Мъничко остана - през СЕПТЕМВРИ ще гушкаме сладка изненада!

• 13 291
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
stefina, аз за Виктор ползвах шишета на Be-Free и бях много доволна. Сега отново купих такива. Малко са им променили дизайна за 2 години, но общо взето принципа им на работа си е същият. Само, че след по-дълго изваряване индикацията им постепенно се поврежда. Трябва да им се прилага друго стерилизиране.

# 136
Добрутро и от мене,
само минавам да видя и да ме видите  Joy. И ще полягам малко и аz, напоследък спя супер, наопаки на всякаква логика. Но лягам примерно в 2ч. и като ми zвънне алармата в 7 zа школото, ми приzлява.
Мариям, нищо, че нама да  можеш да прочетеш сега, но имаш много   Hug и Heart Eyes и от мен. Чакаме те въzможно най скоро  Praynig
Уанде, как иzдържаш, като не си на работа? Не го мисли раждането, всичко ще е наред  Wink
За сведение, аz нямам грам и най мъничко приzначе, че може скоро да се случи нещо  Sad  .Ооох, ще си имам още едно инатче  Rolling Eyes . Шегувам се, живи и zдрави да са.

# 137
  • Варна
Здравейте и от мен - докато ви изчета и стана обяд  Crazy
Преди малко звъннах на Мариям да и пожелая успех. Звучеше в много преповдигнато настроение от очакваната среща с малкия мъж. Каза ми, че операцията е назначена за утре 8.30 сутринта така че ще и стискаме всички дружно палци  Peace Praynig Praynig
За комплекти за изписване си говорите. Аз чакам таткото да дойде и да го купим заедно. Харесала съм си и аз този зеления на Бебето с кравичките (незнам защо аз досега си мислех че са жирафчета   hahaha Mr. Green). Но май няма да е този големия комплект, че много части ми се виждат вътре. А пък и докторката от как каза, че може да сме много дълги - не ми се купуват повече съвсем като за новородено дрешки.
А тази сутрин нещо няма бебета  newsm78 чак странно...

# 138
Здравейте пак   bouquet..аз май бая сам си поспала..сега едвам си отварям очите и кво да гледам едно космато дупе на възглавницата, а то моето куче се качило и си спинка с муцуна забита в корема ми  hahaha Joy...та ми стана много смешно преди няколко дена съм си го гушнала а бебо толкова силна ритна и Коко така се стресна че с 200 излетя от леглото  hahaha Joy.

Мариям с теб сме душко  Hug ..ще чакаме утре добри новини за теб и твоя малък мъж..дано всичко мине леко!!!

Ох аз още се чудя дали да ям или да поизчакам още малко ....нещо тия дни нямам апетит и все на сила си се храня, а хем само любими манджички си правя  Crossing Arms.

# 139
Мириям  Praynig и  Hugнот мен!
Дано утре всичко мине леко и безпроблемно!!!!

# 140
ЕЕЕЕее пак писах, и пак се изтриии  #2gunfire

Григчо, щом болките ти са толкова чести и то от месец допускам, че поради някаква причина просто матката ти е станала чувствителна и реагира на нещо. Аз съм с такава матка и получавам стягания, понякога доста болезнени, от какво ли не - позиви за ходене до тоалетна, друсане по дупките в МПС, газове в корема... Ако не бяха от толкова отдавна и редовно, бих предположила, че са подготвителни родилни, но пък цял месец - всеки ден. Едва ли! виж дали няма някаква закономерност с хранителните ти навици.
Жожо и вик - по-добре си хапни нещо. когато ти се гади или направо повръщаш не е хубаво стомахът ти да стои напълно празен дълго време. Давай му по малко да преработва нещо - сухари, солети, сухички неща.

По повод липсата на бебета от тази нощ - чакаме Ланвинка да се разпише, че нали снощи имаше подозрения.

# 141
  • София
Пък да ви се оплача - зетя и етървата почват някакъв масивен ремонт с подмяна на ел. инсталация, водопроводни тръби и прочие та извесно време ще сме или без ток или без вода или без мръсен канал и естествено без парно ....та се притеснявам дали ще успеят да свършат преди да дойде бебо...Не ми е мисли какво ще е, ако се позабавят  ooooh!. МариП за ПИК-а Бизу го е обяснила много добре.  Peace
е това вече е много гадно   ooooh! дано свършат по-бързо  Peace ама не можаха ли по-рано да почнат  newsm78
аз купих две шишета на нук-малко и голямо, ама дано не ми трябват  Praynig
не ви дразня, ама аз съм спала от 23:00 снощи до 08:00 сутринта без тоалетна даже  Laughing - за първи път, даже сънувах, че съм родила - будя се и гледам... корем  Shocked
моля ви, кажете ми - тези бодита кога се обличат?!? ако му облека цяло - дълги ръкави + ританки /космонавтче ли е какво ... пижамка сигурно/ отдолу трябва ли да има боди със съответния ръкав  newsm78 или зависи от времето? аз си мисля, че трябва - памперс, боди и това цялото. до сега си мислех, че боди се слага винаги и отгоре - каквото искаш. те сигурно и в родилното ще кажат, ама аз на вас имам повече вяра   bouquet
сега отивам до НОИ за този код, че днес е хладно! благодаря ви момичета за инфото  Heart Eyes
И! чакам бебетата на нетърпеливите мами  newsm68
та ми стана много смешно преди няколко дена съм си го гушнала а бебо толкова силна ритна и Коко така се стресна че с 200 излетя от леглото  hahaha Joy.
smile3532 smile3532 smile3532

