Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря добри фризьори във Варна?
Какви са цените на услугите за подстригване в бръснарниците във Варна?
Кои фризьори са препоръчани за конкретни услуги като подстригване, боядисване и кичури?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря добри фризьори във Варна?
Форумът на Варна предлага няколко препоръчани фризьорски салона и фризьори. Някои от тях включват салони като Капан, Angel Face, Тони Добрева, Нелит, студио КА, Мето, Анни, Данни и други. Освен това има споменати и фризьори със специални умения като Николай за цветове и подстригване, Красито за подстригване и Ася за боядисване.
-
Какви са цените на услугите за подстригване в бръснарниците във Варна?
Цените в бръснарниците във Варна варират в зависимост от услугата. Например, подстригването и издухването на коса може да струва от 12 до 48 лева. За кичури цените също се различават, като някои салони таксуват около 24 лева за подстригване. Важно е да се уточни цената преди запазване на час. Цените за подстригване във Варна варират в зависимост от фризьорския салон и конкретния фризьор. Някои от фризьорите предлагат услуги на цени между 15 и 35 лв за подстригване, като цените могат да се различават в зависимост от дължината на косата и специфичните изисквания на клиента.
-
Кои фризьори са препоръчани за конкретни услуги като подстригване, боядисване и кичури?
-
Къде мога да намеря фризьори, които са специализирани в определени умения?
-
Какви са мненията за фризьорката в салона "Харлем Style"?

Що фризьорки смених, докато открия сегашната си

!
Ако някой иска повече инфо да пише

аз от мързел ,че тъкмо си сме там да взема да седна при една ''голяма бяла птица'' само да ми оформи връхчетата, че съм на пластове и се опитвам да я изравня от месеци на черта тип клеопатра онази с два замаха така ме окълца че сега ми провали цялата идея едвам се сдържах да не я убия , после у нас че я изправях , че я къдрих , че я връзвах абе с 2 думи месеци ще ми трябват за да стане това което искам