Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
После сподели за резултата. Аз ще ходя след около месец при нея, сега чакам малко да ми израсте косата.

# 466
Разбира се, с удоволствие ще споделя!
Тези дни трябва да се подстрижа и ще пиша.

# 467
Далече съм от вашия прекрасен морски град,но за мое съжаление там се премести да работи и живее моята фризьорка.За мен тя е най-добрия в рофесията си имайки в предвид капризното ми поведение относно косата ми.Тя е фризьора,който ще се съобрази с изискванията на клиента,но ще прецени дали исканото ще стои добре,дали косъма го позволяв,абе въобще всичко.Тя влага душата в работата си,не глеа само да ти исмъкне парите.Като пиша това направо ме е яд,че отиде толкова далече и не мога да се възползвам от уменията и.
Ако имате интерес,ще я попитм къде е салона,знам само,че е горе-долу в широкия център на града,не познавам Варна за да преценя какво означава това Grinning

# 468
И аз съм нейна фенка 1 път съм ходила и тези дни пак ще повторя!

# 469
Аз съм отново в издирване на фризьорка,ходих 3 пъти при Светла от Феличита,но само първия път ми хареса как ме подстрига,следващите пъти нещо не можа да ме подстриже добре.Та ...да попитам момичетата,които хвалят  Светла от Жиро-аз съм с права коса,на пластове и бретон,мога ли да й се доверя за подстрижка? newsm78

# 470
Момичета някой беше похвалил детски фризьор , къде беше че не го откривам в темата
В кв.Младост-на пазар4ето,салона се казва МИМИ.Останах много доволна.
Мерси много , а къде е пазарчето в Младост , много са ми хикс тези квартали , не е ли след Пикадили някъде , до Медицинския център  newsm78
Когато ходихме минахме от горната страна-над затвора има светофар,от който продължаваш посока метро-втората пресечка в ляво и след това в дясно.Салончето е много малко.Дано да съм успяла да го обясня правилно. #Crazy

# 471
  • Варна
Аз, точно от това съм доволна от Светла от Giro. Когато ходих при нея за първи път, исках да ми скъси косата, казах горе долу кое, какво искам и какво не искам, но условието ми беше да е нещо модерно! Не исках прическа, актуална преди 10 години, а сега. Беше ми омръзнало да съм подстригана като селска кака, а другите фризьорки все не ме разбираха, все ми казваха, че то нямало как друго яче да ме подстрижат - това било....  Аз съм много доволна от подстригването на Светла и според мен точно там и е силата.
Пина, този пост ми даде надежда, че някой ще се справи с косата ми както трябва, защото и на мен ми омръзна да чувам, че няма как по друг начин...  Tired Косата ми е дълга и гъста, в момента е на пластове, по-точно 2 пласта. Дали ще се справи Светла от Гиро и къде се намира салона? Телефон? Благодаря предварително!  Hug

# 472
Ето:
Салона се казва  "GIRO"  и се намира до хотел " Черно море" на гърба на Мак Доналдс. Улицата се казва " Александър Малинов" 18 и е много луксозен и просторен! Светлето си направи по- ниски цени от Ескейп и всичко в салона е на ниво. Има и козметик и маникюр и всички там сме бившия персонал на "Арлет"  Телефона е 052/ 617- 417
Това беше пуликувано тук, в темата.

Сестра ми ходи там преди седмица, днес я видях, хареса ми как е подстригана.

# 473
Ще се запиша да ви следя. Май засега съм най-доволна от Тони и Ники на Капанов Шипка.

# 474
Има ли клиентки на Цветка/салона и беше последно до ТИМ/? Тааа Цветка вече постригва в Лондон, хотел Хилтън, страшно се зарадвах днес като научих-страхотен професионалист е! Късмет Цветеееееееееее  bouquet

# 475
Търся си добър фризьор, които да ме подстриже за не повече от 15-20 лв. Косата ми е дълга до средата на гърба, гъста и голяма:) но доста изтощена напоследък. Все пак не мисля да си сменям прическата, става въпрос само за обиране на цъфтежите... Би било добре да е някъде около Младост/Трошево или в краен случай - по Центъра. Предварително благодаря Simple Smile

# 476
за цените в салон Ивона,някой да сподели...

# 477
  • Варна
Пина, благодаря!   bouquet

# 478
  • Варна
за цените в салон Ивона,някой да сподели...

Ако питаш за този който е в Кайсиева,отговарям.Вчера тъкмо ходих и щях да споделя впечатления.
Подстрига ме Стели,и ми взе 6 лв Shocked,игра си 1 час с косата ми и после я издуха.Косата ми е средно дълга,да не кажа че е към късата Rolling Eyes
Момичето е компетентно и много приятно,разбира си от работата Peace

# 479
Здравейте момичета!

Не ми е до писане, но обещах да споделя впечатление след като се подстрижа и затова ще го направя.
Постригах се в "Giro" при Светла, първоначалното ми впечатление беше много добро - светъл, даже слънчев и много приветлив салон отзивчив персонал, постригаха ме без час, веднага(минах случайно, на късмет).........но подстригването под всякаква критика. Исках да ми се оберат връхчетата, косата ми е на пораснала черта и я оставям да расте.Какво реши това момиче да прави не разбрах, каза че прави някакъв пласт отзад , за да я пусна по-лесно Rolling Eyes........и какво да видя като се погледнах накрая....изглеждаше така сякаш докато съм спала, някой е отрязал част от косата ми за да ми отмъсти!! Потресена съм!! Нямам възможност в момента да давам още пари да ме оправят, поради което се налага да ходя вързана месец-два. До тогава трябва да си издиря старата фризьорка и да се червя пред нея!!
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт