Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 383
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Доволна съм от едно салонче до ХЕИ, подстрига ме мисля, че Ирена!За първи път ги посетих, но щом реших да повторя значи съм доволна Grinning

# 691
Понякога съм доволна първия път, а втория - не. Или третия не...

# 692

И при мен е така. Казвам пак същата прическа, прави ме същата фризьорка, а резултатът - нищо общо. Все си мисля, че става така, заради чупливата ми коса Thinking
А никой ли не знае къде се подвизава Ани, която последно е работила в Хелена Фейс на Пирин 30 Rolling Eyes

# 693
  • Варна
И при мен е така.

И аз така. Първо подстригване - шест, второ - бива, оттам насетне трябва да си нося шапка, че да я нахлупя на излизане Crazy  Що фризьорки смених, докато открия сегашната си Whistling

# 694
Абе и мен така-всеки път различно ме правят и познатите ме питат -"Докога ще си сменяш прическите ?" Joy
Вече не се ядосвам ,свикнах !А и мъжът ми всякак ме харесва  Flutter !

# 695
Много съм доволна от салон "Джаки" в Варна мацката е адски точна и си разбира от работата.Патила съм страшно много от "прехвалени " фризиори и се радвам ,че попаднах на нея.Препоръчвам с две ръце този салон  Peace Ако някой иска повече инфо да пише  Wink

# 696
Във Варна имаше един фризьорски салон на ул. Кап. Петко Войвода No 13 (под операта), много бях доволна и от двамата фризьори - Иво и Ива. Някой знае ли къде работят сега?

# 697
Някой случайно знае ли, какви са цените в студио Стела, това което е в Чайка и по точно подстригване, изправяне,
и още нещо там има ли маникюр и педикюр

Благодаря

# 698
  • Варна
Дайте координати, но актуални на стилист Евгени?
Моя колежка ходи при някакъв Евгени някъде до Патрирха. Не знам дали става въпрос за същия, но каза, че вече повече от 10г ходи при него. Дано съм била полезна. Ако трябва ще я питам за по-точни координати.

# 699
Прочетох цялата тема  Rolling Eyes
За всички фризьори имаше положителни и отрицателни мнения .
Така и не избрах фризьор за малкия звяр  Tired
Предложете някои който прави момчешки /модерни  Wink/ прически около Общината. Ако не се ориентирам до седмица -две връзвам му опашка и ще ходи като баща си с дълга коса  Laughing По-добре да обяснява ,че не е момиче отколкото да го острижат като миналата година  ooooh!

# 700
DZ  аз малкият го водя в ''красен стил '' на чаталджа , там има едно момче което постригва и той иска него ,не дава на жени , имат детско столче и каталог по който той си избира как да го оформят, около ушите му правят разни черти и зик заци , имат и голям телевизор по който се залисва
но за женско постригване в никакъв случай  Stop аз от мързел ,че тъкмо си сме там да взема да седна при една ''голяма бяла птица'' само да ми оформи връхчетата, че съм на пластове и се опитвам да я изравня от месеци на черта тип клеопатра онази с два замаха така ме окълца че сега ми провали цялата идея едвам се сдържах да не я убия , после у нас че я изправях , че я къдрих , че я връзвах  абе с 2 думи месеци ще ми трябват за да стане това което искам
на ''битоля''  има един салон 20 и някой номер се пада  от страната на пикадили център почти към края на улицата след селиолу под кооперацията до климатиците '- галя се казва фризьорката тя най - добре ме е правила , но взима 25 лв за постригване

# 701
yasmina , ще обиколя след малко .Би ли ми казала точно къде се намира Hug

# 702
Аз съм доволна от Поли,в студио"Атланта".Оставям и номера ако някой реши.0888589965.Успех Peace
.Дамското подстригване  е 7лв. Peace

Закарах и мъжът ми.Подстригването е 5лв,а детското и то беше 5лв.Добра е признавам я.Успех Peace

# 703
Аз съм доволна от Поли,в студио"Атланта".Оставям и номера ако някой реши.0888589965.Успех Peace
.Дамското подстригване  е 7лв. Peace

Закарах и мъжът ми.Подстригването е 5лв,а детското и то беше 5лв.Добра е признавам я.Успех Peace

Къде е това , че искам да заведа детето

# 704
yasmina , ще обиколя след малко .Би ли ми казала точно къде се намира Hug

салона на битоля ли? тръгваш от пикадили център по битоля по левият тротоар , пресичаш кръстовището и със селиолу, следват плод зеленчук , климатици , до тях -там е малко неудобно и за вървене и за паркиране , салона е малък .

Общи условия

Активация на акаунт