Мъничко остана - през СЕПТЕМВРИ ще гушкаме сладка изненада!

• 13 297
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Мириям стискам ти палци дано всичко мине както трябва Peace

# 151
Аз прочетох за спането по гръб, но не и ЗАЩО, и трябва ли аз да му "местя" главичката настрани, или то само???  #Crazy #Crazy #Crazy 

И като съм почнала с глупавите въпроси - дрешките, макар че и аз съм от НЕфеновете на гладенето, и отвътре и отвън ли ги гладите???? Или само отвън? Или само отвътре? всякакви отзиви съм чувала, и ми е интересно да чуя и вас.

Благодаря, че ви се занимава да ми отговорите (поне се надявам  Blush )
  bouquet  bouquet

# 152
Нели, и аз съм първескиня, та това, което ще ти кажа няма да е от собствен опит  Peace Изчетох незнам колко книги, статии, мнения на майки и всякакви проучвания и срещнах и двете мнения за спането. Аз лично за себе си възприемам спането по гръб за по-безопасно. Едно от обясненията е обръщането на бебчетата, поставени на страни, по коремче през нощта.
За гладенето - не знам каква е тази мания за това, че гладенето стерилизира  Shocked За мен то си има само естетично значение  Peace Затова гладя само от вън и то, за да не изглежда бебчо или мъж ми като сдъвкан  Peace

# 153
Аз току що изпрах всичко. Сега чакам да изсъхне и започвам с гладенето. Но и аз, като Сончето ще ги гладя само отвън бебешорските дрешки.
И да ви припомня нещо:
http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=3976

# 154
Много искам да раждам вече, ама наистина много #Onfire #Onfire #Onfire Възхищавам ви се на тези дето искате да си изчакате термина ама аз вече нямам нерви да чакам, дори не мога да седна да ви чета защото глезените ми започват веднага да се подуват, е как да си прекарвам времето newsm78
Някой има ли го този проблем? И как се справя или не му обръща внимание?
Айде изплаках си мъката Mr. Green сега ви пожелавам лек ден Hug Hug Hug

аз го имам този проблем(с НЕ минаването на времето) но понеже работата ми е на партерния етаж на блока (пък аз живея на горния) си поработвам все още .... дори и да нямам работа седя на кафето да помагам на шефа с барманство.... Simple Smile в салона все още не мога им отказвам  на повечето ми клиентки, но и това някак ще стане Simple Smile сигурно не съм ти полезна ама аз така си разнообразявам... иначе минутка не ми се минава....
А за раждането и аз вече нямам нерви... не мога да издаржам...

# 155
Нели прочети тук. Описано е как се намалява вероятността от внезапна смърт.
Мисля, че бебетата сами ще си завъртат главичката. Ако главичката му е винаги само на една страна  това също не хубяво, защото може да доведе до изкривяване на гръбнака и трябва да се лекува, ако главичката почне да се деформира от страната, на която спи бебето.

Според мен трябва да се гкледи от вътрешната страна. Това с гладенето е точно за дезинфекция, а не за да са му изгладени дрехите на бебето. Все пак висят по простора, после из къщата. Ако се сушат в сушилня няма за какво да се гладят.

HugМариам всички сме с теб. Нека утре мине всичко нормално, да гушнеш бързо твойто момченце и да се възстановиш бързо

# 156
Нели, за спането по гръб мога да само да те успокоя, защото бебетата имат крива глава отзад и щат не щат не могат да спят с пълно права глава - т.е. главата им е винаги на една от двете страни. Дори и да повърнат, то изтича настрани по чаршафчето и вратлето им.

