Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 047
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Някой може ли да даде мнение какво е положението в студио за красота Евелин. Ходих там преди една година, имаше страхотна фризьорка, но замина извън страната. Другите които работеха там не ми харесваха как работят, за това спрях да ходя и искам да разбера сега как е, дали няма някоя нова фризьорка или фризьор който да си разбира от работата   newsm12 newsm17

# 61
ас съм фризьорка искам да ви предложа свойти услуги ако искате можете да сообадете 0895894026 илона надявамса да се видим
Е все бях виждала бисери на правописа,но това изречение ме довърши !
 Mr. Green
Извинявам се ,че спамя,но не се въздържах !

# 62
  • Варна
за ФИФИ И ГЕРИ чували ли сте Rolling Eyes
Teзи мацки не работят ли е Beauty academy? newsm78
При тях ходя от 2г. Доволна съм и от двете. Салонът им е на Добри Войников 21, до у-ще"В.Друмев"

# 63
ас съм фризьорка искам да ви предложа свойти услуги ако искате можете да сообадете 0895894026 илона надявамса да се видим
Е все бях виждала бисери на правописа,но това изречение ме довърши !
 Mr. Green
Извинявам се ,че спамя,но не се въздържах !
Това и мен ме срази Shocked Joy
И да не е само спам,да попитам наистина ли е толкова голям наплива за Мето-записва часове за след месец и половина ooooh! или просто за да не се натоварва си записва по-малко часове за деня newsm78

# 64

И да не е само спам,да попитам наистина ли е толкова голям наплива за Мето-записва часове за след месец и половина ooooh! или просто за да не се натоварва си записва по-малко часове за деня newsm78
[/quote]

От години ходя в салона на Мето и наплива при него е много голям.Поради тази причина се подстригвам при Красито,защото не ми се чака толкова дълго.

Относно натоварването - Peaceмомчето работи по 12часа даже и повече,така ,че не мисля ,че ''бяга ''от работа.

# 65
  • Варна

Моето мнение обаче е, че на Севи трябва да и забранят да постригва:(.

Миналото лято направо ме окепази тази Севи от "Студио К" - страшно бързо ме претупа, три пъти се наложи да ме постригва, за да стане що-годе дължината, която исках, и ми направи ужасна прическа, която изобщо не ми ходеше, да не говорим, че изглеждах като току-станала от леглото. Преди това се наложи половин час да я чакам с мокра глава, защото имала дублиране на часовете.  #Cussing out За "удоволствието" платих 25 лв., след което ходих да ме дооправят в друг фризьорски салон. Бях много бясна тогава, дори бях пуснала тема във форума, но... неизвестно защо не я откривам сега...

Търся си добър фризьор/ка в района около "Чаталджа". Peace

# 66
  • Варна

Търся си добър фризьор/ка в района около "Чаталджа". Peace

Мога да ти "предложа" моята, но и при нея става със записване, има винаги доста клиенти. На много хора е отказвала (била съм свидетел), явно предпочита да работи с постоянни клиенти. Но на мен никога не ми отказва, макар да ходя сравнителон рядко, и то само за подстригване. 
Иначе и кичури ми е правила, така че имам поглед и за другата й работа.  Simple Smile

Не е много в р-на на Чаталджа, но пак е близо. В р-на на Пикадили ц-р е.

# 67
chockolina, може да  пробваш в салона на МЕТО, много е добър. Измиване , подстригване, издухване 15лв.
За да седнеш точно при него обаче, трябва да звъннеш месец преди това. Краси и Силвия също са  добри.

# 68
за ФИФИ И ГЕРИ чували ли сте Rolling Eyes

Joy аз лично не  Naughty ... но ще ми е интересно да науча повече за тях  Crazy

така се казва салона Mr. Green познавам ги лично и двете ,много са добри Peace

# 69
Някой може ли да даде мнение какво е положението в студио за красота Евелин. Ходих там преди една година, имаше страхотна фризьорка, но замина извън страната. Другите които работеха там не ми харесваха как работят, за това спрях да ходя и искам да разбера сега как е, дали няма някоя нова фризьорка или фризьор който да си разбира от работата   newsm12 newsm17
Вероятно говориш за Севито, която постригваше в Евелин. Тя беше в Италия за кратко време, а сега си има собствен салон. Намира се срешу Катедралата, зад ъгловия магазин за дрехи, влиза се във вътрешен двор. Телефона и там е 631641.

# 70
къде е този ъглов магазин за дрехи?

# 71
Дайте координати за Фифи и Гери? Къде се намира салонът?

# 72
  • Benelux / Varna
Аз ходя от 10 год. при Анито, салона се казва Ани под книжния пазар е,, от магазина за сувенири уличката само надолу, под книжарница Пингвините още надолу по същата улица точно до билковия магазин. Много съм доволна, който съм завела всеки продължава да ходи там, правила е и всички официални прически на моето семейство и приятели по различни поводи. Постригване и издухване 12 лв.Може да пусна няколко снимки по- късно.
Ето последната ми прическа:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8560375

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 00:24 от zornitsa

# 73
chockolina, може да  пробваш в салона на МЕТО, много е добър. Измиване , подстригване, издухване 15лв.
За да седнеш точно при него обаче, трябва да звъннеш месец преди това. Краси и Силвия също са  добри.

А в салона на Мето колко момичета работят?Предния месец се подстригах при едно момиченце там,но не съм много сигурна как се казва,май Надя съм запомнила,че беше,останах доволна и мислех пак при нея да си запиша час/само да не бъркам името newsm78/

# 74
  • Варна

Мога да ти "предложа" моята, но и при нея става със записване, има винаги доста клиенти. На много хора е отказвала (била съм свидетел), явно предпочита да работи с постоянни клиенти. Но на мен никога не ми отказва, макар да ходя сравнителон рядко, и то само за подстригване. 
Иначе и кичури ми е правила, така че имам поглед и за другата й работа.  Simple Smile

Не е много в р-на на Чаталджа, но пак е близо. В р-на на Пикадили ц-р е.

Киса, и там ми е удобно, напиши й координатите, плс! Praynig Помня ги твоите кичури, много хубави бяха.

Не е за мен много това едномесечно по-ранно записване, че все от единия за следващия ден се сещам, но също ще помоля за координати - доколкото разбирам има и други фризьори там. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт