Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 098
  • 740
  •   2
Отговори
# 300
Цените в Зотик са нормални според мен-мога да ви кажа измиване и изправяне на коса е около15-18 лева.А и фризьорките са много добри спор няма.Имах някъде визитка ако е намеря ще пиша -може да се обадите и да запитате за цените.

В момента салонът се намира на ул. "Д-р Желязкова" №15 (във вътрешния двор). Аз също съм доволна от момичетата.
-
момичетата колко са?При коя е по-добре да седнеш?Някой бил ли е в Зотик и при Светла-как ще ги сравните,понеже тези 2 салона са ми най-близо,къде е по-добре?

# 301
Майка ми миналата седмица се подстригва там ,взеха и 12 лв ,за тези пари я издухаха много добре.Успях да хвърля бегъл поглед на цените подстригване  с изсушавене  -18 лв.Двете фризьорки са майка и дъщеря и двете работят много добре,но май щерката има повече работа.Живея в съседния блок и гледам ,че винаги е заето при нея. Peace

# 302
  • Варна
Живея в съседния блок и гледам ,че винаги е заето при нея. Peace
И аз живея в съседство. Записах се за утре -предстои ми боядисване и подстригване. След това ще споделя впечатления  Peace

# 303
И аз живея в съседство. Записах се за утре -предстои ми боядисване и подстригване. След това ще споделя впечатления  Peace
-И да не забравиш Simple Smile Hug  bouquet

# 304
  • Варна
-И да не забравиш Simple Smile Hug  bouquet

Много съм доволна. Седнах при Веси, майката. Много внимателна и мила жена. По време на миенето на косата от маската и масажа за малко да заспя, беше ми много приятно. За боядисване, подстригване и изсушаване с дифузер платих 42лв.

# 305
 а снимка може ли? Wink Praynig

# 306
  • Варна
Здравейте!
От скоро се преместих да живея в Цветния квартал и не смея да пробвам фризьорските салони наоколо.Може ли някой да ми препоръча фризьор в района.Ян Палах ми е много близо, но не знам как работят там и не смея да рискувам.
Благодаря предварително.
  bouquet

# 307
Здравейте!
От скоро се преместих да живея в Цветния квартал и не смея да пробвам фризьорските салони наоколо.Може ли някой да ми препоръча фризьор в района.Ян Палах ми е много близо, но не знам как работят там и не смея да рискувам.
Благодаря предварително.
  bouquet

Там съм ходила в "Нуши". Всичките пъти ме подстригва Христина и бях много, много доволна Peace.

# 308
А с какви продукти за коса работят във Felicita?

# 309
  • Варна
А с какви продукти за коса работят във Felicita?

Eugene Perma

# 310
Здравейте:)
Някой от Вас посещавала ли е фризьорски салон Иво - района на ЛК Тракия? До ул. Петко Тодоров?
Бих искала да се боядисам, защото ми казаха, че е добър, но искам да чуя и други мнения...
Мерси много и лек ден  Hug

# 311
Виждала съм салона, който се казва Иво, но не съм влизала там. В района на лятно кино Тракия мога да препоръчам салон Дивас и по-точно Ангел. Много е добър, особено впечатление ми прави с постригването. Съвсем наскоро ме боядиса и също останах много доволна.

# 312
Здравейте мили дами!!!
Знам че темата е за това къде подстригват хубаво ; но не мога да не се оплача и тук(писах и в темата за черния и бял списък на фризьорите).
Наскоро ви попитах за мнение за фризьора Даци от "Нуши" в Пикадили Парк никой не се включи с мнение но аз вси пак отидох;само искам да кажа не ходете при него за колежките му мнение нямам.Такова подстригване няма  #Cussing out #2gunfire повече няма да стъпя там и сега цяло лято ще си нася косата вързана #Cussing out

# 313
Здравейте!
Благодаря предварително.
  bouquet
В "Нуши" ползвам услугите на Деси (малката). Доволна съм. Но трябва да се има предвид, че не всеки фризор е за всяка коса, така да се каже.

# 314
В района на лятно кино Тракия мога да препоръчам салон Дивас и по-точно Ангел. Много е добър, особено впечатление ми прави с постригването. Съвсем наскоро ме боядиса и също останах много доволна.

Здравей, lala!
Моля те кажи къде се намира салон Дивас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт