясних. Rolling Eyes

Ама си е вярно, че не можеш да го откриеш лесно, той си има клиентела и не залага много-много на рекламата. Mr. Green

# 251
  • Под липата
 Дамата от Харем стил голяма реклама си прави, къде директна, къде анонимна..... Wink 

И за да не е спам - споделям моето откритие - Румяна от Ла Донна е мобиле на Аксаков 46. Има много клиенти, салонът е малка лудница, но много добре работи. Цените бяха разумни. Другата седмица съм при нея и тогава бих могла да кажа актуални цени.

# 252
  • Варна
ria, в понеделник ще се загледам там... Crazy
За подстригване на връхчета гарантирам за Нели, която работи на ул. Шипка в едно малко салонче...перфектно подстригва краища...не реже като другите, реже минимално ... екстра...но за по-големи промени не съм я пробвала още  Simple Smile
...казвам, ако някой се чуди къде да отиде да му клъцнат връхчетата и се притеснява да не скъсят косата много... Whistling

# 253
След като моята фризьорка замина за чужбина,дълго търсих нова.Радвам се,че послушах една колежка на майка ми,която ми препоръча  Харем стил и по-точно Кати.Подходих с недоверие,защото бях клиентка на моята фризьорка 4 години.Първия път ме подсрига Кати-останах много доволна.Мила също ме е подстригвала.Имам чувството,че работят по един и същ начин,въпреки,че всяка си има собствен стил на работа. Безкрайно съм доволна от Харем стил.И трите момичета са невероятно кадърни.Обиколих какви ли не салони,но само там успяха да ми напавят перфектното каре.Само като се сетя,че плащах по 25 лв. за подстрижка,а в Харем ми стува 10 лв.Ходя там от година и винаги си тръгвам щастлива.А ноктопласиката,която ми направи маникюристката им за Св.Валентин беше невероятна.Ама не мога да накарам мъжът ми да отиде там.Било му прекалено розово в салона,ама да видя кога ще го навия LaughingАбе евала на момичетата от Харема   bouquet

Браво на колежките, много се радвам като някой остане доволен от салон, това показва, че има и качествени фризьори  Peace

Точно за там не може да става дума за качествени фризьори. Не усещате ли че си правят самореклама? В темата се подвизава harem_style все пак!

# 254
Аз отидох при Светла, която сега работи във "Felicita" Wellness and Spa зад кметство Приморско. Останах адски доволна от нея, както е било всеки път. Жената разбира от половин дума, има много добър нюх и усет и страхотни умения и техники, абе просто си е родена за фризьорка. Simple Smile Направо ми е кеф докато ме подстригва, а крайния резултат винаги е фантастичен. Обикновено взима по 10лв за дамска прическа. Горещо Ви я препоръчвам!

И аз отидох при нея - много съм доволна, направи ми косата точно както исках, прическата се поддържа лесно и няма нужда от ежедневно издухване и оформяне. Май си открих фризьор най-после! Peace

Дайте ми моля ви координати , за да си запиша час, че наистина спешно се нуждая от фризьор вече, а започна да ме е страх напоследък да сядам на стола Sad
Освен това съм на 5мин от кметство Приморски, така че това студио ще ми е и супер удобно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт