Мъничко остана - през СЕПТЕМВРИ ще гушкаме сладка изненада!

• 13 288
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Деси, спокойно, мила.
Ако кърмиш на поискване няма да имаш нужда нито от биберони, нито от биберон-залъгалка. Така, че какво и да си купила ще ти свърши работа. Нашите само се подмятаха из кревата. Затова сега взимам едно шише и един биберон-залъгалка, за да има ако ме няма.

Много се радвам за Тамара и Марсианската й майка. Браво! Чакам с нетърпение снимки на всички нови бебенца. Моят телефон няма камера и интернет. Затова ще ви показвам нашето момиче като се прибера от болницата.

Аз подремнах хубаво и сега започвам да мия и пера. Че цял ден нямахме вода, а сега е дошла.

# 106
Добро утро мами!!!  bouquet

Оф аз пак не се наспах ...сега ще изпратя милото на работа и ще се пробвам да си легна за час два...само дето се чудя дали да хапна нещо, ама пак ми се гади  Sick, а и вчера пак повръщах ooooh!.... та сега не мога да взема решение newsm78

Комплект за изписване аз още не съм взела.. последно като обикаляхме по магазините си харесах на Бебето зеления с кравата...ама тогава имаше от малките и от големите...не успяхме да вземем решение и накрая нищо не взехме..та сега като отидем в София ще трябва пак да обикаляме за да си изберем този път!!!

# 107
# 108
Добро утро!

Муц
, много хубаво име за щерката сте избрали, да ви е жива и здрава!
За комплектите за изписване - аз взех поотделно една възглавничка, и блузка с ританки, плюшени, + долни гащи (?) и камизолка. Пелена си имах и не съм купувала допълнително. Ама сега се чудя както ми каза доктора, че другата седмица най-вероятно ще е голямото събитие... Май ще му е топло на бебока с тия дрешки, и ще взема да пращам майка ми да купува нещо по-лятно. Но това живот и здраве да се роди...
За бибероните - ми аз имам само един - залъгалка - на НУК, доктора ми го подари. Нищо друго откъм биберони и шишета не съм купувала, мисля да вземам ако се наложи, след като се роди. Надявам се да се кърмим  Grinning

Айде чао от мен засега, хуквам по институции да уреждам документите за ипотеката ни... Ужас, ужас. Сега се моля малкия да ме поизчака да свърша тая работа, но в крайна сметка той си решава!  Mr. Green

# 109
ДУ момичета!
жожо_вик, и аз съм като теб. Ококорвам се сутрин по никое време. Щом мъжът ми стане за работа и хоп- хайде и аз  Shocked А като се замисля колко ще ми липсва тази възможност през следващата година  Confused , но това си е.

Днес се събудих със странния въпрос в главата - как започва раждането? В смисъл кое е онова чудо, което кара бебето да тръгне и организмът да съдейства с всички сили за излизането му на бял свят...

Страйпи, ама ти направо ме разбиваш - домакинстване в 3 през нощта! Тези при вас, които ви принуждават да сте без вода - не са хора!
Мона, браво за хемоглобина  Hug Драскай по една запетайка на ден, че те мислим!

Вчера ходих до Джъмбо да пазарувам украса за РД-то на сина ми и в бързината грабнах и аз едно шише на Нук, като вас - да не се мина... Но си знам, че ако всичко е като предния път, едва ли ще стигна до него.

Хайде, щъркелитеееее, днес ви искам на пълен работен ден  Party

# 110
Добро утро момичета  Hug!
Ето моя час удари... newsm68 newsm44 newsm68.
Тази сутрин ходих до Сливен, имам болки но не родилни а в матката след вагинален преглед доки каза, че не и се поемат рискове точно сега, та ме върна за чантата... newsm53.
След малко тръгвам само исках да ви се отчета да не ме мислите и мнооого ще ми липсвате да знаете... txtloves.
Последните месеци съм общувала повече с вас от центъра на кревата си от колкото с други хора... та ми е мъчно, че в болницата няма безжичен нет инак се чудя дали да не си взема лап топа може пък да ме огрее от някоя близка сграда, но се съмнявам.
Записах си телефона на Асето не само за да ви информирам, но и за да съм спокойна ако се появи проблем с кърменето... Асе ще те щадя, но ако съм на зор ще те потърся Heart Eyes .

Та знам, че ще ми пожелаете успех, помолете се за мен утре по някое време до колкото разбрах днес ще са изследвания,но така или иначе ще се обадя веднага след като мога.
Отивам да се срещна с първия си син... newsm53  smile3521 newsm53 спокойна съм и усмихната от вътре.
Усещам около себе си мир като река.
Обичам ви Hug!

# 111
Мариям успех миличка. Да гушнеш най-прекрасното бебче.  Heart Eyes

# 112
Мириамка   Hug Hug Hug ГуШкам те, лъвице! Пожелавам ти красиво раждане и леко възстановяване! Да изпита всичката прелест, за която се подготвяш 9 месеца. И ти ще ни липсваш! ЧАКАМЕ ДОБРИ НОВИНИ!!!  Hug Heart Eyes Hug

# 113
  • София
Мариям, пожелаваме ти най-лекото раждане на твоето момче и бързо възстановяване! Успех и с кърменето! Много гушки от нас!  Hug Hug Hug
Браво, че писа   bouquet

# 114
МАРИАМ!!! Всичко ще мине прекрасно и скоро ще си гушкаш сина. Стискам ви палци и най-хубави пожелания за цялото семейство.

