Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 114
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

Ники от Капанов. Peace

mar4ela5 можеш ли да ми дадеш телефон на салона, за да си запазя час  Simple Smile

# 331
  • Варна
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

Ники от Капанов. Peace

mar4ela5 можеш ли да ми дадеш телефон на салона, за да си запазя час  Simple Smile
64 06 37.  Намира се на ул."Бдин" 22. Надявам се да си доволна. Пиши после.  Hug

# 332
Здавейте, можете ли дами дадете сайт или някакъв телефон на Divas Cosmetic & Sport на ул. Струга? Казаха ми, че фризьорите са добри, мно искам да видя какво друго предлагат. Мерси предварително:)

# 333
  • Варна
Здавейте, можете ли дами дадете сайт или някакъв телефон на Divas Cosmetic & Sport на ул. Струга? Казаха ми, че фризьорите са добри, мно искам да видя какво друго предлагат. Мерси предварително:)

60 38 68 e телефона...кажи после как е  Wink

# 334
Здравейте момичета, реших благодарение на вашите коментари и препоръки да си запи6а 4ас при Светла от Феличита! Но много се притеснявам , тъй като моята коса е дълга и къдрава до кръста , а искам кардинална промяна - искам къса прическа, уморих се ве4е толкова години да я поддържам, освен това мисля 4е е изтощена, пооредя доста след раждането и мисля 4е е време за промяна! Никога досега не съм ходила на фризор и не знам и какво точно искам....затова моля ви кажете дали Светла според вас е добър избор за мен - в смисъл моят тип коса. Благодаря ви!

# 335
Никога досега не съм ходила на фризор и не знам и какво точно искам....затова моля ви кажете дали Светла според вас е добър избор за мен - в смисъл моят тип коса. Благодаря ви!

Аз ходя при Светла,но знам какво искам и ми харесва,че тя ме изслушва и прави каквото трябва,т.е.каквото очаквам.
Според мен е добре да й дадеш, все пак, някакви насоки,за да й помогнеш-не вярвам да нямаш никаква идея Rolling Eyes
Иначе за мен има една фризьорка с голяма фантазия,която само чака да й кажеш :"Както прецениш..." и се развихря  Mr. Green Много е готина и наистина преценява на кого какво му отива.Тя беше първият фризьор,който ме подстрига късо и всички мои познати бяха очаровани  newsm03
Казва се Таня и работи до у-ще "Ст.Караджа".По-назад в темата има тел.номер.

# 336
Записвам се да следя темата защото и аз си търся нова фризьорка.

# 337
Здравейте!
Спешно се нуждая от фризьор и от това, което сте написали  се спрях на Светла от Фелисита.
Искам да попитам някои може ли да ми каже точния адрес, защото не съм от Варна и така ще ми е по-лесно да го намеря, също така, ако може и телефон, за да си запиша час  Simple Smile  А и има ли  други фризьори във това студио или е само тя  newsm78
Благодаря предварително Hug

# 338
Здравейте!
Спешно се нуждая от фризьор и от това, което сте написали  се спрях на Светла от Фелисита.
Искам да попитам някои може ли да ми каже точния адрес, защото не съм от Варна и така ще ми е по-лесно да го намеря, също така, ако може и телефон, за да си запиша час  Simple Smile  А и има ли  други фризьори във това студио или е само тя  newsm78
Фризьорския салон се намира точно зад Кметство Приморски,то е на ул."Генерал Колев" 92 или 94,мисля че и  кооперацията, в която е салона се води на същия адрес.Телефона е 654321.

# 339
Здравейте!
Фризьорския салон се намира точно зад Кметство Приморски,то е на ул."Генерал Колев" 92 или 94,мисля че и  кооперацията, в която е салона се води на същия адрес.Телефона е 654321.

Много ти благодаря за бързия отговор Hug

А можеш ли да ми кажеш дали тя е единствената фризьорка в салона, питам за да знам дали трябва като се обадя да кажа, че искам час точно при нея, за да не ме запишат при някои друг Simple Smile

# 340
Ами незнам дали е единствената,за всеки случай кажи ,че се записваш за Светла.

# 341
Здравейте, има ли някой, който посещава салон "Нелита" - Нели се казва собственичката, а салонът се намира до ХЕПИ на Червения площад, ул. "Опълченска". Препоръчаха ми този салон, но искам да чуя и други мнения. Предваритлено благодаря и на тези от вас, които ми препоръчат добър фризьор, работещ с професионалната козметикана Шварцкопф - през последните 5-6 години ползвам от тази марка боя за коса и флуид за връхчета - много съм доволна, но за съжаление съм решила да си сменя фризьорката.

# 342
Ами незнам дали е единствената,за всеки случай кажи ,че се записваш за Светла.
Благодаря ти отново  Simple Smile
Преди малко се обадих и си запазих час за понеделник Simple Smile

# 343
  • Варна
Здравейте, има ли някой, който посещава салон "Нелита" - Нели се казва собственичката, а салонът се намира до ХЕПИ на Червения площад, ул. "Опълченска". Препоръчаха ми този салон, но искам да чуя и други мнения. Предваритлено благодаря и на тези от вас, които ми препоръчат добър фризьор, работещ с професионалната козметикана Шварцкопф - през последните 5-6 години ползвам от тази марка боя за коса и флуид за връхчета - много съм доволна, но за съжаление съм решила да си сменя фризьорката.
Не съм запозната с посочения от теб салон, но аз ползвам услугите на друга фризьорка, която работи с професионалната серия на Шварцкопф и съм много доволна. Казва се Ваня, салончето е ново на ул."Шопен"/ градинката зад Съда/. Досскоро момичето работеше в друг салон на Адвокатската градинка, но отскоро се отдели и си работи там сама. Ако искаш координати, пиши на ЛС. Hug

# 344
В студио Nell`s на Брегалница с какви продукти работят?

Общи условия

Активация на акаунт