# 142
Мариам, мила стискам ти палци за една невероятна среща със сина ти, мнооого гушки и най-добри пожелания от нас   bouquet Hug чакаме тееее  Heart Eyes

# 143
Simple Smile честито и от мен на новообебилите се мами   bouquet   bouquet  bouquet  я колко бебоци са навалели за два - три дни Simple Smile
Муцка,  newsm51 да ти е жива и здрава бебата Simple Smile голяма мацка излезе тя Simple Smile
успешен ден момичета Simple Smile

# 144
Хайде да изкукам и аз Grinning
Мириам стискаме палци за утре всички ще те мислим, дано мине леко и да си гушнеш бързо бебока Praynig Praynig Praynig
Мона браво за желязото Peace
Ох момичета вече не издържам с тези глезени, като банички са ми долу краката Cry вече забравих какво е глезен, всичко друго търпя ама това Sick направо като ги погледна и толкова ме дразнят, само като лежа се оправят ама то може ли само лежане.
Много искам да раждам вече, ама наистина много #Onfire #Onfire #Onfire Възхищавам ви се на тези дето искате да си изчакате термина ама аз вече нямам нерви да чакам, дори не мога да седна да ви чета защото глезените ми започват веднага да се подуват, е как да си прекарвам времето newsm78
Някой има ли го този проблем? И как се справя или не му обръща внимание?
Айде изплаках си мъката Mr. Green сега ви пожелавам лек ден Hug Hug Hug

# 145
Адиктче, правилно си се ориентирала. Бебето се облича с боди /под бодито памперс, естествено/ и отгоре вече както прецениш. Вариантите са много - боди с къс ръкав и отгоре от тези целите пижамки /аз по това ще го слагам да нанка/, боди с дълъг ръкав и отгоре памучно или плюшено гащеризонче без ръкави. За навън при температура около 23-27 градуса - боди с къс ръкав или без ръкав и тънки памучни панталонки и блузка. Естествено и памучна пелена за завиване. Бодитата винаги са за предпочитане пред блузките /говорим за първата година на бебетата/, защото кръстчето винаги е завито и н се образуват гънки, които да му обиват на човечето.

# 146
Юник, радвам се, че вече сте си вкъщи и стискам много палци за кърменето  Hug Сигурна съм, че ще потръгне  Hug
Мона, чудесна новина за желязото  Hug
Мариям лека раждане ти желая и чакаме утре сутрин добрите вести  Hug Heart Eyes
Сега да ви разкажа за моите премеждия вчера... Тъкмо се отчетох вечерта и реших да полегна...и като ме почнаха едни болки във вената, втресе ме и за 20 минути вдигнах 37.5 температура Sad Бях се навлякла с поларено горнище и завита с поларено одеало треперех като лист. Та отидох в МД, защото се стреснах, че някак изведнъж ми се вдигна температурата. Тоновете на бебо бяха добре  Heart Eyes Оказа се, че шийката ми е напълно изгладена (аз съм с Бракстън-Хикс от събота на сам и то доста чести, но не са болезнени), но нямам разкритие  Shocked Няма да ви казвам как реагирах като го чух това за шийката  Shocked, че нали съм се подготвила за 15.09. да раждам.  Температурата все още беше 37.5, но така и не стана ясно от какво се е вдигнала. Лекарката ми предложи да ме приемат вечерта, защото съм можела да почна да раждам и да ми вливали антибиотик за температурата. Отказах, с идеята, че ще се прибера и ако не спадне до няколко часа ще върна. Слава Богу  Praynig за сега нямам температура, но днес изпратих мъж ми в командировка до неделя и много ме е страх, че ще родя без него  Sad Като е изгладена шийката кога може да се очаква раждане?

# 147
singing_girl, моите крачоци по принцип си понаедряха, ама и се поддуват. Чак гривничка ми се образува в сгъвката между ходилото и прасеца.  hahaha
А за поддуването лекарката ми каза, че съм нямала белтък в урината, така че не било опасно.

Бях на ЖК досега- 3 кила сме. Коремчето ми е голямо, а бебчето си е в норма. Тоест водите ми са повечко- широка му е квартирката на детето, само да се е оплакало.  Mr. Green
Кръвното малко съм качила, ма сигурно е от жегите. Кантара ме изтегли по-малко от този вкъщи.   Party

# 148
Момичетааа, ставам вече нахална, ама моля ви - обяснете ми за това СПАНЕ и защо по гръб??? Ами ако повърне? И нали като са новородени, не могат да си въртят вратлето и главичката?  newsm78
Толкова книги изчетох, не съм чела за спането....  Embarassed Embarassed Embarassed

# 149
Oх как хапнах само..сега пак ми се лежи, а трябва малко да  newsm79 wash hang 1ironing...само стискам палци да не ми се догади...

Нели аз също мислех да слагам бебо по корем-точно ако се задави и повърне, но вчера тук стана въпрос че се слагали по-гръб защото се намалявал риска от синдрома на внезапната детска смърт..може също и на една страна... #Crazyвъпреки че ми е чудно дали ще му е удобно така.

И да питам трябва ли ни здравната книжка..че вчера като си приготвях багажа за болницата се сетих за нея, но нещо не мога да я намеря  Sad

Общи условия

Активация на акаунт