# 157
  • София
Нели, слагаш го по гръб - то само ще си извърти главичката. По корем - не.
За гладенето - аз гладя само в началото от мерак и само отвън.
Уанде, тъкмо си седна на д......, кака, и трябва пак да ставаш  Joy
Много, много  fingerscrossed
Сонче, а сети ли се да ги попиташ дали не си вдигнала температура от вената? Все пак е възпаление.  newsm78

# 158
Аз малко поспах и сега съм на линия!!
Сонче тея твоите вени  #Cussing outМиличката!!!Айде стискай кълките щом сикаш бебко да не се ражда преди 15!!макар,че той ако има друг план  Rolling Eyes
Пееща а иначе изследванията на урината са добре нали???Аз не съм се подувала до сега,но мен от тожа ме бе6е наи страх да не започнат оттоци TiredИ не си единствената дето иска да ражда!!Аз също много искам!!Вече ми тежи коремчето въпреки че не е голямо!!Боли ме целия корем от разпъване,не мога да се храня като хората-малко хапна и се подувам и не мога да дишам,а и този запек дето ме мъчи е кошмарен!!Направо се чудя как не са ми се появили хемороиди все още-ама и това ще стане скоро!!!Имах лека бременност,в сравнение с някои от вас милички-колко притеснения сте преживели Hug Hug-и сега си мисля,че накрая ще ми се върне и раждането ще е тежко и след него ще има проблеми!!Надявам се да бъркам! Tired

# 159
Мариям, утре сутрин имаш стиснати палци и от мен! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За спането - Незнам дали бебетата могат още от начало да си извъртат главичките сами.... newsm78 Моето, например, не можеше - явно главата му е била с друга форма. Обаче пък редовно след хранене, дори и да се е уригнал, връщаше по една глътка мляко. Затова през първия месец си го слагах последователно за всяко спане или на ляво, или на дясно. На един месец вече почна да се върти и нямаше значение аз как го слагам - намирах го в друга позиция. Затова тогава пък леко повдигнахме матрачето откъм главичката му. А от 10-12месечна възраст, та досега твърдо си спи предимно по корем - така си му харесва, и да го обръщаш полза няма.
Затова вчера отговорът ми беше - отначало на страна, после те сами се обръщат.
Но, Нели, не се шашкай толкова, сама ще усетиш как е най-правилно за твоето бебе!

# 160
Да припомня на всички, че освен за Мариам, утре ще стискаме палци и на Туша, която също има назначено секцио в Пловдив! Така че за утре имаме сигурно две бебета и двоен повод (най-малко) за наздравица! Peace

# 161
  • Варна
Мирка, не се настройвай за тежко раждане защото ще си го предизвикаш. Мисли позитивно и даже въобще не мисли за това. Каквото и да е - ще дойде и ще мине - колкото и да боли - няма да трае с месеци и години. Нал така  Party Peace
И аз преди малко прострях последната бебешка пералня. Ама то едни дребосъци - половин час ги редих  Laughing
Относно гладенето - и аз гладя от където ми е по-удобно за да не са намачкани дрешките.

# 162
Мирка стига си си мислила такива работи  box..аз също не мога да се оплача моята бременост също е доста лека...вчера това си говорихме с милото че мога още няколко месеца да съм бременна ако не ми расте повече корема де Joy...нямам почти никакви оплаквания и неразположения още не ме боли нито кръст нито гръб..спа си по корем..само тия дни с това гадене..но не си мисля че ще ми се връща по-време на раждането смятам и всъщност съм спокойна че то ще бъде лек финал на една лека бременност! Flutter

# 163
Иринка, ами аз тръгнах за болницата именно защото си помислих, че всичко идва от вената. Някак си много бързо се развиха нещата за вирус или настинка някаква. Докторката каза, че според нея не е възможно да е от вената  newsm78 И аз не знам вече. Тъпото е, че при двама лекари вкъщи не смея да им кажа, че ще дойдат на секундата, а не искам да ги тревожа излишно ooooh!  Пуснах си днес сутринта ПКК и  урина, пък да видим какви ще са резултатите. Дай Боже всичко да е наред и Малчо да си чака татко му да се прибере  Praynig
Веч, хубаво напомняне, че аз като гледам ние сме на периоди  Peace След затишие следва бебевалеж  Laughing

# 164
О, задължително ще има стиснати палци и за Туша, не съм я забравила! Peace Ще чакаме много добри вести!

Забравих да си кажа за гладенето - аз гладя предимно от вътрешната страна, защото от гл.т. на запазване на цвета и материята така си ги и пера дрехите и така си ги простирам. Е, някои неща и от външната, разбира се, не си играя специално заради гладенето да обръщам. Но пък гладя всичко - така ми е хубаво, да сме с изгладени дрехи и ние, и детето, и скоро бебочето.

Общи условия

Активация на акаунт