Иринии, този въпрос няма отговор. Още не са го разбрали, но предполагат че сигнала идва от бебока и от там се почва с хормоналните промени и раждането.
И аз не мога да спя много дълго. Опитвам се всяка сутрин, но все ставам с всички. То на сила не става.

Акушерката беше и си отиде. Каза да не се притеснявам изобщо за позицията (Флучия Wink ), защото ме чу как я мисля. Мисли, че няма да става нищо скоро и като ме гледа как не бързам, се съгласи че около термина ще става работата. Всичко ни е наред - кръвно, количество води, тонове...

И си тръгнах обратно на фитнес и много добре се почувствах.

Какво става с вас, любими майчици?

# 115
Мариям, успех   Hug ! С теб сме!
Мона, много се радвам, че джелезото се е вдигнало и вече спираш вливанията.
Аз съм още в кревата и се подмотвам, последен юруш за работа за следващите 6 месеца. Вчера вечерта си изпуках пуканки и си ги ометох всичките. Като ме подпукаха едни болки в областта на корема, че и кръста и той се включи иди разбери от пуканки ли са, друго ли е.  Реших, че ще се натискам да спя, в случай че се наложи  да хукна към болницата поне да не съм изморена , но всичко утихна в последствие. Та пуканки вече няма да ям.

# 116
И тази сутрин сме още налице в комплект.
Готовите комплекти за изписване и аз не ги харесвам. Предният път свекървата беше купила такъв. Имаше хубави неща, ама и толкова излишни. Абе много пари за нищо. Сега взех боди с дълъг ръкав  и ританки за от долу. Отгоре ще е с тънка блузка и гащеризонче, ако е топло или с цял поларен комплект, ако е студено. И одеялото ще е според времето. То в началото на септември никога не се знае как ще е. Спомням си, че миналата година точно между 6-11.09 едни студове настанаха... Всъщност няма и много голямо значение как ще бъде облечено бебето на изписването. И без това от него се вижда само малко от личицето, тъй като е увито с одяло. Като се замисля Виктор облечен го видяхме само аз и сестрите, които го обличаха. Вкъщи веднага го поразхвърляхме. Даже и на снимките не се вижда нищо повече от един вързоп  Simple Smile.
А за вкъщи най-удобно за мен беше да е с боди и ританки. Евентуално отгоре блузка. Чорапи първите месеци не сме ползвали.
На мен от време на време така ми се схваща кръста и надолу към бедрата, че не се трае. Явно бебо като се разиграе, захапва някакви нерви.
Сега си направих справка в сайта на НОИ. Моят болничен е от 22.07 и съответно още нищо не е платено. Ама какво се чудя, аз имам 3 дена болничен от юни месец, които също още ги няма. Там пък и болничния ми бяха върнали за дооправяне. Като знам и нашата фирма с какво закъснение плаща осигуровките, а и колежката, която се занимава с това, сега цял месец е отпуск... има да чакам. Добре, че не съм преритала за тези пари, че иначе ако зависиш от тях е лошо.  Cry

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 09:33 от ston

# 117
Добро утро, мамчета!
Мириям, мила успех! Ще се молим за теб и ще чакаме добрата новина! Сигурна съм, че всичко ще мине бързо и безболезнено и скоро скоро ще гушкаш най-прекрасното момченце! Целувки и прегръдки от нас! И много ти благодаря, че си намерила време да ни пишеш преди голямото събитие! УСПЕХ!!!  Hug
Мона, много се радвам за желязото! Браво на теб! Какво ли не изтърпя, но ето, че резултатът си е заслужавал! Аз лично също се тревожа. Последните месеци хемоглобинът ми беше 106 и сега не знам колко ще е, защото да си призная честно напоследък не си пия редовно Малтофер-а. Изпротивя ми, гаден ми е и не ми се мисли, ако с тази си небрежност съм навредила на бебинка!  Cry
Ирини, това с тоалетна хартия си е жива класика  Joy Друго си беше пред и години като имаше само "Белана" и ни рози, ни облачета, ни нищо....
Шейле, мерси, че сподели за позицията на бебчо! Добре, че си ти да ме успокоиш. Радвам се, че резултатите ти са толкова добри и пак ходиш на фитнес! Направо нямам думи да ти опиша колко ти се възхищавам!  Heart Eyes
Дианченце, благодаря ти за подробната информация относно осигуровките! Аз все отлагам да отида до НОИ и да се взема номера, ама вече няма за кога да отлагам, та ще мина тези дни.
Мирка, супер ти е идеята с калъфката за възглавница! Още днес ще я приложа като пускам втората пералня с дрешките на бебинка. Вчера изпрах с "Тео Бебе", а днес ще опитам със "Сано" -то и ще преценя кое ми допада повече!
Сонче, за филма - днес в 16.50ч ще съм пред Дома на киното. Няма да успея по-рано, че от 15.30 съм на преглед при доки в 15 поликлиника и ми е далеч. Ще се радвам, ако се видим! Аз лично много искам да видя филма, хем да се разнообразя, хем още повече да се настроя положително на вълна раждане! Много ми допада отношението на Мириям - тръгва към болницата изпълнена с любов и безкрайно спокойствие!

# 118
  • София
Мариям,  Hug Heart Eyes fingerscrossed

# 119

Общи условия

Активация на акаунт