Мъничко остана - през СЕПТЕМВРИ ще гушкаме сладка изненада!

• 13 290
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
На мен днес ми е супер омотано, нещо не можах да се наспя снощи а това ми се случва сигурно за първи път от както съм 2 в 1. С Петър не можахме да си намерим място на спалнята, той внимава да не ме нарита нещо без да иска, аз пък внимавам да не се разположа съвсем по слрдета на леглото и за него да не остане място и падна едно гонене цяла нощ и нула по наспиване, егати ужаса  Cry Cry Cry Cry Cry
По въпроса за комплектите за изписване - и аз още нямам, ама аз нямам и една вещ, която ще ми трябва за болницата дори а вече е време да се подготвя за там. Но и аз няма да купувам готови де, ще си спретна някое готино тоалетче от нещата, които съм купила досега или ще си взема още нещичко.......
Носталгично ми е днес нещо, няма причина, просто така........  newsm78 newsm78 newsm78

# 121
Ета ме и мен!Ама как ми драскат очетата,че станах ранооо ooooh!А вие знаете как мразя Mr. Green
Бяхме на док!Всичко е наред с бебинка!!Ама не е пораснала много за последната седмица!!Тиквичката още няма 9см в диаметър ама доки каза,ве е добре мъничето!Води и плацента наред!Тоновете идеал петров,няма контракции на матката/поне машинката не засече/
Източиха ми кръвта тея кръвопийци мръсни гаднииии #Cussing outМного ми се смя лаборантката,че ми е за 100тен път ама още треперя ooooh!
Иринка драго ми стана много като те видях!! Hug Hug
Утре ме вика док пак за резултатите-дано всичко да е наред-и за консултация с анестезеолога!!В този ред на мисли какво представлява тази консултация newsm78 newsm78Малко ме е шубе Tired
Взех си солпадеин,че док каза ама си взех разтворим а не на капки-кое е по-добре според вас???
Мариям имаш моите стиснати палци миличка!Всичко ще е наред!!!Ще гушкащ скоро най-прекрасния син!!

# 122
  • София
Иринка драго ми стана много като те видях!! Hug Hug
И на мен!  Simple Smile
А твоят мъж ако знаеш само с каква притеснена физиономия те чакаше отвън-.
Само да си посмяла пак да се оплакваш от него
  Joy Joy Joy

# 123
Мариам,  Praynig стискам палци! Чакаме момъка в захлас! Wink
Иринии, благодаря ти за повторното обяснение на ситуацията по време на кърмене. То първите 1-2 месеца сигурно нямам да имам сили, но се надявам после да се окопитя, както се казва.  Laughing
И аз не съм взимала комплект за изписване. Хич не ми се нравят - вътре 100 неща, които според мен излизат доста по-скъпо
, а повечето не бих  купила. Затова съм му приготвила един комплект от нещата, които сме взели - боди с къс ръкав, памучно гащеризонче от тези целите (аз им викам пижамки ама как да е), шапчица и ръкавички. Една пелена памучна тънка и едно по-плътно одеалце, но пак памучно ако все пак е по-хладно. Само шапчицата и ръкавичките са абсолютно еднакви. Другото е плод на моята фантазия като съчетание  Joy
На мен пък си ми харесва бебето да си прилича на бебе в облеклото. Като показвах на брат ми дрехите, които сме взели и той гледа една пижама на мечки и разправя - "абе това не е ли за момиче? Няма ли за момчета нещо на базуки"  hahaha Аз исках да му намеря чаршафи на влакчета или платноходки, но късмета му беше все на мечки - я Мечо Пух, я нещо подобно  Hug
Мона,  Peace
Шейла, и аз от както поднових гимнастиката от миналата седмица и се чувствам по-добре. Даже вече не драпам да раждам толкова бързо, че да мога да отида повечко пъти преди раждането  Simple Smile

# 124
Aa Иринка той така си гледа!!Страшно и лошо  Close Twisted EvilМоже да му пари вече под лъжичката ама не показва-пуста мъжка гордост Mr. GreenАма нали знаеш-мъж/колко и да го биеш все му е малко/ Joy Joy Joy

