Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 110
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
В района на лятно кино Тракия мога да препоръчам салон Дивас и по-точно Ангел. Много е добър, особено впечатление ми прави с постригването. Съвсем наскоро ме боядиса и също останах много доволна.

Здравей, lala!
Моля те кажи къде се намира салон Дивас. Simple Smile
Ул. Струга 35

# 316
Мерси! Ще пробвам.

# 317
  • UK
цената на измиване+подстригване и сушене е 12лв. така пише в сайта Peace
не мога да ти кажа точно колко ми взима на мен за подстригване тъй като аз всеки път и нещо друго правя и плащам друга сума  Grinning незнам за кое колко ми взима. Мен ме прави Вася,тя е собственичката на салона,а иначе Яна е много мило момиче и също работи добре.Просто аз си започнах с Вася и така досега Wink

П.П. Видяхте ли как става записването?Супер лесно и удобно е ...избираш какви процедури искаш и при кой фризьор оставяш си телефона и те ти се обаждат Grinning Сайта им е от скоро и определено ми е много по-удобно така!

И аз съм много доволна- след като ми писна предишната ми фризьорка да ме мотае и да се прави на много заета и да не си спазва часовете (иначе добре работеше наистина)- отидох в "Електра". На 5 мин. ми е от вкъщи и съм много доволна- досега винаги ме е правила Яна, много добре и бързо подстригва, внимателна е, изсушава добре. Майка ми и сестра ми също са много доволни, както и приятелят ми. Освен това атмосферата е много приятна. Препоръчвам! Wink

# 318
Момичета, препоръчвам ви да не ходите в Miss Teddy в Елитис до Практикер!
По-глупави и надменни хора не съм срещала. При толкова много фризьорски студия, и то с толкова любезни и всеотдайни професионалисти, тези не заслужават да съществуват на пазара.
Не съм нито злобна, нито отмъстителна, но ще направя всичко възможно информацията да стигне до възможно повече хора, за да печелят добрите.

Отивам в 18:28 часа, за подстригване.
Те работят до 19:00 часа.
Фризьорката дойде от барчето, т.к. клиенти вътре очевидно нямаше.
Питам я дали ще ме подстриже. И тя ми казва: "Да, но утре!"
При положение, че остава половин час, докато затворят. Нямало да и стигне времето, за миене, подстригване и сешоар и трябвали 40 минути.
Направи проблем за 10 минути разлика. Не можах да повярвам. И я попитах колко да платя, за да остае 10 минути повече.
Не бил въпроса за пари, ми каза тя, имала си работно време.

Невероятно, но факт.
Незнам какви са собствениците на този салон и как им върви бизнеса, но хора, сменете си надменния персонал!
Аз там няма да се върна независимо от причината. И ще гледам да ги НЕпрепоръчам на всеки.

Simple Smile

# 319
  • UK
Ужас! И аз имам подобен опит! Влизам и фризьорката яде луканка. Казвам и: свободна ли си сега? Салонът е празен. Тя ми казва: само с часове! Друг път отивам 10 минути по-рано отколкото ми е часът и тя още не е отворила. Навън са сигурно 40 градуса,а аз съм вървяла 40 минути под слънцето, за да отида до салона. Идва след 20 мин,през които аз я чакам и веднага след нас влиза една нейна редовна клиентка- съседка. Съседката е без час, но минава преди мен защото е само "за боядисване"...ами аз? И друг път пак ми въртеш подобни номера и накрая я смених, въпреки че наистина работеше добре. Много мразя фризьорки да се правят на важни. Майка ми е зъболекар и не съм я видяла никога да е некоректна към пациент и някой да минава при нея с предимство, защото е познат...

# 320
Може да е най-добрата на света, но пари няма да й дам при това отношение!

# 321
Ох, разбихте ме с тая луканка  Joy Joy Joy.
 Така, аз от година може би ходех в Студио К (но това са не повече от 3 или 4 посещения) и се подтригвах при едно момиче мисля че се казва Севи или поне така съм чувала да я наричат. Доволна съм. Но ми е много далеч, много. А и при положение че не работят събота и неделя....ми е трудно. Та си търся нов фризьорски салон по възможност в Младост или Трошево и ще съм ви благодарна ако споделите впечатления   bouquet.
 А да, а преди Студио К ходих в един салон Корина мисля се казваше, до Макдрайв-там пускаха една вуду музика докато ти мият и масажират главата, беше много хубаво. Но подстригването....не бих казала че е кой знае какво. А още преди тях ходих в един салон....срещу тази Корина, мисля че Лина се казваше.....дълго време се заблуждавах, че е добра въшросната Лина, но всъщност като се замислих по едно време, че никога не съм излизала от нейния салон с косата, която искам, дори и бегла прилика е нямало. А като се сетя що пара съм наринала там........  ooooh! Rolling Eyes

# 322
Охааааааа,този салон Лина го знам!Моя приятелка й е редовна клиентка,но само защото я гевези според мен Thinking кафенца й прави,омайва я,а само да знаете каква пара иска за елементарни процедури и недай си Боже ти каже да си купиш някой от нейните продукти за коса ooooh! отиде,изръси се със 100-тина лв. /най-малко/ за боядисване и шампоанче.Аз бях при нея за боядиване,да ме направи от кестенява руса,от салона излязох рижа като метла и много бясна!Не повторих!

цената на измиване+подстригване и сушене е 12лв. така пише в сайта Peace
не мога да ти кажа точно колко ми взима на мен за подстригване тъй като аз всеки път и нещо друго правя и плащам друга сума  Grinning незнам за кое колко ми взима. Мен ме прави Вася,тя е собственичката на салона,а иначе Яна е много мило момиче и също работи добре.Просто аз си започнах с Вася и така досега Wink

П.П. Видяхте ли как става записването?Супер лесно и удобно е ...избираш какви процедури искаш и при кой фризьор оставяш си телефона и те ти се обаждат Grinning Сайта им е от скоро и определено ми е много по-удобно така!

Освен това атмосферата е много приятна. Препоръчвам! Wink
Наистина е много приятна атмосферата!Аз с кеф прекарвам там 3-4 часа месечно Grinning

# 323
  • БУРГАС
Аз съм доволна много от салон "При Иво",по-специално от Бистра,от другото момиче нямам впечатления,но Бистра работи чудесно.Цените са доста ниски.

# 324
Аз съм доволна много от салон "При Иво",по-специално от Бистра,от другото момиче нямам впечатления,но Бистра работи чудесно.Цените са доста ниски.

за кой салон "при иво" говориш? мисля, че има няколко?

# 325
Относно студио "Електра" -днес бях там- записах си час по интернет, коетое супер удобно.
Атмосферата е много приятна. Пострига ме Вася и съм доволна.
Измиване+постригване+разни мазила 12 лв за 35 мин всичко.
Препоръчвам го!

# 326
Ники от Капанов.Не го сменям за нищо.За прически при Мето на Червения

# 327
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

# 328
  • Варна
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

Ники от Капанов. Peace

# 329
  • Варненско мишле
Момичета, дайте координати за тази Светла-адрес, телефон , изисква ли се предварителен час ? Виждам доста добри мнения има за нея .А какви са цените там ?

Общи условия

Активация на акаунт