Промоция на Милка с подаръци

• 30 329
  • 229
  •   1
Отговори
# 135
сега пробвам в snimka.bg

# 136
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281616

Вижте така дали става а ако не влезте в саита и потърсете в име на албум Milka

# 137
 Peace стана
благодаря   bouquet за снимките
в Русе ще е в парка на младежта, че някой беше писал че незнае къде ще е

# 138
Благодаря за снимките   bouquet
Е, ще пробваме и ние в Търново, пък "каквото сабя покаже"  Peace

# 139
Лелеее, добре, че не съм завела детето да го блъскат, да давам пари за рекламни материали, че и да го зарибявам за шоколад. #Crazy

# 140
ЕДИНСТВЕНО СНИМКИТЕ БЯХА ГОТИНИ И ДА НЕ ПОВЯРВАШ БЕЗПЛАТНИ???!!!!! newsm78 newsm78 newsm78
Предполагам са нещо като снимките в шатрата на Нокиа на сноуборд състезанието пак там по Коледа  newsm78

# 141
Най-много ме подразни,че имаше момичета и момчета на по 18-19 години,които не спряха да пушат      smile3515 .С каката се редувахме на опашката.Взехме си едно камионче и едни рогца.И каката,и малкият се радват много! smile3525 Хареса им...

# 142
Обещах на малкия да го заведа след работа ConfusedАко има такава блъсканица ще си поиграе в парка WinkМиналата год. беше интересно направено вътре, ама сега щом не е така, значи няма никакъв смисъл.

# 143
Благодаря за впечатленията!
Да попитам - на щанда, от където може да се купи това камионче пак ли е такова блъскане? Детето няма да го водя, няма да се наредя рано, но ми се иска да му купя камиончето.

# 144
Да попитам - на щанда, от където може да се купи това камионче пак ли е такова блъскане? Детето няма да го водя, няма да се наредя рано, но ми се иска да му купя камиончето.
Камиончето не се купува.Дават ти го срещу две опаковки от милка милкинс малките и милка милкинс големите. Wink

# 145
Камиончето може да се купи и от щанда с другите рекламни артикули струва 5 лв.Там не е толкова блъсканица но пак си е опашка.Може би ако се поизчака да отмине наплива...То е до 8 вечерта така че предполагам ще има време.но не знам дали няма да им свършат нещата за продаване.Аз мойто камионче нещо не го харесвам...ама нали си имам на кока кола и влиза в колекцията.

# 146
Камиончето не се купува.Дават ти го срещу две опаковки от милка милкинс малките и милка милкинс големите. Wink

Леле какъв е ужас.Бях там в 9 без 10 и имаше не повече от 30 човека.В 9 и 10 вече бяха 130.В 10 дойдоха разни хора с пропуски от медиите и такава блъсканица настана - щяха да премажат горките деца.Нас обикновените хора ни пуснаха в 11.И тая работа с наградите е пълна глупост!Наградите са камионче дето нищо не прави, освен че е лилаво за първите 400 човека и после шоколадчета милкинис стикс за следващите 600.Не си хабете парите за опаковки.Има щанд с артикули на Милка които не са толкова скъпи, а са много по хубави от камиончетата.Ако чак толкова ви се иска камионче струва 5 лева.Но наистина не си заслужава цялото блъскане и паника и крясъци за тези награди.Съветвам майките с по-малки деца да отидат 3-4 часа след началото за да ги опазят.А  и не пускат деца под 14 без придружител.Пускаха ни по 50 човека на веднъж за по 20 минути.

# 147
Камиончето може да се купи и от щанда с другите рекламни артикули струва 5 лв.Там не е толкова блъсканица но пак си е опашка.Може би ако се поизчака да отмине наплива...То е до 8 вечерта така че предполагам ще има време.но не знам дали няма да им свършат нещата за продаване.Аз мойто камионче нещо не го харесвам...ама нали си имам на кока кола и влиза в колекцията.

И аз затова искам камионче, имаме на кока-кола Simple Smile
Благодаря за информацията!

# 148
  • София
Ето ме пак мен!
Аз като един наблюдател следя де факто развитието на събитията от близко! Тълпата е все същата, че по-голяма. На всеки 15 минути пускат хора според това колко са излезли. Като влезеш вътре естествено чакаш за да стигнеш до стената за катерене например.

Площта на заграденото е изключително недостатъчна. Представете си как ще се чувствате вътре в заграденото, а през оградата  надничат жадни погледи да влязат. Луда работа!
Можеха поне да покрият жълтите павета с изкуствена трева и да пресъздадат нещо като полянка, защото наистина полезното пространство вътре е малко. Няма чадъри за сянка. Има охранители и униформени полицай! да каже човек, че митинг или футбол има , а не детска забава.

Лилавите ски за които ви писах сутринта са всъщност дървени и идеята е да ги напъхат четирима души и да извървят определено разстояние в синхрон. Естествено за идеята и спорта!

На излизане раздават знаменца и коронки във вид на рогца. Има магазинче за сувенири.

Лично аз не виждам забавления за по-малките дечица, освен един надуваем ....нещо като замък, ама без покрив. (като тези в градинките)в цветовете на милка. Има и един човек облечен в костюм на кафяв мечок и с него се снимаха също хората.

Все си мислих, че Милка могат да си позволят да направят нещо качествено, ама цъ!

По-зле е и от малък селски събор! Twisted Evil

# 149
Аз съм поредната  разочарована майка .........наистина беше кошмар ,все едно незнам какво раздават,ама така се получи заради голямата реклама ,тъпаци - ще им намразя шоколада заради  това  напрежение и загуба на време днес ....

За майките в другите градове  съветвам да се въоражат с голямо търпение и нерви...или да купят по 1 играчка за 5-10лв на децата и да си спестят нервите      Grinning...

Общи условия

Активация на акаунт