# 125
Добрютру!

Мириямка, палците и на краците са стиснати, споко!
Муцата много арно а кръстила Марсияната брееее....Бравос, муце - Тамара е страхотно именце!
Уанде, ма за мотор си имаме слинг беее....връзванката на гърба и готова работата  Joy Всичко е под контрол!...оф това мойто лапе незнам за мотори, ама всички приятели викат, че първата му дума ще е "и къде сме на палатки?" Mr. Green Макя му кат не се спря Laughing Ей я на и на мотор качена...на края на осмия месец:

Аз пък нали ви се похвалих, че намерих комплект от 5 части  Peace Беличък, без много-много шарении - има на блузката едно зайченце бледичко и на пелената още едно. Та е много гот.

# 126
Добро утро  bouquet

Мариам, успех мила! С теб сме Hug

Мона, браво за желязото и хемоглобина, дано си се поуспокоила и дочакаш момента без повече притеснения Hug

Момичета, мен всяка нощ ме мъчат едни доста силни менструални болки (целият месец вече), направо някой път се чудя как съм раждала без упойка, сега не я издържам вече.  По 2 часа се въртя в леглото, ставам, разхождам се и минават. През деня такова чудо няма. Док я няма до 1-ви и се чудя какво е това, но не ми обърна много внимание по-рано като й казах. Някакви идеи Thinking

# 127
  • София
Мире, гледаше нежно и загрижено, честно!
Верно мъже. Пред теб едно, иначе - друго.
Моят се прави, че не му пука, а в действителност е по-чувствителен и от мен!

# 128
Мариам- HugУспех,миличка!Всички ти стискаме палци и се молим за леко раждане Praynig
Шматкооооо Joy Joy JoyОткачена жена си ти HugКефиш ме Peace
Иринии-верно не остана Rolling EyesСнощи почти не съм спала,а ако задремя,сънувам само сънища,свързани с раждането.Така съм аз-много съм ербап,ама като наближи времето и спичам леко hahaha
Мона- Peaceза хемоглобина.
Иринка-да ти похваля и аз голямото момче Hug
Ването-това комплектче с кравите е мн.гот Peace
Хайде лек ден,мадами-тумбалани Heart EyesПо-късно пак ще влезна на проверка /нали съм в почивка Joy/

# 129
Мариям, едно голямо гуш за теб и стискам палци! Всичко ще е по мед и масло  Heart Eyes   Hug

Григчо, ами аз нали онзи ден имах такива болки, оказаха се смъкващи контракции, доки го потвърди на другия ден на прегледа, защото мъника се беше смъкнал надолу. Та тогава ми каза, че оттук до раждането може да си имам такива болки вечер! И да не се притеснявам. А иначе ми каза, че най-вероятно другата седмица ще родя... но това са просто прогнози. Та, може и твойто бебче да се смъква надолу, матката да се подготвя и т.н. Аз така си го обяснявам.   Grinning

Шмат
Hug  И на мене всички ми разправяха, като ходихме тука на едни купони на палатки, че съм щяла на реката да родя. Водно раждане.  Mr. Green   А понеже майка ми много ми се кара, че още си шофирам (въпреки че гледам да се ограничавам), днес ми каза: "Е не! Ти в колата ще родиш! "  Joy  И само ме бъзикат, че туй диване на мене щяло да се метне, да съм се подготвяла психически  Mr. Green

# 130
Мириямка, това е най-спокойното тръгване за родилното, за което съм чела досега. С нетърпение чакаме новини!
Мона, поздравления! Станала си вече "желязна лейди"!!!
Шмате, кво му има на мотора? И аз искам на палатка, ама няма кой да ми ходи по акъла.
Комплекта ни за изписването е точно този зеления с кравичките.
Хайде, до скоро, че отивам да пазарувам. Днес за разнообразие мисля да готвя. Че мъжът ми нещо падна под 100кг и роднините ме критикуват, че не го гледам.

