Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се почиства секретът от гърдите на момичетата?
Синдромът на "силиконовите гърди" среща ли се само при момичетата?
Как трябва да спи едно бебе - по гръб или по корем?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се почиства секретът от гърдите на момичетата?
-
Синдромът на "силиконовите гърди" среща ли се само при момичетата?
-
Как трябва да спи едно бебе - по гръб или по корем?
-
Къде мога да купя лактогонен чай в София?
-
Как се стерилизират бибероните за бебето?
)

в салона все още не мога им отказвам на повечето ми клиентки, но и това някак ще стане

Миличката!!!Айде стискай кълките щом сикаш бебко да не се ражда преди 15!!макар,че той ако има друг план
И не си единствената дето иска да ражда!!Аз също много искам!!Вече ми тежи коремчето въпреки че не е голямо!!Боли ме целия корем от разпъване,не мога да се храня като хората-малко хапна и се подувам и не мога да дишам,а и този запек дето ме мъчи е кошмарен!!Направо се чудя как не са ми се появили хемороиди все още-ама и това ще стане скоро!!!Имах лека бременност,в сравнение с някои от вас милички-колко притеснения сте преживели 
..аз също не мога да се оплача моята бременост също е доста лека...вчера това си говорихме с милото че мога още няколко месеца да съм бременна ако не ми расте повече корема де
Пуснах си днес сутринта ПКК и урина, пък да видим какви ще са резултатите. Дай Боже всичко да е наред и Малчо да си чака татко му да се прибере