Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се почиства секретът от гърдите на момичетата?
Синдромът на "силиконовите гърди" среща ли се само при момичетата?
Как трябва да спи едно бебе - по гръб или по корем?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се почиства секретът от гърдите на момичетата?
-
Синдромът на "силиконовите гърди" среща ли се само при момичетата?
-
Как трябва да спи едно бебе - по гръб или по корем?
-
Къде мога да купя лактогонен чай в София?
-
Как се стерилизират бибероните за бебето?
, имаме малко жълтеница, нищо необичайно. Аз също съм ок, с едно голямо изключение - кърменето ми е голям стрес. Нико е мързел и не ще да захапва, понеже аз до вчера нямах кърма и трябваше да яде от шише, сега пък аз се потя над помпата
и хем имам кърма, хем не мога да я изцедя. Чакам с нетърпение Асето да се съвземе, че да организираме една среща за кърмаческите техники вече с мъничетата на ръце, че на теория всичко изглеждаше много лесно, но ето че при мен не се получава още.
Честити сладури на Neni78, mi6lence и sunnshine, danip и Муциту!

аз взех от фокса едно комплектче бяла блузка, бледо розово панталонче и розова рокля на бели точки - уникално сладка
Аз поне така съм го запомнила-разбира се тя ще се появи и ще каже дали съм права!!Ще се справите със кърменето само трябва да си упорита!!!Защо не го слагаш на гърда и той да се опитва да суче!!Нали все казват че най-добрия стимул на кърмата е самото бебе и че помпата не може да го замени!!
Трябва да сме красиви!!Както мама няма да се прибере по гащи така и беба да е модерна ми се иска!Има ли такива мънички за новородени роклички и полички и костюмченца за момичета

Днес мисля,че ми беше последният работен ден,прибрах си багажите,така че няма да ходя близките няколко месеца/да е живот и здраве
Ужас!