# 131
Мариям, имаш пожелания за леко раждане и от мен. Нека първата среща със сина ти е вълнуваща и незабравима.

Да ви кажа замислила съм се как моето по голямо дете ще приеме бебето. За сега само ми целува корема и му пее и говори, но като се роди дали пак ще е така. Как е при вас, има ли много ревност от каките и батковците?

Хайде лек ден ви желая на всички и дано има нови бебета днес.

# 132
  • София
Здравейте!
Чета ,че сте писали за шишетата -аз например си купих на BeFree-имат много добра противоколикна система,също така и против задавяне,пласмасата им не съдържа вредният Бифенол,одобрени са от много медицински дружества.Сламката им порозовява,ако е претоплена храната.Струват около 14-15лв.Също така им е много хубава и четката за шишета от дунапрен е и не драска пластмасата.
Ето да ги видите:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273588&pid=7205742

Ето и моят комплект за изписване-аз не исках също да е от стандартните бебешорските с ританки и камизолки,а нещо по като за голямо бебе.Ето линк да го видите:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273588&pid=7071987

Ето ми и пелената за изписване:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273588&pid=6918452

Козметиката ми е на Бюбхен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273588&pid=7205740

Ето ги и гащите за еднократна употреба за майките ,ако някой не ги е виждал.Другото е кърпички за почистване на гърдите на Чико пак за в РД и кърпичка за уригване на бебето.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273588&pid=7206799

Вече почти съм преключила със списъка за бебо-остана  ми само биберон залъгалка,четка и гребенче, още един комплект чаршафи,термометър цифров и памперси.Може да видите всичко,което съм купила за бебо в албума ми.Аз в общият албум на септемврииските мами съм разгледала всичко и ми е било много полезно.Особенно много полезни неща и магазини ми е казала Дидката.

Стискам палци на Мериам и господ да я пази и закриля нея и бебето.

# 133
Честито на новите мами!!!
 newsm51 smile3525
 Two Hearts

Добре дошли на новите ни бебчета, да донесат много радост и щастие в домовете!
newsm05 newsm06 welcome smile3541

stefina на Befree има и стъклени шишета, а това че не съдържат Би фенол не е вярно за нито едно пластмасово шише на пазара, пластмасата си е пластмаса, единствения вариант е да се сменят по-често шишетата, т.е. да се ползват не надрани, ако се надерат отделят вредното вещество.

# 134
Айде добър ден и от мен!   bouquet

Мариям щом е за тебе утре цял ден ще стискаме палци  Hug. Много леко раждане, здраво момченце и бъро възстановяване ти пожелавам!

Мона
супер е, че няма да те тормозят повече с вливания. Хаповете ще ги преглътнеш някакси  Wink.
Само, че защо на мен при 113 пак ми изписаха хапове .... newsm78. Верно кръвното ми все е 90/50 като го мерят, ама като ме разхождат винаги в 14ч. на обяд по най-големите жеги какво очакват. Но според тази от ЖК било свързано  Thinking.

За шишетата - аз си взех едно стъклено на Нук, че само от тях намерих стъклени и се моля да се кърмим и да не се налага да ползваме други шишета. Имам и 2 залъгалки на Авент за новородено, подарък от доки, ама и тях се надявам да не ползвам.

За спането - и аз от няколко дни съм много зле. Снощи заспах към 3.30ч. и сутрина в 7ч. като звънна часовника и скокнах. Ходя като сомнамбул вече, че и денем не мога да спя от шумотевицата наоколо.

Пък да ви се оплача - зетя и етървата почват някакъв масивен ремонт с подмяна на ел. инсталация, водопроводни тръби и прочие та извесно време ще сме или без ток или без вода или без мръсен канал и естествено без парно ....та се притеснявам дали ще успеят да свършат преди да дойде бебо...Не ми е мисли какво ще е, ако се позабавят  ooooh!. Май затова не мога да спя ...

МариП за ПИК-а Бизу го е обяснила много добре.  Peace

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 11:35 от Dianchence

Общи условия

Активация на акаунт